Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Powiem Ci szczerze drzałka, że ja też sie zastanawiam jak będzie wyglądał w przyszłości... Na serio.

Ale cóż, nawet jak wyrośnie na jamnika, to będe kochać z całego serduszka, jak teraz :)

A wiecie, co dzisiaj usłyszałam? Pan głaskał Szarunia, i ciągle do Niego 'no nie bój sie, nie bój się', no to zapytałam, czego on się boi, a pan powiedział, ze nie wie, ale widzi, że uszka kuli (czyt. skłąda do środka), więc się czegos boi :D Tego jeszcze nie słyszałam...

A zauważyłyście jeszcze, że mam wśiekłęgo psa? Na jednym ze zdjęć widac jego krucze podniebienie, potwór :)

Posted

Kitka20 napisał(a):
Wstawaććććććććććććććććććї!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wstaliiiśmy! Musiałam wcześnie rano iść z Szaruniem, bo wczoraj podczas zabawy z Zuzą, małym Beaglem, zgubił swój niesmiertelnik, i trza było szukać :) A poza tym koło siódmej władował swój zad na moje nogi i nie sposób było dalej spać :mad: :mad:

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Przecież Szaruś taki strachliwy... :p

Jasne, a najbardziej to się boi czołgów i wody, i wogóle... :]

Rybka_39 napisał(a):
Śliczna kluska, malutkie ONy sa takie puchate:loveu:
A ile on juz ma?

Oj, jest już coraz mniej puchaty...Ma 3 miesiące ponad, w ta niedzielę skończy 16 tydzień z tego co wiem...

Posted

Sznaucerka-Balbina napisał(a):
DzieńDober:cool3:
Ojej ileee fooot:loveu:
Świetne:loveu:
http://images28.fotosik.pl/53/8a77777c86922bd4.jpg

Pozdrawiam Oliwia z Biśką

Prawda? Takie żywe :razz:

drzalka napisał(a):
Witam Szarikostwo :loveu:

I my również. Kto ma ochotę na zdjęcia? :cool3: Wieczorem parę znów dodam, z pierwszego dnia pobytu, jeszcze taakie maleństwo...

Kitka20 napisał(a):
Witam a co to jest nieśmiertelnik??:hmmmm:

Niesmiertelnik, to tak jak adresówka, ale wybiłam Szarikowi na zjeździe Militariów (pojawią się z Niego zdjęcia) na jakiejś blaszce, takie cus jak żołnieze przywdziewali z US :)

:: FiGa :: napisał(a):
Bry :cool3:

Bry! :loveu:

Wyjątek napisał(a):
Witam w ONkowym swiecie do którego dzis dołączyłam :D
Cudny chłopczyk, niewiele starszy od mojej Gamy (9tygodni):loveu:

Witamy gorąąąąąco! Jeju, a gdzie moge zobaczyć to maleństwo?:loveu:

Posted

No więc teraz wklejam zdjęcia z pierwszego dnia pobytu Szarunia u Nas. Trochę jeszcze nie widział o co chodzi, ale dzielnie kroczył za Gizmo!

(To małe za Gizmo, to własnie Szarik :) )

A tu maluszek idzie sobie gdzieś w trawce zagubiony... (Miał wtedy 5 tygodni i 6 dni...)

Tutaj sobie lezy dziubasek, mała toaletka.

Siedzimy przy piaskownicy. Powoli poznajemy teren.

Posted

A to juz ostatnie zdjęcie.

Dziś bylismy z Gizmusiem na spacerku i psy się... bawiły! My z Laską rozmawiałyśmy w najlepsze, patrzymy co tu wyrabiaja psiaki, a Gizmo dawał Szarikowi kłaść łapy na karku, gonili się, skakali po sobie. Myślałyśmy, że pękniemy z radości! :loveu: :loveu: :loveu:
A potem wyniuchali jakieś gó.wno, szambo, czy coś, i oboje potwornie śmierdzieli!! I do kąpieli.... :shake: Ale spacerek jak najbardziej udany!

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Ja wprost nie mogę uwierzyć.... 2 miesiące i taka zmiana! Zanim się obejrzymy przerośnie Gizmatego 2 razy... ;)

Dziękujemy za dzisiejszy spacer! Pełen zabawy :loveu:

My również dziękujemy!!!!! :errrr: :errrr: :errrr:

Posted

Ja wiem o tym, że za wczesnie, celowo napisałam, ale 'hodowca' wyznaczył termin, twierdząc, ze pieski już do odbioru, bo na nastepny dzien miał jechać z Nimi na giełdę, więc wyjścia nie było. A ja wiem kto by mi tam małego zabrał? Dlatego Szarik taki dziki troszkę i nienauczony podstaw od mamusi, bo i tak był rozłączony z Nią wcześnie. (9 szczeniaków zrobiło z Niej kościotrupa).

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Szczeniak odłączony tak wcześnie może mieć zachwiany stosunek do inych psów, trzymamy kciuki by w przypadku Szarika się to nie potwierdziło ;)

Ma nauczyciela, który pilnie uczy go psiej hierarchii :diabloti: