Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

justine. napisał(a):
no bo najpierw myslelismy ze dunaj jest sunia, nie wiem skad sie to wzielo..

Może w chronie Wam tak powiedzieli?Tak jak mówili że Bursztynka to chłopak:mad:

Posted

byc moze wlasnie w biurze, bo sobie przeciez tego nie wymyslilam....
zalozyc Dunajowi nowy watek? na molosach nie jestem zalogowana wiec nie odpowiem ale male zainteresowanie nim tam...:(

Posted

obecnie na kwarantannie mamy m.in rudego spanielka, rottka, dobermana, dwa asty (sliczna sunie i psa bez oka :( ), labradora, cane corso, kaukaza, bokserke i wiele slicznych, blagajacych spojrzen kundelkow...ahh tyle smutku w jednym miejscu...

Posted

amelka0 napisał(a):
Justine,a ten chudziutki doberman,z wystającymi żebrami,co był na tyłach schronu,za budynkiem socjalnym,jest nadal??

niestety obeszlam wszystkie te boksy i go nie bylo :( jest jeden na ogolnych i jeden-sunia na kwarantannie

Posted

biedny psiak,wciąż mi stoi przed oczami.:-(
Raz tylko widziałam dobermankę jeszcze chudszą od niego,była chudsza od jamnika,aż ryczałam i podkarmiłam trochę,ale za parę dni jej nie było:-(

Posted

Hmm.....tak mnie zastanawia że coś ten nasz schron to lubi łapanki robić,wczoraj na stronie"dziś trafiłem"aż 3 psy z ul.Szofera(czyżby wszystkie porzucone?raczej nie)-na szczęście tym razem właściciele szybko odnaleźli się i zapłacili za psa,dziś dwa psy z ul Światowida.... A ostatnio była i łapanka u mnie na działkach,gdzie wiadomo biedni ludzie mieszkają,raczej aut nie mają,a poza tym na peryferiach Sz-na mieszkają,lub po 60 -stce mają,żyją sobie powolutku,spokojnie i....łudzą się nadzieją,że pies pewnie poszedł na suki i wróci....Przykra to prawda ale 1/3 psów w naszym schronie to nie są wcale psy bezdomne czyli porzucone,tylko psy na siłę złapane:shake::-(
A już bezczelnością jest to co opowiadała mi jedna pani i to co spotkało moją ciotkę(parę lat temu)gdy hycel odczepił psa ze smyczy z pod sklepu i zabrał do schronu,a psy omal zawału nie dostały-mam nadzieję,że chociaż tego teraz nie robią.

Posted

Witaj PaulinaT- ja śledzę wątek chyba o tym CC już kilka dni. Sama dawałam o nim info na pozostałe znane mi fora - ale niestety bez odzewu!:-( .To podobno bardzo łagodny i kastrowany CC, są jego fotki tu na dogo, ale dziś przeglądałam ,,Adopcje,, i nie moge znależć tego tematu...Może sama tez poszukasz?-Tytuł o ile dorze pamiętam- Piękny Cane Corso w schronisku w Szczecinie....Na fotce ten pies jest bardzo ładny i jeśli rzeczywiście jest tak łagodny i przymilny to zasługuje na domek szybciutko, bo może mu się w schronie charakter pogorszyć, lub nie da sobie rady z innymi psami.

Posted

Kela :lol:
Trafiłam tu właśnie przeszukując forum po tym, jak na moloss przeczytałam informację, którą zamieściłaś. Ale jakoś osobnego topiku nie znalazłam... :shake:

Posted

Dziewczyny, mastif trafil juz do domu :)
Tylko nie wiem dlaczego piszecie, ze kastrat, ze ma tatuaz - nikt ze szczecinskich wolontariuszy takich informacji nie pisal ...fakt, okazalo sie ze ma tatuaz ale to wyszło po fakcie jak przez allegro wlasciciel psa skontaktował sie ze mna :)

• 2 weeks later...
Posted

dzisiejsza wizyta u szczeniaczkow przerazila mnie...
w klatce siedziala przerazona suczka z maluszkiem, wybaczcie jakos zdjec ale to chyba mi sie tak rece trzesly, takiego brudu dawno nie widziałam !!! nie wiem kiedy sprzatano im !!! jedzienie pomieszane z odchodami,siedzialy w kacie gdzie bylo w miare sucho wklejajac sie doslownie w kraty :( poprostu rece opadaja....

Shot with E4200 at 2007-08-13

Po posprzataniu odrazu ruszyły sie z zainteresowaniem, spokojnie zjadly i napily sie
http://imageshack.us]

Posted

justine. napisał(a):
medarku a co z dunajem?

Sorki, nie zauważyłem, nic nowego, ma się dobrze i czeka na dobry domek.
Oczywiście trzeba odrobinę pomóc, szczęście lubi drogowskazy.

Posted

pooglaszalabym go w internecie, daj tylko nowe zdjecia jak masz, boje sie tylko ze skoro on nie jest kastrowany, zeby sie nie zglosil jakis pseudogomaniak ktory wykorzysta go dla wlasnych zarobkowych celow...