Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jacerek napisał(a):
Co tak cicho ,nic nie słychać. Co u figi???

U Figuni wszystko OK.......zaprzyjaźniła się ze wszystkimi psiakami i "rozrabia"......to bardzo pogodna, wesoła panienka

Posted

jacerek napisał(a):
To się bardzo cieszę że ok. Może ktoś odezwał się z ogłoszeń?. Wrzuciłem parę groszy na figunię to jutro dojdzie. Pozdrawiam

Z tego co wiem to cisza, nikt nie pyta o panienkę :shake:.
Kupiłam konserwy, muszę dodawać do suchego 1,36 zł x 12 szt= 16,32 zł (z większym upustem ). Dziękujemy za "grosik" dla Figuni

Posted

Moli@ prosze o nr konta na pw. Jutro zrobie przelew, bo z bazarku z ceramiką uzbierało sie dla Figi 150zł.
W sprawie adopcji Figi nikt nie dzwonił. Więc czekamy i szukamy nadal.

Posted

dreag napisał(a):
A kto sprzątał:razz:? Nie zazdroszczę zbierania tego:eviltong:. Mela i Figa - dwa urwisy:lol:.

Kto się tak bawił nie wiemy coś mi się widzi ze to praca zbiorowa :diabloti:

Posted

No ładnie..........małpy jedne. Taki bałagan zrobić w domku. Ja stawiam na przewodnictwo Meli i Figi w tej rozróbie, wszak to była chyba poduszka Meli, gościnnie wypożyczana tez Fidze.

Posted

buniaaga napisał(a):
Nie widzę Agusi czy to oznacza że ona była tym razem grzeczna:cool3:

Agunia zdecydowanie odpada, panienka nie ma zacięcia niszczycielskiego a rano śpi ile się tylko da.....;).....pierwsza do spania ostatnia do wstawania hihihi:eviltong:

Posted (edited)

Wpłynęło 150zł z bazarku od doris66 (uwzględnione w rozliczeniu finansów Figuni)
- potwierdzone na wątku bazarkowym

Edited by Moli@
Posted

Nikt sie nie dobija. Była jedna odpowiedz na meila jak Fige ogłosiłam na białystok online. Ale to była mało poważna oferta. Szykuje jej nowe ogłoszenia. Nie mam pojęcia dlaczego ona nikomu sie nie podoba..........?