pinczerka_i_Gizmo Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 A ja wpadłam po przerwie powiedzieć Ci, że masz cuuudny avatar :loveu: :loveu: :loveu: :cool3: Czekamy dziś o 19:00 ;) Quote
Szarik Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):A ja wpadłam po przerwie powiedzieć Ci, że masz cuuudny avatar :loveu: :loveu: :loveu: :cool3: Czekamy dziś o 19:00 ;) My czekaliśmy wczoraj :razz: eria napisał(a):pięknie wyszedł na tej ostatniej fotce:loveu: Dziękujemy! :loveu: ß@$!@ napisał(a):Śliczne to zdjęcie :loveu: Patrz, wyżej! :) Nie no, dziękujemy również Basiu!:evil_lol: Quote
eria Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 wpadłam powiedzieć że macie boski avatar!!!!! Quote
Szarik Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 eria napisał(a):wpadłam powiedzieć że macie boski avatar!!!!! Dziękujemy i cieszymy się, że sie tak podoba! :loveu: Quote
Szarik Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Teraz trochę zdjęć Szarikowo-Gizmowo-Jodowych. To u góry w trawie to plecki malucha i 5-miesięczna wtedy koleżanka Joda. Wyjątkowo niedelikatna krzyżówka Labradora z Owczarkiem Niemieckim, z tego co pamiętam :diabloti: A tu na dole własnie owe brutalne zabawy. Pierwszy raz widziałam, żeby Szarik miał dość jakiegoś psiaka :evil_lol: A ona mu wybitnie dała popalić. Gizmo też chciał się bawić... A tu usilna próba złapania Jody przez właścicielkę. (Rzuca się z paszcza na małego :eviltong: ) Ps. Próba nieudana. Gizmo i Joda razem w trawie. A gdzie Szarik? Quote
Szarik Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Joda już została okiełznana :razz: Ale dalej daje Szarikowi popalić. :mad: Ale mały dziwnie nie ucieka od koleżanki :) Czarna Mamba poszła, a Gizmo też chciałby sie pobawić... 'Hej, mały, wskakuj! Chcesz się bawić?' -Gizmo. 'Jej, Gizmo pozwala mi się ze sobą bawić!' -Szarik. Quote
Szarik Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 'No to korzystam!' -Szarik. 'Ej, ej, nie pozwalaj sobie za wiele!' -Gizmo. 'Złaaź juuż!' -Gizmo. 'Dobra, dobra, weź się zdecyduj, czy udajesz twardziela, czy jesteś fajnym psiakiem ;)' -Szarik. Narazie tyle ;) Enjoy! Quote
:: FiGa :: Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Szarik powinien pobawić sie z Duecikiem, on również doprowadza wszystkie inne psy do załamania nerwowego :evil_lol: Moja nakrapiana choć ma nieskonczone poklady energii chwilami miała drastyczne, mordercze mysli :evilbat: Quote
Szarik Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 O kurka, może najpierw poczekam aż mój trochę urośnie, co by się nie załamał nerwowo, i nie zamknął w sobie! :D Quote
saya Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 jej, uwielbiam owczarki niemieckie :loveu: mam na osiedlu jeden dorosły egzemplarz, którego głowa jest większa od całej mojej chi :lol: te fotki, na których się bawią - świetne! :) ile ja bym dała, żeby moja tak podchodziła do innych psów :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Oj to były takie piękne zabawowe początki :loveu: Teraz to dopiero jest ciekawie ;) Szarik piękny jak zwykle :loveu: Quote
Szarik Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 saya napisał(a):jej, uwielbiam owczarki niemieckie :loveu: mam na osiedlu jeden dorosły egzemplarz, którego głowa jest większa od całej mojej chi :lol: te fotki, na których się bawią - świetne! :) ile ja bym dała, żeby moja tak podchodziła do innych psów :) Oj, nie wiem, nie wiem, to bywa niebezpieczne... Szarik jak był mały, to zawsze jak jakiś mały piesek w jego wymiarach sie na Niego wydzierał, to on olewał, a jak jakis większy, to też na Niego piszczał (czyt. szczekał). Podchodzi do warczących na iego psów, co już skończyło się 'atakiem' i wogóle taki pewny siebie jest... Dlatego ciągle muszę go miec na oku :mad: Pozdrowienia dla Chi! pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Oj to były takie piękne zabawowe początki :loveu: Teraz to dopiero jest ciekawie ;) Szarik piękny jak zwykle :loveu: Oj, jest ciekawie... ale wyobraź sobie, że ktos mi bezczelnie nie pozwala wstawić najciekawszych zdjęć :angryy: :angryy: :angryy: :mad: :mad: :mad: Wkońcu się wkurze i będzie po wszytskim :cool3: Quote
Dobcia Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Podobają mi się te początkowe zabawy:lol: http://images24.fotosik.pl/69/881e9a468b35b172.jpg Gizmunio na prawde bardzo się wczuwał w role tatusia, albo był już tak zmęczony, że było mu wszystko jedno:razz: Quote
Szarik Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 [quote name='Dobcia']Podobają mi się te początkowe zabawy:lol: http://images24.fotosik.pl/69/881e9a468b35b172.jpg Gizmunio na prawde bardzo się wczuwał w role tatusia, albo był już tak zmęczony, że było mu wszystko jedno:razz: Bardzo możliwe, że to zmęczenie :razz: Cokolwiek to było, zadziałało! :multi: Quote
Szarik Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Dzień dobry :cool3: Witamy, witamy :) Quote
Szarik Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 No więc czas na wstawienie zdjęć z Dogomaniackiego spaceru, który odbył sie 22.08.07r. Być może sa osoby na mojej galerii, które nie zwiedzają galerii Negra i Gizma, więc przedstawię najpierw uczestników: Quote
Szarik Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Tez mi sie podoba :loveu: Ale tutaj akurat trzeba podziękować Jadzi, za to, że go tak świetnie uchwyciła! Kolejne fotki. Dzis postaram się wkleić wszystkie z serii 'Szarik Sam'. Będę sobie je dzielić na pewne kategorie, bo bym się pogubiła. A gdy tylko dostane te od Justyny, to będzie galimatias :roll: ;) Ale będzie OK! No to Szarik sam na sam z patyczkiem. Jak tu go rozgryźć... I kolejne 2. Najwyraźniej czegos wypatruje... Bardziej podoba mi sie to drugie, bo NIEMALŻE mu ucha stoją :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Szarik Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Taaki mam długi jęzor :) Kłapouch, typowy Kłapouch :loveu: 'Ale fajny patyk, mam nadzieję, że nikt mi go nie zabierze...' 'Nikt nie patrzy? Ups, idzie Gizmo, to ja lepiej zwieję...' Quote
Szarik Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 :: FiGa :: napisał(a):On jest bosski :loveu: Dziekujemy! ;) Quote
Szarik Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 'Gdzie by sie tu schować...' '...żeby mnie nikt nie znalazł?' 'Nareszcie sam na sam z patyczkiem! :loveu: ' 'Mój patyczek, mój...' Quote
Szarik Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 'Czy ktoś mnie woła??' 'Ok, pójde, ale z patyczkiem!' 'Ej, to Justyna, ale chce mi zabrac patyczek! :angryy: ' 'Co za Jędza, mam Was gdzieś, znajdę sobie nowy, obiecuję!' C.D.N. ! Enjoy! Quote
Recommended Posts