agaciaaa Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 "nieco" większa kuleczka? :evil_lol: rzeczywiście :diabloti: Quote
Szarik Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Nie byłam przygotowana na tak diametralne zmiany, ja jestem stateczny człowiek :D Quote
Luzia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Szarik']Ja załatwię kogos pokroju Agaty Wróbel, jej nie uwiedziesz :diabloti: Słabnę na widok krwi :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Oj nie doceniasz mnie :diabloti: E tam dasz radę :diabloti: I z czego się chichrasz :diabloti: Quote
Szarik Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Ojej, wygrałaś, jeśli chcesz mi taką ochroniarkę uwieść to rządzisz :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Ładny bannerek, ale nadal nieaktualny... Jakiś taki dalej za mały Szarik w nim :hmmmm: :evil_lol: [quote name='Szarik'] Masz już zdjecia od Jadzi?[/quote] Nie dostałam :placz: [quote name='Szarik'] Jakim żywcem, on Cię pokąsa, podziubie, przeżuje, wypluje, rozetrze i dopiero wciągnie przez słomkę :eviltong:[/quote] Mmm... :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: Wstaw jakieś zdjęcia z naszych zimowych szaleństw :) Quote
Szarik Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ładny bannerek, ale nadal nieaktualny... Jakiś taki dalej za mały Szarik w nim :hmmmm: :evil_lol: Wstaw jakieś zdjęcia z naszych zimowych szaleństw :)[/quote] Czepiasz się. Ten jest pozytywniejszy :razz: Faktycznie, mam zimowe zdjęcia! Ale nie wszystkie :mad: Wstawię... w przyszłą sobotę :eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Szarik']Czepiasz się. Ten jest pozytywniejszy :razz: Faktycznie, mam zimowe zdjęcia! Ale nie wszystkie :mad: Wstawię... w przyszłą sobotę :eviltong:[/quote] Dopiero? Ja widzę Szarunia codziennie, ale oni? Usmażą Cię żywcem... :diabloti: Quote
Luzia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Dobrze mówisz usmażymy żywcem :angryy: MY CHCEMY FOTKI :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Avaloth Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 on ma 4 miesiące ;) puchaty bo rodzice długowłosi :eviltong: a Twój ma 6 miesięcy teraz? czy jakoś tak chyba :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='chester07']on ma 4 miesiące ;) puchaty bo rodzice długowłosi :eviltong: a Twój ma 6 miesięcy teraz? czy jakoś tak chyba :)[/quote] Czas szybko mija - Szarula już 8 miesięcy ;) Quote
Szarik Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dopiero? Ja widzę Szarunia codziennie, ale oni? Usmażą Cię żywcem... :diabloti:[/quote] Ciii... złośliwcze :mad: [quote name='Luzia&Funia']Dobrze mówisz usmażymy żywcem :angryy: MY CHCEMY FOTKI :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] [quote name='agaciaaa']Fotki :mad::mad::mad:[/quote] Laska, podsyczaczu :angryy: Będą będą, może jakoś wcześniej dam radę wrzucić... :roll: [quote name='chester07']on ma 4 miesiące ;) puchaty bo rodzice długowłosi :eviltong: a Twój ma 6 miesięcy teraz? czy jakoś tak chyba :)[/quote] [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Czas szybko mija - Szarula już 8 miesięcy ;)[/quote] Tak, Szarik ma 8 miesięcy, więc ja już chyba przeszłam "najgorsze". Wstawanie w nocy, ząbkowanie, obgryzanie kabli, siusianie na podłogę. Z tym już mam spokój ;) Quote
agaciaaa Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Szarik']Będą będą, może jakoś wcześniej dam radę wrzucić... :roll:[/quote] spróbuj a na pewno sie uda :evil_lol: :diabloti: Quote
Szarik Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Wpadam tylko na chwilę, żeby obwieścić wszystkim dogomaniakom wspaniałe wieści: [FONT=Arial Black]ZA 2 DNI FERIEEE!!:laola:[/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Verdana]Długie spacery z psem...[/FONT] :painting:[/FONT] [FONT=Arial][FONT=Verdana]Godziny na Dogo...[/FONT] :user:[/FONT] [FONT=Arial][FONT=Verdana]I sporo nauki...[/FONT] :grab:[/FONT] [FONT=Arial][FONT=Verdana]Ale ferie to ferie[/FONT] :multi::multi::multi:[/FONT] [FONT=Arial][FONT=Verdana]Dozobaczenia w piątek kochani[/FONT] :loveu: ([/FONT][FONT=Verdana]Lub ewentualnie sobotę :eviltong:)[/FONT] Quote
Paulina_mickey Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 witamy:loveu: Sliczny psiaczek:loveu::loveu::loveu: Quote
Szarik Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 agaciaaa napisał(a):zazdroszcze :placz: No... też bym sobie zazdrościła :evil_lol: Ale my potem do świąt mamy taki zajob za przeproszeniem, że tylko tak da się to określić :razz: :angryy: Paulina_mickey napisał(a):witamy:loveu: Sliczny psiaczek:loveu::loveu::loveu: My również :multi: Dziekuję bardzo :loveu: Skoro już jestem, to zaraz wybiorę parę zdjątek dla Was ;) Dla uczczenia ferii :multi: Zaraz, bo za pół godzinki na spacerek z Gizmo. I przedtem raczej nie zdążę. :) Quote
Szarik Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 Najpierw trochę zdjęć kiepskiej znów jakości, bo z aparatu telefonicznego. Wychodzimy na spacer. Po drodze, na korytarzu Szarik znalazł coś drewnianego i podrzucał to pyszczkiem. Bo Szarik ma takie nadprzyrodzone umiejętności brania czegos i podrzucania przed siebie. Potem to łapie, kopie łapami, atakuje i znów podrzuca. W ten sposób jest samowystarczalny ;) Tutaj czekamy aż się Laska z Gizmo łaskawie wygrzebią z domu :razz: :evil_lol: Tu już spacer. Szarik z nieodłącznym patykiem. :roll: Quote
Szarik Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 Gizmo niucha :evil_lol: Szarik tez próbuje :razz: Niuchanko Gizma z bliska ;) Quote
Dobcia Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Witam się:lol: A co to są ferie?:hmmmm: Sprawdziła bym w google.pl, ale stosy z notatek z fizjologii zasłaniają mi pół monitora i klawiatury:diabloti: Ehh... ja mam wolne dopiero za miesiąc, więc tylko pozostaje mi pozazdroscic i życzyc udanego wypoczynku:) http://images32.fotosik.pl/104/ccab348c54bca102.jpg Szarunia nie marnuje żadnej okazji do zabawy:loveu: Quote
Szarik Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 Laska fotograf. Laska fotograf#2 ;) Wchodzimy na... lód! Szarik pierzynowiec #1 Quote
Szarik Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='Dobcia']Witam się:lol: A co to są ferie?:hmmmm: Sprawdziła bym w google.pl, ale stosy z notatek z fizjologii zasłaniają mi pół monitora i klawiatury:diabloti: Ehh... ja mam wolne dopiero za miesiąc, więc tylko pozostaje mi pozazdroscic i życzyc udanego wypoczynku:) http://images32.fotosik.pl/104/ccab348c54bca102.jpg Szarunia nie marnuje żadnej okazji do zabawy:loveu: Oj biedna... Ale Ty masz przynajmniej 3 m-ce wakacji! I to wszystko co przed Nami, to już za Tobą! MATURAA! :placz: Szarik pierzynowiec #2 A tu zdjęcie w beznadziejnej jakości, ale za to pokazujące jak wygodnie Nam z bratem jest, gdy się Szarik wrąbie do łóżka :eviltong: A tu już Nasz prywatny spacerek... ... z piłeczką. Quote
Szarik Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 Piłka w pyszku. :loveu: :loveu::loveu::loveu: Quote
Szarik Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 No to C.D. Nie myślcie, że już skończyłam. przede mną (przed Nami) jeszcze ze 30 zdjęć. Tak własnie chcę rozpocząć ferie ;) Świąteczny jeszcze spacerek. Mój brat bardzo strachliwie sprawdza kruchośc lodu :eviltong: Szaruń. Pierwsze spotkanie z odem nie było najbardziej udane :evil_lol: Gizmo to co innego ;) Quote
Szarik Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 Pierwsze zdjęcie zrobiło się czerwonym iksem :mad: A tu tylko jedno z seriii wielu zdjęć pt. Gizmo i patyk. Zapraszam do Gizmowej Galerii. ;) Szarik zabiera patyka :evil_lol: Alw Gizmo zwiał :evil_lol: A teraz z serii: PP na lodzie :evil_lol: Średnio psie zdjęcia, ale zamieszczam :razz: TU: obracanie poszkodowanego na plecy :lol: Quote
Recommended Posts