Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

własnie miałam telefon w sprawie Lary, matko co za burak, wydzierał sie jakby pierwszy raz telefon widział, powiedziałam że zarezerwowana, rzucił - ,, a owczarków niemieckich ni mocie ? '' słuchajcie ja mam dość, co za wieśniactwo, co za buractwo dzwoni, ładnie się zapowiada...
Szkoda że sie dałam w Larę wrobić bo ze szczeniakami sie przecież jeszcze nie ogarnęłam. :shake:

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beciu a Ty myślisz, że do mnie to co dzwoni, ja mam o psy głównie takie telefony, jak sobie awantury o Kleo przypomnę to mnie terepie, a Ty już po jednym w sprawie Lary załamana :D...że już nie wspomnę jaką mamy z Karolą korespondencję na FB, to się mózg lasuje

Posted

Miałam fajny telefon wieczorkiem o Larę, dgyby tam trafila to miałaby raj ale nie wiem co będzie bo trochę za duża dla pani, jej poprzednia sunia ważyła 12 kilo. Pani czeka na męża, a ja czekam na kontynuację której może nie być....

Posted

[quote name='Agula99']O jeju, trzymam kciuki mimo wszystko!!! A dlaczego za duża, w bloku mieszkają czy co???[/QUOTE]

tamta to taka kanapowa pieszczoszka była, chce sunie taka miłą do tulenia i kochania, no i na kanapy...a Lara jak na kanapy wydaje się jej za duża. Nie będę jej przekonywać bo to nie o to w tym wszystkim chodzi.

Posted

Szkoda że nasza dzikuska niedostępna, bo może by jej się poszczęściło, ale to nie taki sam typ, nie ta uroda, chociaż jeśli chodzi o charakter to fantastyczna, przytulanka, kochana, słodka, cudowna wręcz, no ale...

Posted

[quote name='Agula99']No i odezwali się państwo, czy tak jak Beciu przewidziałaś cisza?[/QUOTE]

cisza, poza tym nikt więcej nie dzwonił. Karolciu - Lary nie ma na rzeszowiaka, proszę dołóż bo tam dużo ludzi zagląda.

Posted

[quote name='majuska']Ty już po jednym w sprawie Lary załamana :D...[/QUOTE]

majuska ja nie po tym jednym tylko całokształt, pamiętaj że właśnie szukam domów dla szczeniaków Pestki, a co się nasłucham to moje.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='majuska']koło 8-9 rano, jak chcesz to przyjedź[/QUOTE]

eee wtedy to ja jestem w pracy, ale wy tam działajcie, demonstrujcie, zachwalajcie no i sprawdzajcie od piwnicy po strych ;)

Posted

Domek zapowiada się super, właśnie skonczyłam z panią rozmawiać. Miała suczkę ON która zmarła w listopadzie i dopiero zakończyła żałobę po niej i jest gotowa na adopcję , to już wiele mówi. Dom z ogrodem pod Błażową. Pani przyjedzie z mężem, mają dorosłą córkę która ich odwiedza z beaglem więc niestety Bajera nie udało mi się wcisnąć, ale ze względu na beaglowatą naturę Bajera wróżę że się dogada bardzo dobrze z nowym kolegą. Pani się bardzo obruszyła jak zapytałam czy na dworze czy w domu ma być - OCZYWIŚCIE ŻE W DOMU, JAK PIES MOŻE MIESZKAĆ POZA DOMEM ? Musiałam się grubo tłumaczyć z mojego pytania :lol: Dopytuje się o sterylkę, co lubi jeść ... tak więc jestem bardzo dobrej myśli :)

Posted

moim zdaniem, jak przyjadą, zobaczą na żywo i ona się zacznie do nich migdalić ( a wiadomo, że zacznie ) to tyle będzie...

Agula, jakie WY? będzie Magda, "biali" ludzie są w robocie w czwartki o tej porze