Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A oto piękniś w całej okazałości!

No i jak tu go nie kochać! :loveu:

A tu Nasza Żabka (Gaz) [Widac już po poligonie :cool3: ] i jakiś babiszon z Szaruniem, który usiłuje sie podrapac :)

'Hmm, zaraz, ja to było... Strasznie mi się nudzi, a Gizmo jakoś tak kopał w ziemię, wąchał coś, pewnie ciekawe było, to może i ja spróbuję!'

Ee, beznadziejne to kopanie :evil_lol:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ok, to tyle, może ktoś spojrzy na tę mordke moją.

A jeśli chodzi o militaria, to bardzo udana impreza, Szarik przyzwyczaił się do tłumów, dużej ilości psów (niestety niektórzy właściciele nie zapinali psów na smycze, co znacznie utrudniało chodzenie :/), i przede wszytskim do huków i wystrzałów. Nasze auto stało zaraz koło 'areny' przez którą przejeżdżały czołgi, odbywały się scenki batalistyczne. Burak spał z wystrzałami czołgów w tle. Mam nadzieję, ze nie bedzie miał problemów z hałasem w przyszłości. Wyrobiłam mu nieśmiertelnik i wogóle było superasnie!

Pozdrawiamy!

(No i jak zwykle zdjęcia zrobiła i użyczyła Pinczerka, za co ogromnie dziękujemy!)

Posted

Jak to nie ma stałych klientów? :mad: A ja to co? :p

Zdjecia jak zwykle śliczne - ale ja nadal uważam, że on na żywo piękniejszy :loveu:

Informuję, że jednak nie wyjechałam i zapraszam dzisiaj o 19:00 na wspólny spacer :)

Posted

Ok, przyjmujemy! Wczoraj trochę rzucaliśmy sobie piłeczkami, goniliśmy się, ale i tak po powrocie ciągnął w strone Gizma :) Bo bez Gizma nie ma spaceru :D

Posted

Kitka20 napisał(a):
Hej my też was zawsze odwiedzamy ale ostatnio kłopotki były.
Wymisiaj Szarika bo ja go bardzo lubie:)

Dziękujemy bardzo! ;) Teraz nie wymiziam, bo śpinka sobie, ale jak się obudzi to ofcourse!

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Szarikowcy! Masa fotek czeka na Was w poczcie e-mailowej! :)

:multi: :multi: :multi:

ß@$!@ napisał(a):
Szarik jest cudny :loveu::loveu: do zobaczenia jutro :)

Dziękujemy! Własnie, dozobaczenia! :)

Posted

O, Basiu, już wróciłaś! :)

Szarik cały czas śpi. Tylko co jakiś czas czołga się do miski z wodą :) A zaraz do weta, więc od razu się rozbudzi :)

A jak tam Boni?

Posted

ß@$!@ napisał(a):
Boni leży i odpoczywa, zmęczyła się trochę :) Ale było super, psy wybiegane :lol:
Wymiziaj Szarika po tej jego puszystej sierści :loveu:

Oj, wybiegane, wybiegane. My po szczepieniu lecimy jeszcze na bielskie błonia z piłeczką, dobije psa :diabloti:

:: FiGa :: napisał(a):
Witamy sie :cool3:
Uwielbiam te jego kłaciaste uszka :loveu:

:multi: Ja też :loveu:

Posted

Muszę Wam powiedzieć, że mam ŚWIETNE zdjęcia Gizmowo-Szarikowe, jesli chcecie, to mogę wieczorkiem wstawić. Pewnie u Pinczerki też się pojawią, ale sa poprostu świetne :)

No i po wizycie od weta mogę zdać relację.