klaragniezno Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Sunia ok 7 m-cy szuka nowego domku, już drugi właściciel ją oddaje. Sunia jest przepiękna, łagodna ale bardzo potrzebuje towarzystwa osoby odpowiedzialnej, która tym razem zajmie się nią do ostatnich jej dni. Nie jest to "czysty" goldziak i oczywiście bez papierów...... Dobrym panem będzie osoba, która będzie mogła poświęcij jej sporo czasu. Kontakt ze mną w sprawie pieska gg 5556484 lub tel. 604 088 703 Quote
trol Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 i oto mamy zdjecie slicznej panienki do adopcji hop myszka do gory pilnie dla niej domek potrzebny Quote
halbina Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Sunia prześliczna. Jest w tej chwili bezpieczna? Jest w dt? jak długo moża tam być? dlaczego domki ją oddają? Quote
beka Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Ale śliczna sunieczka :) mam nadzieję że długo nie będzie czekać. Quote
klaragniezno Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 ja też mam nadzieję, że sunia długo nie będzie czekała na nowy domek i -tym razem - na odpowiedzialnego właściciela. Pierwszy właściciel ponoć ją oddał bo dziecko miało alergię, a drugi - bo z żoną oczekują dziecka i tak piesek zwiedza rodziny :-( Jutro zobaczę pieska, spędzę z nią trochę czasu to dam znać co i jak. Quote
halbina Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Skontaktuję Was z Anią w... jeśli będzie mogła, na pewno nie odmówi pomocy... Quote
klaragniezno Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Sunia jest cudna, spędziłam z nią trochę czasu i zakochałam się .... będę wdzięczna za jakąkolwiek pomoc, sunia zasługuje na wszystko co dobre... Dziękuje bardzo bardzo mocno za pomoc przy wklejaniu zdjęć - trol :calus: i Bartkowi za poruszenie tamtu na forum o labkach :buzi: Sunia niedługo skończy 8 miesięcy, jest łagodna, ciekawska, ładnie chodzi na smyczy, lubi biegać i bawić się. Jest też bardzo wystraszona i pomimo swej ciekawskiej natury lękliwa, będzie wymagała odpowiedniej socjalizacji i szkolenia. Na pewno potrzebuje właściciela, który będzie mógł jej poświęcić sporo czasu. Jest zdrowa, ale ma za mało witamin - szybko rośnie. Ma ok 56 cm w kłębie (ok. bo starsznie się wierciła :) ), waży 22 kg - dopiero zaczyna nabierać masy do tego wzrostu..... Witaminy odpowiednie zakupione, wyrzuciłam też jej tę okropną kolczatkę i zamieniłam ją na obróżkę..... Ogólnie pies jest w dobrej kondycji, tylko te witaminki, zmieniła bym też jej karmę, ale...... mam nadzieję że nowy właściciel będzie o nią bardzo dbał..... nie ma teraz źle, ale nie natrafiła na odpowiedniego "pancia" Quote
*Gajowa* Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Przepiękna sunia może tutaj znalazłaby domek : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=73726 Quote
klaragniezno Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 do góry ta przepiękna i kochaniutka sunia nadal szuka domku. Jest zdrowa i bardzo łagodna - to ważne, ale potrzebuje łągodnego opiekuna, który będzie mógł jej poświęcić odpowiednią ilość czasu i zajmie się nią. Spójrzcie w te cudne ślepia....... Ma dobrych właścicieli, ale oni nie mogą się nią teraz odpowiednio zająć, może to właśnie TY będziesz od dziś jej opiekunem, który ją pokocha i zadba o nią, wierzę, że sunia będzie umiała się odwdzięczyć..... ona czeka Quote
ewa_z_zg Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Witam, mamy tę suńkę na Forum Pomocy Goldenom. Zobowiązałam sie robić aukcje psom, które się u nas pojawiają. Dziewczyny, czy gdzieś ją ogłaszałyście? Czy mogę jej zrobić aukcję na allegro, z namiarami na Klarę, która się zajmuje jej adopcją? Czy ewentualnie mogę wykorzystać Wasze zdjęcia? Quote
trol Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 suka jest na forach rottkowych , molosach i psiakach oraz na labkowym forum mysle ze nie bedzie przeszkod aby wykorzystac zdjecia jesli mozesz to wstaw ja allegro serdeczne dzieki Quote
klaragniezno Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Spokojnie, można namiary ujawniać na mnie, dziękuję wszystkim za pomoc Sunia jest taaaka kochana :loveu: szkoda żeby wylądowała w schronisku Quote
ewa_z_zg Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Oto aukcja dla niej: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=208602913 Quote
trol Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='ewa_z_zg']Oto aukcja dla niej: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=208602913 wielkie dzieki :lol: Quote
klaragniezno Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 dziękuję wszystkim za pomoc SUNIA ZNALAZŁA NOWY DOMEK!!!!!!:lol: Jestem dobrej myśli, mam nadzieję, że tym razem to jest TO :razz: W niedzielę spotkam się po raz kolejny z nowymi właścicielami Sary - tym razem w nowym domku, w którym jest od dziś..... Sunia nie wyjedzie z Gniezna, będzie pod kontrolą zaufanego weterynarza, a ja będę ją raz po raz odwiedzała :p Bałam się, nie wiedziałam jak to przyjmie - kolejna zmiana miejsca, nowi ludzie....... była fantastyczna, przed zmianą domku bawiła się z nowymi właścicielami pewien czas, przez który mogłam się i jednym i drugim nieco przyjrzeć :evil_lol: , dostała kilka nowych zabawek, małą wyprawkę...... i cała szczęśliwa powędrowała do nowego domku. Quote
Ania_w Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 przepraszam, ze wywołana :) dopiero tearz sie odzywam ale nie ukrywam ciesze sie ze moja pomoc okazuje sie zbyteczna.. wszystkiego naj na nowej drodze zycia:)))) Quote
halbina Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 No to wspaniale, choć jakoś nawet się dziwię tym dobrym wiadomościom... :lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts