Szarik Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 A oto piękniś w całej okazałości! No i jak tu go nie kochać! :loveu: A tu Nasza Żabka (Gaz) [Widac już po poligonie :cool3: ] i jakiś babiszon z Szaruniem, który usiłuje sie podrapac :) 'Hmm, zaraz, ja to było... Strasznie mi się nudzi, a Gizmo jakoś tak kopał w ziemię, wąchał coś, pewnie ciekawe było, to może i ja spróbuję!' Ee, beznadziejne to kopanie :evil_lol: Quote
Szarik Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Ok, to tyle, może ktoś spojrzy na tę mordke moją. A jeśli chodzi o militaria, to bardzo udana impreza, Szarik przyzwyczaił się do tłumów, dużej ilości psów (niestety niektórzy właściciele nie zapinali psów na smycze, co znacznie utrudniało chodzenie :/), i przede wszytskim do huków i wystrzałów. Nasze auto stało zaraz koło 'areny' przez którą przejeżdżały czołgi, odbywały się scenki batalistyczne. Burak spał z wystrzałami czołgów w tle. Mam nadzieję, ze nie bedzie miał problemów z hałasem w przyszłości. Wyrobiłam mu nieśmiertelnik i wogóle było superasnie! Pozdrawiamy! (No i jak zwykle zdjęcia zrobiła i użyczyła Pinczerka, za co ogromnie dziękujemy!) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Jak to nie ma stałych klientów? :mad: A ja to co? :p Zdjecia jak zwykle śliczne - ale ja nadal uważam, że on na żywo piękniejszy :loveu: Informuję, że jednak nie wyjechałam i zapraszam dzisiaj o 19:00 na wspólny spacer :) Quote
Szarik Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 Ok, przyjmujemy! Wczoraj trochę rzucaliśmy sobie piłeczkami, goniliśmy się, ale i tak po powrocie ciągnął w strone Gizma :) Bo bez Gizma nie ma spaceru :D Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 No wiadomo ;) Bez Gizmo nie ma zabawy :p Quote
Kitka20 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Hej my też was zawsze odwiedzamy ale ostatnio kłopotki były. Wymisiaj Szarika bo ja go bardzo lubie:) Quote
Szarik Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Kitka20 napisał(a):Hej my też was zawsze odwiedzamy ale ostatnio kłopotki były. Wymisiaj Szarika bo ja go bardzo lubie:) Dziękujemy bardzo! ;) Teraz nie wymiziam, bo śpinka sobie, ale jak się obudzi to ofcourse! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Szarikowcy! Masa fotek czeka na Was w poczcie e-mailowej! :) Quote
basia bonnie Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Szarik jest cudny :loveu::loveu: do zobaczenia jutro :) Quote
Szarik Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Szarikowcy! Masa fotek czeka na Was w poczcie e-mailowej! :) :multi: :multi: :multi: ß@$!@ napisał(a):Szarik jest cudny :loveu::loveu: do zobaczenia jutro :) Dziękujemy! Własnie, dozobaczenia! :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Może wreszcie zwabisz tłumy do galerii ;) Quote
Rybka_39 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Witam, jak tam Szaruś, o fotki..jaki on cudny:loveu: Quote
Szarik Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Cudny, cudny, teraz klapnięty lekko... ucha się poddały chwilowo :) Quote
BBeta Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 http://images29.fotosik.pl/63/87c0b2e79cd2688d.jpg Takiego słodkiego malucha poznam z całą pewnością :loveu::loveu: Śliczny jest :loveu: Quote
Rybka_39 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Jeszcze mu rosną uszka, nie ma sie co martwić:cool3: Quote
Szarik Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='BBeta']http://images29.fotosik.pl/63/87c0b2e79cd2688d.jpg Takiego słodkiego malucha poznam z całą pewnością :loveu::loveu: Śliczny jest :loveu: Ale teraz juz nie szpanuje uszkami... :placz: A tak je kochałam! ;) Dziekujemy za odwiedziny, do jutra! Quote
basia bonnie Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Hej! I jak Szarik? zmęczony? :cool3::loveu: Quote
Szarik Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 O, Basiu, już wróciłaś! :) Szarik cały czas śpi. Tylko co jakiś czas czołga się do miski z wodą :) A zaraz do weta, więc od razu się rozbudzi :) A jak tam Boni? Quote
basia bonnie Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Boni leży i odpoczywa, zmęczyła się trochę :) Ale było super, psy wybiegane :lol: Wymiziaj Szarika po tej jego puszystej sierści :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Witamy sie :cool3: Uwielbiam te jego kłaciaste uszka :loveu: Quote
Szarik Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 ß@$!@ napisał(a):Boni leży i odpoczywa, zmęczyła się trochę :) Ale było super, psy wybiegane :lol: Wymiziaj Szarika po tej jego puszystej sierści :loveu: Oj, wybiegane, wybiegane. My po szczepieniu lecimy jeszcze na bielskie błonia z piłeczką, dobije psa :diabloti: :: FiGa :: napisał(a):Witamy sie :cool3: Uwielbiam te jego kłaciaste uszka :loveu: :multi: Ja też :loveu: Quote
Szarik Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Muszę Wam powiedzieć, że mam ŚWIETNE zdjęcia Gizmowo-Szarikowe, jesli chcecie, to mogę wieczorkiem wstawić. Pewnie u Pinczerki też się pojawią, ale sa poprostu świetne :) No i po wizycie od weta mogę zdać relację. Quote
Recommended Posts