Becia66 Posted April 29, 2014 Author Posted April 29, 2014 własnie miałam telefon w sprawie Lary, matko co za burak, wydzierał sie jakby pierwszy raz telefon widział, powiedziałam że zarezerwowana, rzucił - ,, a owczarków niemieckich ni mocie ? '' słuchajcie ja mam dość, co za wieśniactwo, co za buractwo dzwoni, ładnie się zapowiada... Szkoda że sie dałam w Larę wrobić bo ze szczeniakami sie przecież jeszcze nie ogarnęłam. :shake: Quote
figa33 Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 mamy i łowcarka i ..coś tam jeszcze możemy dorzucić ..:shake: Quote
majuska Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Beciu a Ty myślisz, że do mnie to co dzwoni, ja mam o psy głównie takie telefony, jak sobie awantury o Kleo przypomnę to mnie terepie, a Ty już po jednym w sprawie Lary załamana :D...że już nie wspomnę jaką mamy z Karolą korespondencję na FB, to się mózg lasuje Quote
Becia66 Posted April 29, 2014 Author Posted April 29, 2014 Miałam fajny telefon wieczorkiem o Larę, dgyby tam trafila to miałaby raj ale nie wiem co będzie bo trochę za duża dla pani, jej poprzednia sunia ważyła 12 kilo. Pani czeka na męża, a ja czekam na kontynuację której może nie być.... Quote
Agula99 Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 O jeju, trzymam kciuki mimo wszystko!!! A dlaczego za duża, w bloku mieszkają czy co??? Quote
Becia66 Posted April 29, 2014 Author Posted April 29, 2014 [quote name='Agula99']O jeju, trzymam kciuki mimo wszystko!!! A dlaczego za duża, w bloku mieszkają czy co???[/QUOTE] tamta to taka kanapowa pieszczoszka była, chce sunie taka miłą do tulenia i kochania, no i na kanapy...a Lara jak na kanapy wydaje się jej za duża. Nie będę jej przekonywać bo to nie o to w tym wszystkim chodzi. Quote
Agula99 Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 Szkoda że nasza dzikuska niedostępna, bo może by jej się poszczęściło, ale to nie taki sam typ, nie ta uroda, chociaż jeśli chodzi o charakter to fantastyczna, przytulanka, kochana, słodka, cudowna wręcz, no ale... Quote
figa33 Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 no szkoda , ale nic na siłę niestety tu się nie da ... Quote
Agula99 Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 No i odezwali się państwo, czy tak jak Beciu przewidziałaś cisza? Quote
Becia66 Posted April 30, 2014 Author Posted April 30, 2014 [quote name='Agula99']No i odezwali się państwo, czy tak jak Beciu przewidziałaś cisza?[/QUOTE] cisza, poza tym nikt więcej nie dzwonił. Karolciu - Lary nie ma na rzeszowiaka, proszę dołóż bo tam dużo ludzi zagląda. Quote
karolciasz28 Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Beciu, Lara ma rzeszowiaka ;). http://www.rzeszowiak.pl/podglad/5125886/ Quote
karolciasz28 Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Jakiś zły link, a nie chce mi działać edycja. http://www.rzeszowiak.pl/szukamy-domu-dla-lary-kochanej-slodkiej-i-grzecznej-5125886 Quote
Becia66 Posted May 1, 2014 Author Posted May 1, 2014 [quote name='majuska']Ty już po jednym w sprawie Lary załamana :D...[/QUOTE] majuska ja nie po tym jednym tylko całokształt, pamiętaj że właśnie szukam domów dla szczeniaków Pestki, a co się nasłucham to moje. Quote
Agula99 Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Dobrze, że tam są chociaż te choinki, bo patelnia niezła, a jak drzew brak to im strasznie gorąco, mam nadzieję, że drzewka szybko urosną :) Quote
karolakola Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Miałam dzisiaj bardzo fajny telefon w sprawie Lary. Wstępnie widzenie ma być we wtorek. Trzymajcie kciuki ! Quote
ariete2503 Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Byłoby super! Trzymamy z całych sił!:kciuki: Quote
Agula99 Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Trzymam!!!!! :) A czy widzenie będzie może przy mnie??? ;) Quote
Agula99 Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 [quote name='majuska']koło 8-9 rano, jak chcesz to przyjedź[/QUOTE] eee wtedy to ja jestem w pracy, ale wy tam działajcie, demonstrujcie, zachwalajcie no i sprawdzajcie od piwnicy po strych ;) Quote
karolakola Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Domek zapowiada się super, właśnie skonczyłam z panią rozmawiać. Miała suczkę ON która zmarła w listopadzie i dopiero zakończyła żałobę po niej i jest gotowa na adopcję , to już wiele mówi. Dom z ogrodem pod Błażową. Pani przyjedzie z mężem, mają dorosłą córkę która ich odwiedza z beaglem więc niestety Bajera nie udało mi się wcisnąć, ale ze względu na beaglowatą naturę Bajera wróżę że się dogada bardzo dobrze z nowym kolegą. Pani się bardzo obruszyła jak zapytałam czy na dworze czy w domu ma być - OCZYWIŚCIE ŻE W DOMU, JAK PIES MOŻE MIESZKAĆ POZA DOMEM ? Musiałam się grubo tłumaczyć z mojego pytania :lol: Dopytuje się o sterylkę, co lubi jeść ... tak więc jestem bardzo dobrej myśli :) Quote
Agula99 Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 No super by było, echh szkoda że nie z Bajerkiem, jemu serce pęknie :( Quote
majuska Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 moim zdaniem, jak przyjadą, zobaczą na żywo i ona się zacznie do nich migdalić ( a wiadomo, że zacznie ) to tyle będzie... Agula, jakie WY? będzie Magda, "biali" ludzie są w robocie w czwartki o tej porze Quote
Recommended Posts