Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

co tak mało fotek :eviltong:
Szarik cudny:loveu: patyk sobie dobrał, wielkość idealna :eviltong:
a idź ty ;P mówię Ci że to wszystko przez lampę w aparacie :evil_lol:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobcia napisał(a):
O kurcze:evil_lol: Szarik atleta:evil_lol:
Z tym drągiem wygląda jeszcze lepiej, niż z 'pietruchą':lol::evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

limoncia napisał(a):
szarik:loveu::loveu::loveu: cudo... moj farko tez tak za patykami lata..:eviltong:

Owczarze widocznie już tak mają :loveu: :evil_lol:

Alicja napisał(a):
:oops::oops::oops:aż mi teraz głupio że u mnie nie ma fotek ........

I słusznie, słusznie! :chainsaw:

Posted

To miziaj, miziaj, a w przerwach fotki cykaj! Na leżąco też jest cudny! :loveu:

Idę spać dogomaniacy, Dobranoc!
(Będę sobie śnić o aparacie, na który namawiam Tatusia...)

Posted

Szarik napisał(a):
To miziaj, miziaj, a w przerwach fotki cykaj! Na leżąco też jest cudny! :loveu:

Idę spać dogomaniacy, Dobranoc!
(Będę sobie śnić o aparacie, na który namawiam Tatusia...)

ty śnij o aparacie ;)sny czasem się spełniają ....a ja obiecuję że jutro cyknę fotaski :loveu::loveu:

Posted

Alicja napisał(a):
ty śnij o aparacie ;)sny czasem się spełniają ....a ja obiecuję że jutro cyknę fotaski :loveu::loveu:

Oj, już ja się postaram, żeby się spełniły ;) Trzymam za słowo!

agaciaaa napisał(a):
http://images30.fotosik.pl/143/e1d296abba4e8f85.jpg no niezły patyczek sobie znalazł :lol:

Jak na Szarika przystało:evil_lol:

drzalka napisał(a):
Hejo.. ale Szarik wyrosl :loveu::loveu::loveu::loveu:

Witaj, dziękujemy! :loveu:

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Dzień dobry Szarikowcy :)

Ale nagadane... A tylko 1 dzień mnie nie było! :razz:

http://images31.fotosik.pl/113/47c72ce721563b26.jpg

Piękny Szarula z patykiem-gigantem :loveu: :loveu: :loveu:

I jak po rannym spacerze? Domyliście się z błota? ;) U nas wszystko już po praniu - Gizmo, szeleczki, piłeczka, smycz, a nawet moje ubrania i ja :evil_lol:

Az jeden dzień Gizmowcy, az jeden dzień ;)

Dopiero przed chwilą skonczyłam wszystko czyścić... Najpierw Szarik musiał czekać na korytarzu z przyczyn wiadomych. Nadreptał cały korytarz błota :mad: Potem do Wanny go nie mogłam wnieść, musiałam go objąć, na czym lekuchno ucierpiała moja bluzka :razz:. W trakcie kąpieli pare razy postanowił zwiać, więc ja całym ciałem musiałam sie o Niego opierać :mad: Raz jak na wpół wyskoczył z wanny, to ja z prysznicem w ręce wciągałam go do środka i cała podłoga w łazience wyglądała jak po lanym poniedziałku. Jak już wreszcie powiedziałam mu 'idź', to wyskoczył z wanny robiąc syfu na podłodze, próbowałam go wytrzeć, ale przemoczył 4 ręczniki! :angryy: No i panią. Sięgnełam po suszarkę, ale się przestraszył i był jeszcze większy armagedon. W koncu wypuściłam go z łazienki. Jakas godzina minęła, zanim naprawiłam szkody w łazience, wylałam wode z podłogi, umyłam łazienkę i chodziłam za Szarikiem myjąc podłoge i nie pozwalając wycierać mu się o meble :mad:

Tak w skrócie wygląda u mnie kąpanie Szarika, jeszcze większe cyrki są z szamponem :mad:. Kolczatka trochę rdzewieje :evil_lol: (Dobrze jej tak :diabloti:), a spodni nie wyprałam, bo wieczorny spacer nie zapowiada się czyściej, a nie lubię syzyfowej pracy :razz: :evil_lol:

U Was z pewnością lepiej ;)

Posted

Cóż za wojna, ja nie mogę... :lol: Kochana Szarula :evil_lol:

Mój czyścioszek od początku wiedział, że jest brudny i chyba mu z tym źle było, bo po pospiesznym wytarciu łap, od razu skierował się do wanny ;) Co tam, że zaraz chciał z niej wyskoczyć :evil_lol: Ale jednak nad 23 kg łatwiej zapanować niż nad DONkiem ;) Opłukaliśmy się, wytarliśmy, wytrzepaliśmy, były gonitwy po domu i wielkie wylizywanie... Tylko znów nie mamy szczotki :shake:

Coś czuję, że wieczorem będzie powtórką z atrakcji... :evil_lol:

Posted

Nie kracz, drugi raz tego nie zniosę... On chyba też nie. Fajnie masz, że Gizmo to taki czyścioszek, Szarik tez wiedzał, ze jest brudny, dlatego w miarę możliwości oczywiście omijał łazienkę wielkim łukiem. A teraz już ok 50 minut leży nieruchomo u siebie na kocu chyba bojąc się powtórki z rozrywki. :evil_lol: No to trza zainwestować w szczotkę! Ja na tej super stronie znalazłam jeszcze więcej fajnych rzeczy i zamiast 130 podchodzą wydatki już pod 150zł... hmmm...

Posted

magda_drakkar napisał(a):
Witam.
Szarik to piękny młodzik:loveu: Chciaż wygląda na urwisa:razz::lol:

Witam!
O, chociaż Ciebie nie zmylił ten spokój nieraz malujący się na zdjęciach :razz: Bo to tylko błędnie uchwycona chwila :evil_lol:

Oj tak Limonciu, atrakcji to Nam nie brakuje... Jak by ktoś był chętny do wykąpania Szarika, to bardzo prosze :D ;)

Posted

Szarik napisał(a):
Witam!
O, chociaż Ciebie nie zmylił ten spokój nieraz malujący się na zdjęciach :razz: Bo to tylko błędnie uchwycona chwila :evil_lol:

Oj niee...:evil_lol: Te oczy mówią wszystko.:lol:

Posted

150 zł? :crazyeye: Oj będzie miał Szarik uciechę... ;)

Powyżej 100 zł jest już przesyłka gratis? Może moglibyśmy się doczepić do Waszego zamówienia? Bo wyszukałam tam parę fajnych rzeczy dla Gizmo i Wibrysa... ;)

Posted

magda_drakkar napisał(a):
Oj niee...:evil_lol: Te oczy mówią wszystko.:lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
150 zł? :crazyeye: Oj będzie miał Szarik uciechę... ;)

Powyżej 100 zł jest już przesyłka gratis? Może moglibyśmy się doczepić do Waszego zamówienia? Bo wyszukałam tam parę fajnych rzeczy dla Gizmo i Wibrysa... ;)

Nom, mówię Ci. O ile oczywiście takie fundusze zasilą moje konto :razz: Bo ja tak dzielę skórę na niedźwiedziu, a nic nie jest pewne. Własnie nie wiem jak to jest z ta przesyłką... Spróbuj się tam doczytać.

Fajny sklep, nie? Wszystko tanie, nigdzie nie widziałam skórzanych szelek na mojego psa, żeby tyle kosztowały. A co chcesz pociechom kupić? ;)