Szarik Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Caine napisał(a):Śliczniutki :loveu: Cudeńko :p :errrr: :sweetCyb: Quote
:: FiGa :: Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Jak dużo zdjęć :multi: Świetne fotki, nie wiem którą mam cytować :klacz: Quote
Szarik Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 A zauważyłyście, ze wreszcie sobie Szarusiowego avatarka sprawiłam? :D Quote
drzalka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Witamy.. bardzo podobają mi się ONy długowłose :D:D.. ciekawe jak pięknys zarik bedzie wyglądał w przyszłości :loveu: Quote
Szarik Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Powiem Ci szczerze drzałka, że ja też sie zastanawiam jak będzie wyglądał w przyszłości... Na serio. Ale cóż, nawet jak wyrośnie na jamnika, to będe kochać z całego serduszka, jak teraz :) A wiecie, co dzisiaj usłyszałam? Pan głaskał Szarunia, i ciągle do Niego 'no nie bój sie, nie bój się', no to zapytałam, czego on się boi, a pan powiedział, ze nie wie, ale widzi, że uszka kuli (czyt. skłąda do środka), więc się czegos boi :D Tego jeszcze nie słyszałam... A zauważyłyście jeszcze, że mam wśiekłęgo psa? Na jednym ze zdjęć widac jego krucze podniebienie, potwór :) Quote
Rybka_39 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Śliczna kluska, malutkie ONy sa takie puchate:loveu: A ile on juz ma? Quote
Kitka20 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Wstawaććććććććććććććććććї!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Przecież Szaruś taki strachliwy... :p Quote
Szarik Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Kitka20 napisał(a):Wstawaććććććććććććććććććї!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wstaliiiśmy! Musiałam wcześnie rano iść z Szaruniem, bo wczoraj podczas zabawy z Zuzą, małym Beaglem, zgubił swój niesmiertelnik, i trza było szukać :) A poza tym koło siódmej władował swój zad na moje nogi i nie sposób było dalej spać :mad: :mad: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Przecież Szaruś taki strachliwy... :p Jasne, a najbardziej to się boi czołgów i wody, i wogóle... :] Rybka_39 napisał(a):Śliczna kluska, malutkie ONy sa takie puchate:loveu: A ile on juz ma? Oj, jest już coraz mniej puchaty...Ma 3 miesiące ponad, w ta niedzielę skończy 16 tydzień z tego co wiem... Quote
olifka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 DzieńDober:cool3: Ojej ileee fooot:loveu: Świetne:loveu: http://images28.fotosik.pl/53/8a77777c86922bd4.jpg Pozdrawiam Oliwia z Biśką Quote
Kitka20 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Witam a co to jest nieśmiertelnik??:hmmmm: Quote
Wyjątek Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Witam w ONkowym swiecie do którego dzis dołączyłam :D Cudny chłopczyk, niewiele starszy od mojej Gamy (9tygodni):loveu: Quote
Szarik Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):DzieńDober:cool3: Ojej ileee fooot:loveu: Świetne:loveu: http://images28.fotosik.pl/53/8a77777c86922bd4.jpg Pozdrawiam Oliwia z Biśką Prawda? Takie żywe :razz: drzalka napisał(a):Witam Szarikostwo :loveu: I my również. Kto ma ochotę na zdjęcia? :cool3: Wieczorem parę znów dodam, z pierwszego dnia pobytu, jeszcze taakie maleństwo... Kitka20 napisał(a):Witam a co to jest nieśmiertelnik??:hmmmm: Niesmiertelnik, to tak jak adresówka, ale wybiłam Szarikowi na zjeździe Militariów (pojawią się z Niego zdjęcia) na jakiejś blaszce, takie cus jak żołnieze przywdziewali z US :) :: FiGa :: napisał(a):Bry :cool3: Bry! :loveu: Wyjątek napisał(a):Witam w ONkowym swiecie do którego dzis dołączyłam :D Cudny chłopczyk, niewiele starszy od mojej Gamy (9tygodni):loveu: Witamy gorąąąąąco! Jeju, a gdzie moge zobaczyć to maleństwo?:loveu: Quote
drzalka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Ochota na zdiecia wieelka.. a szarki widac po zdieciach szybko roosnie.. wogole Onki szybko w gore fikają :loveu: Quote
Szarik Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 No więc teraz wklejam zdjęcia z pierwszego dnia pobytu Szarunia u Nas. Trochę jeszcze nie widział o co chodzi, ale dzielnie kroczył za Gizmo! (To małe za Gizmo, to własnie Szarik :) ) A tu maluszek idzie sobie gdzieś w trawce zagubiony... (Miał wtedy 5 tygodni i 6 dni...) Tutaj sobie lezy dziubasek, mała toaletka. Siedzimy przy piaskownicy. Powoli poznajemy teren. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Ja wprost nie mogę uwierzyć.... 2 miesiące i taka zmiana! Zanim się obejrzymy przerośnie Gizmatego 2 razy... ;) Dziękujemy za dzisiejszy spacer! Pełen zabawy :loveu: Quote
Szarik Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 A to juz ostatnie zdjęcie. Dziś bylismy z Gizmusiem na spacerku i psy się... bawiły! My z Laską rozmawiałyśmy w najlepsze, patrzymy co tu wyrabiaja psiaki, a Gizmo dawał Szarikowi kłaść łapy na karku, gonili się, skakali po sobie. Myślałyśmy, że pękniemy z radości! :loveu: :loveu: :loveu: A potem wyniuchali jakieś gó.wno, szambo, czy coś, i oboje potwornie śmierdzieli!! I do kąpieli.... :shake: Ale spacerek jak najbardziej udany! Quote
Szarik Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ja wprost nie mogę uwierzyć.... 2 miesiące i taka zmiana! Zanim się obejrzymy przerośnie Gizmatego 2 razy... ;) Dziękujemy za dzisiejszy spacer! Pełen zabawy :loveu: My również dziękujemy!!!!! :errrr: :errrr: :errrr: Quote
Kitka20 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Szarik a tak byś się czasem nie obraziła ale nie za wczas go wziełaś od mamy?? 5 tygodni?? tóż on jeszcze z mamusią powinien być Quote
Szarik Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Ja wiem o tym, że za wczesnie, celowo napisałam, ale 'hodowca' wyznaczył termin, twierdząc, ze pieski już do odbioru, bo na nastepny dzien miał jechać z Nimi na giełdę, więc wyjścia nie było. A ja wiem kto by mi tam małego zabrał? Dlatego Szarik taki dziki troszkę i nienauczony podstaw od mamusi, bo i tak był rozłączony z Nią wcześnie. (9 szczeniaków zrobiło z Niej kościotrupa). Quote
:: FiGa :: Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Szczeniak odłączony tak wcześnie może mieć zachwiany stosunek do inych psów, trzymamy kciuki by w przypadku Szarika się to nie potwierdziło ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Szczeniak odłączony tak wcześnie może mieć zachwiany stosunek do inych psów, trzymamy kciuki by w przypadku Szarika się to nie potwierdziło ;) Ma nauczyciela, który pilnie uczy go psiej hierarchii :diabloti: Quote
Recommended Posts