Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chyba niełatwo miec 3 psy, ale gdzie ona bedzie miec lepiej ?:lol:
To nie naciski, boze bron, tylko to taka cudna dziewczynka, ze baaardzo Ci zadroszcze, ze masz ja obok siebie.

Posted

[quote name='bela51']Chyba niełatwo miec 3 psy, ale gdzie ona bedzie miec lepiej ?:lol:
To nie naciski, boze bron, tylko to taka cudna dziewczynka, ze baaardzo Ci zadroszcze, ze masz ja obok siebie.[/QUOTE]Obiecuję, że kiedyś Ją poznasz;)
3 psiaki...hmmm...nie planowałam, można odczuć, zwłaszcza finansowo- cała trójka powyżej 30 kg:-)
Ale jak to mówią- serce nie sługa!;)
Adulka dostała cieczki- ależ tego nie cierpię, wszystkie burki teraz pilnują mi chaty:mad: Jest za to jeden plus tej sytuacji cieczkowej- wiadomo, kiedy może być sterylka.

Posted

[quote name='madziakato']Obiecuję, że kiedyś Ją poznasz;)
3 psiaki...hmmm...nie planowałam, można odczuć, zwłaszcza finansowo- cała trójka powyżej 30 kg:-)
Ale jak to mówią- serce nie sługa!
;)
Adulka dostała cieczki- ależ tego nie cierpię, wszystkie burki teraz pilnują mi chaty:mad: Jest za to jeden plus tej sytuacji cieczkowej- wiadomo, kiedy może być sterylka.

Wow, widzę, że sporo mnie ominęło :razz:
Madzia, czy to oznacza, że Ada zostaje u Ciebie ?
Mogę ją skreślić z mojej listy szukających domku ? ;)

Posted

[quote name='madziakato']Tak, decyzja już oficjalna i cała rodzina na TAK:-) Ada zostaje z nami, na zawsze, na dobre i na złe:multi:

Madzia!
Popłakałam się ze szczęścia!! TAKI DOM dla TAKIEJ suni.:multi:
Jak w bajce z cudownym zakończeniem:lol:

Posted

[quote name='epe']Madzia!
Popłakałam się ze szczęścia!! TAKI DOM dla TAKIEJ suni.:multi:
Jak w bajce z cudownym zakończeniem:lol:[/QUOTE]Ja też beczę;)ze szczęścia, ze Ją mam! Zapraszam na PA:eviltong:

Posted

Madziu, ja od ponad roku wiem, ze jestes taki owczarkolub, ze predzej, czy pozniej musialo sie jakiejs psince tak udac:)
Bardzo sie ciesze i dziekuje Ci za wszystko, co robisz dla tych pieskow:loveu:

Posted

[quote name='bela51']Cudownie, bardzo sie ciesze i szczerze zazdroszcze, ze moglas ją adoptowac:lol:
Sliczna dziewczynka:loveu:[/QUOTE]Belu, a jaka piękna wewnętrznie, słowo:loveu:

Posted

[quote name='madziakato']Tak, decyzja już oficjalna i cała rodzina na TAK:-) Ada zostaje z nami, na zawsze, na dobre i na złe:multi:

:sweetCyb::sweetCyb: :sweetCyb:

Posted

[quote name='Ada-jeje']a dasz jakies nowe fotki, szczesliwej Adusi?[/QUOTE]Jasna sprawa! Wysłałam do Ani68, może wstawi w najbliższym czasie. I będę dalej prowadzić jej wątek, także wszystko będzie na bieżąco;) Fajnie, że tyle osób kibicuje Adusi, dzięki!

Posted

Super :) Tak czułam, że ta piękna DONeczka już zostanie u Ciebie :) Zawsze pisałaś o niej z taką troskliwością i czułością :)
Teraz zdjęcia.

Posted

Super wiadomość :multi: Wiedzialem po kilku słowach wymienionych z Tobą o Aduni,że zostanie :lol: Nawet czytając posty dalo się wyczuć chemię :lol: Szczegolnie opis chrapania (ta czulość) :loveu: Baaaaaaaaaaaardzo się cieszymy.Doneczka ma Suuuuuper Domek :loveu:

Posted

Świetna wiadomość w ten smutny dla mnie dzień :)
(dziś rok, jak odszedł mój ukochany Merlinek, dzięki takim wiadomościom własnie płyną mi łzy szczęścia pomieszane z łzami tęsknoty za nim...)

Posted

[quote name='brzośka']Świetna wiadomość w ten smutny dla mnie dzień :)
(dziś rok, jak odszedł mój ukochany Merlinek, dzięki takim wiadomościom własnie płyną mi łzy szczęścia pomieszane z łzami tęsknoty za nim...)[/QUOTE]

Wyrazy współczucia brzośka - moja Zuzia też odeszła w maju, tylko w 2006r. Rok byłam w żałobie, a potem : życie bez psa to nie życie!!:razz: