Pimpek Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Serwus! :cool3: No to super mieliście, ale daj foty :eviltong: Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Szarik napisał(a):O, to pardąsik, nie zwracaj na mnie poprostu uwagi :P NO wiesz ciężko było by mi nie zwracać uwagi na autora FB :cool3: :evil_lol: Quote
Szarik Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Więcej uwagi zwracaj na bohatera, nie na autora :P :P :P Szarik głupot nie gada :) Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Szarik napisał(a):Więcej uwagi zwracaj na bohatera, nie na autora :P :P :P Szarik głupot nie gada :) A skąd wiesz co by mówi jak by mówił :diabloti: Ale mi sie palnęło :evil_lol: Quote
Szarik Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Luzia&Funia napisał(a):A skąd wiesz co by mówi jak by mówił :diabloti: Ale mi sie palnęło :evil_lol: Napewno by się na mnie skarżył :eviltong: Quote
Luzia Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Szarik napisał(a):Napewno by się na mnie skarżył :eviltong: Aż tak źle :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 To ja czekam niecierpliwie na spacerkowe fotki :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Cześć Spacerowiczu :diabloti: :diabloti: :diabloti: Fotki są, ale przyznam, że beznadziejne... Przy Jadzi zdjęciach, to tylko do kosza się nadają :placz: Ale ok.40 mam. Tylko bateria rozładowała się zaraz przed wyczynami Szarika i Negro... :evil_lol: Quote
Luzia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Ciotka nie gadaj tylko foki dawaj :mad: :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Ciotka nie gadaj tylko foki dawaj :mad: :diabloti: Że niby ja? :evil_lol: Jeszcze zostałabym zlinczowana, albo poszczuta na spacerze Szarikiem, że się rozbestwiłam w ich galerii... :razz: Quote
Luzia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Że niby ja? :evil_lol: Jeszcze zostałabym zlinczowana, albo poszczuta na spacerze Szarikiem, że się rozbestwiłam w ich galerii... :razz: Obiecuję że Cie będę własną piersią bronić :cool3: :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Obiecuję że Cie będę własną piersią bronić :cool3: :evil_lol: A dotrzesz do Bielska, zanim Szarik pochłonie mnie żywcem? :diabloti: Świat do cierpliwych należy... ;) Quote
Szarik Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Aleście mi się rozbestwili w galeryi... Quote
Szarik Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Cześć Spacerowiczu :diabloti: :diabloti: :diabloti: Fotki są, ale przyznam, że beznadziejne... Przy Jadzi zdjęciach, to tylko do kosza się nadają :placz: Ale ok.40 mam. Tylko bateria rozładowała się zaraz przed wyczynami Szarika i Negro... :evil_lol: Co znaczą te diabełki przy 'spacerowiczu'? :hmmmm: Nadziejne, czy beznadziejne, ale zawsze fotki. Będzie co dawać spragnionym dogomaniakom :evil_lol: Masz już zdjecia od Jadzi? agaciaaa napisał(a):To ja czekam niecierpliwie na spacerkowe fotki :loveu: Spokojnie, bedą ;) Luzia&Funia napisał(a):Ciotka nie gadaj tylko foki dawaj :mad: :diabloti: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Że niby ja? :evil_lol: Jeszcze zostałabym zlinczowana, albo poszczuta na spacerze Szarikiem, że się rozbestwiłam w ich galerii... :razz: No ba, może jeszcze nie wiecie, ale Szarik jest szkolony specjalnie do zadań antyLaskowych :evil_lol: Luzia&Funia napisał(a):Obiecuję że Cie będę własną piersią bronić :cool3: :evil_lol: To nic nie da, Szarika nic nie zarzyma, by poczuc w ustach świeżą krew Justyny :diabloti: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):A dotrzesz do Bielska, zanim Szarik pochłonie mnie żywcem? :diabloti: Świat do cierpliwych należy... ;) Jakim żywcem, on Cię pokąsa, podziubie, przeżuje, wypluje, rozetrze i dopiero wciągnie przez słomkę :eviltong: Quote
Luzia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):A dotrzesz do Bielska, zanim Szarik pochłonie mnie żywcem? :diabloti: Świat do cierpliwych należy... ;) No pewnie :diabloti: Nie doceniasz mnie :evil_lol: E to nie dla mnie :diabloti: Szarik napisał(a):Aleście mi się rozbestwili w galeryi... A Ty tam cicho siedź :evil_lol: :eviltong: Szarik napisał(a): To nic nie da, Szarika nic nie zarzyma, by poczuc w ustach świeżą krew Justyny :diabloti: Jakim żywcem, on Cię pokąsa, podziubie, przeżuje, wypluje, rozetrze i dopiero wciągnie przez słomkę :eviltong: E tam a skąd wiesz że ja bym nie chciała poczuć jego... :diabloti: Prędzej zaliże na śmierć :evil_lol: Quote
Szarik Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Luzia&Funia napisał(a): A Ty tam cicho siedź :evil_lol: :eviltong: E tam a skąd wiesz że ja bym nie chciała poczuć jego... :diabloti: Prędzej zaliże na śmierć :evil_lol: Ja Ci dam Cicho... Do gospodarza temi słowy?:mad::evil_lol: Juz wyobrażam sobie Ciebie wbijającą zęby z pasją w mojego potwora :diabloti: Jasne jasne :eviltong: :evil_lol: Quote
Luzia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Szarik napisał(a):Ja Ci dam Cicho... Do gospodarza temi słowy?:mad::evil_lol: Juz wyobrażam sobie Ciebie wbijającą zęby z pasją w mojego potwora :diabloti: Jasne jasne :eviltong: :evil_lol: Jeszcze widzę że mnie nie znasz :diabloti: Ja bardzo lubię się panoszyć po cudzych galeriach :diabloti: To była by walka roku :cool3: Zakład :diabloti: Quote
olifka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 http://images25.fotosik.pl/132/8d2636ac04d7df30.jpg Łaaaaaaa jaki przystojniaczek:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Monika, zmień w końcu ten tytuł :evil_lol: ja tu żadnej kuleczki nie widze :evil_lol: Quote
Szarik Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Jeszcze widzę że mnie nie znasz :diabloti: Ja bardzo lubię się panoszyć po cudzych galeriach :diabloti: To była by walka roku :cool3: Zakład :diabloti: Chyba musze sobie ochroniarza zatrudnić :eviltong: Nie chciałabym tego widzieć :shake: :diabloti: To widzę, że Ty nie znasz Szarika, on tylko tak niewinnie wygląda, a w nocy mi pluszaki zagryza :evil_lol: [quote name='Sznaucerka-Balbina']http://images25.fotosik.pl/132/8d2636ac04d7df30.jpg Łaaaaaaa jaki przystojniaczek:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękujemy :multi: Quote
Szarik Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='agaciaaa']Monika, zmień w końcu ten tytuł :evil_lol: ja tu żadnej kuleczki nie widze :evil_lol:[/quote] Hmmm... :knuje: Quote
eria Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 to samo co agaciaa chciałam teraz napisać !!! Gdzie tu jest jakaś kuleczka ? Tu można co najwyżej ogromną kulę znaleźć !!! :diabloti: Quote
Avaloth Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 śliczne fotki :loveu: Szarki o ile dobrze odczytałam datę jest o dwa miesiące straszy od mojego Głupka :eviltong: więc Ty też niedawno przechodziłaś zapewne to co ja, albo dalej przechodzisz (proszę nie ! :evil_lol:) będę odwiedzać ;* Quote
Luzia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='Szarik']Chyba musze sobie ochroniarza zatrudnić :eviltong: Nie chciałabym tego widzieć :shake: :diabloti: To widzę, że Ty nie znasz Szarika, on tylko tak niewinnie wygląda, a w nocy mi pluszaki zagryza :evil_lol: [/quote] Na mnie ochroniarz nie działa :diabloti: (bardzo ich lubię...:loveu:):evil_lol: Czemu?:diabloti: E tam pluszaki :diabloti: ja pluszaka nie przypominam więc nie ma problemu :evil_lol: Quote
Szarik Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='eria']to samo co agaciaa chciałam teraz napisać !!! Gdzie tu jest jakaś kuleczka ? Tu można co najwyżej ogromną kulę znaleźć !!! :diabloti:[/quote] Proszę bardzo, może być? :razz: :eviltong: [quote name='chester07']śliczne fotki :loveu: Szarki o ile dobrze odczytałam datę jest o dwa miesiące straszy od mojego Głupka :eviltong: więc Ty też niedawno przechodziłaś zapewne to co ja, albo dalej przechodzisz (proszę nie ! :evil_lol:) będę odwiedzać ;*[/quote] Witaj chester, dzięki ;) Szarik ma teraz 8 miesięcy, więc różnica jest niewielka. A co takiego psiak rozrabiał? Szarik jest strasznie roztrzepany, to jest wada, co pomysli, to musi zrobić, jak coś upatrzy to już nic sie nie liczy, to mnie wkurza :shake:. Lecę się przyjrzeć Twojej galerii i psiakowi :loveu: [quote name='Luzia&Funia']Na mnie ochroniarz nie działa :diabloti: (bardzo ich lubię...:loveu:):evil_lol: Czemu?:diabloti: E tam pluszaki :diabloti: ja pluszaka nie przypominam więc nie ma problemu :evil_lol:[/quote] Ja załatwię kogos pokroju Agaty Wróbel, jej nie uwiedziesz :diabloti: Słabnę na widok krwi :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts