bela51 Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Chyba niełatwo miec 3 psy, ale gdzie ona bedzie miec lepiej ?:lol: To nie naciski, boze bron, tylko to taka cudna dziewczynka, ze baaardzo Ci zadroszcze, ze masz ja obok siebie. Quote
madziakato Posted May 10, 2014 Author Posted May 10, 2014 [quote name='bela51']Chyba niełatwo miec 3 psy, ale gdzie ona bedzie miec lepiej ?:lol: To nie naciski, boze bron, tylko to taka cudna dziewczynka, ze baaardzo Ci zadroszcze, ze masz ja obok siebie.[/QUOTE]Obiecuję, że kiedyś Ją poznasz;) 3 psiaki...hmmm...nie planowałam, można odczuć, zwłaszcza finansowo- cała trójka powyżej 30 kg:-) Ale jak to mówią- serce nie sługa!;) Adulka dostała cieczki- ależ tego nie cierpię, wszystkie burki teraz pilnują mi chaty:mad: Jest za to jeden plus tej sytuacji cieczkowej- wiadomo, kiedy może być sterylka. Quote
DONnka Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 [quote name='madziakato']Obiecuję, że kiedyś Ją poznasz;) 3 psiaki...hmmm...nie planowałam, można odczuć, zwłaszcza finansowo- cała trójka powyżej 30 kg:-) Ale jak to mówią- serce nie sługa!;) Adulka dostała cieczki- ależ tego nie cierpię, wszystkie burki teraz pilnują mi chaty:mad: Jest za to jeden plus tej sytuacji cieczkowej- wiadomo, kiedy może być sterylka. Wow, widzę, że sporo mnie ominęło :razz: Madzia, czy to oznacza, że Ada zostaje u Ciebie ? Mogę ją skreślić z mojej listy szukających domku ? ;) Quote
madziakato Posted May 10, 2014 Author Posted May 10, 2014 Tak, decyzja już oficjalna i cała rodzina na TAK:-) Ada zostaje z nami, na zawsze, na dobre i na złe:multi: Quote
epe Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 [quote name='madziakato']Tak, decyzja już oficjalna i cała rodzina na TAK:-) Ada zostaje z nami, na zawsze, na dobre i na złe:multi: Madzia! Popłakałam się ze szczęścia!! TAKI DOM dla TAKIEJ suni.:multi: Jak w bajce z cudownym zakończeniem:lol: Quote
madziakato Posted May 10, 2014 Author Posted May 10, 2014 [quote name='epe']Madzia! Popłakałam się ze szczęścia!! TAKI DOM dla TAKIEJ suni.:multi: Jak w bajce z cudownym zakończeniem:lol:[/QUOTE]Ja też beczę;)ze szczęścia, ze Ją mam! Zapraszam na PA:eviltong: Quote
egradska Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Madziu, ja od ponad roku wiem, ze jestes taki owczarkolub, ze predzej, czy pozniej musialo sie jakiejs psince tak udac:) Bardzo sie ciesze i dziekuje Ci za wszystko, co robisz dla tych pieskow:loveu: Quote
bela51 Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Cudownie, bardzo sie ciesze i szczerze zazdroszcze, ze moglas ją adoptowac:lol: Sliczna dziewczynka:loveu: Quote
madziakato Posted May 10, 2014 Author Posted May 10, 2014 [quote name='bela51']Cudownie, bardzo sie ciesze i szczerze zazdroszcze, ze moglas ją adoptowac:lol: Sliczna dziewczynka:loveu:[/QUOTE]Belu, a jaka piękna wewnętrznie, słowo:loveu: Quote
Ada-jeje Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 [quote name='madziakato']Belu, a jaka piękna wewnętrznie, słowo:loveu:[/QUOTE] a dasz jakies nowe fotki, szczesliwej Adusi? Quote
Marta72 Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 bardzo się cieszę z tej widomości:) przeczuwałam od Twojego pierwszego o niej posta, że tak się stanie:):):) Quote
DONnka Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 [quote name='madziakato']Tak, decyzja już oficjalna i cała rodzina na TAK:-) Ada zostaje z nami, na zawsze, na dobre i na złe:multi: :sweetCyb::sweetCyb: :sweetCyb: Quote
MALWA Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Tylko podczytywałam ten wątek, ale bardzo się cieszę z takiej decyzji! Quote
madziakato Posted May 10, 2014 Author Posted May 10, 2014 [quote name='Marta72']bardzo się cieszę z tej widomości:) przeczuwałam od Twojego pierwszego o niej posta, że tak się stanie:):):)[/QUOTE]Serio? To masz nosa:cool3: Quote
madziakato Posted May 10, 2014 Author Posted May 10, 2014 [quote name='Ada-jeje']a dasz jakies nowe fotki, szczesliwej Adusi?[/QUOTE]Jasna sprawa! Wysłałam do Ani68, może wstawi w najbliższym czasie. I będę dalej prowadzić jej wątek, także wszystko będzie na bieżąco;) Fajnie, że tyle osób kibicuje Adusi, dzięki! Quote
ania68 Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Super :) Tak czułam, że ta piękna DONeczka już zostanie u Ciebie :) Zawsze pisałaś o niej z taką troskliwością i czułością :) Teraz zdjęcia. Quote
wolf122 Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Super wiadomość :multi: Wiedzialem po kilku słowach wymienionych z Tobą o Aduni,że zostanie :lol: Nawet czytając posty dalo się wyczuć chemię :lol: Szczegolnie opis chrapania (ta czulość) :loveu: Baaaaaaaaaaaardzo się cieszymy.Doneczka ma Suuuuuper Domek :loveu: Quote
brzośka Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Świetna wiadomość w ten smutny dla mnie dzień :) (dziś rok, jak odszedł mój ukochany Merlinek, dzięki takim wiadomościom własnie płyną mi łzy szczęścia pomieszane z łzami tęsknoty za nim...) Quote
epe Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 [quote name='brzośka']Świetna wiadomość w ten smutny dla mnie dzień :) (dziś rok, jak odszedł mój ukochany Merlinek, dzięki takim wiadomościom własnie płyną mi łzy szczęścia pomieszane z łzami tęsknoty za nim...)[/QUOTE] Wyrazy współczucia brzośka - moja Zuzia też odeszła w maju, tylko w 2006r. Rok byłam w żałobie, a potem : życie bez psa to nie życie!!:razz: Quote
madziakato Posted May 11, 2014 Author Posted May 11, 2014 [quote name='ania75'];) no jak to - nie było jeszcze PA :p[/QUOTE]Jak tylko ktoś będzie w pobliżu- zapraszam:cool3: Quote
Recommended Posts