justine. Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 ooooooooo to super, jest nadzieja, trzymamy kciuki!!!! Quote
amelka0 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Czy to oznacza,że myśleli,że to suczka a okazał się psem?? Quote
justine. Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 no bo najpierw myslelismy ze dunaj jest sunia, nie wiem skad sie to wzielo.. Quote
amelka0 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 justine. napisał(a):no bo najpierw myslelismy ze dunaj jest sunia, nie wiem skad sie to wzielo.. Może w chronie Wam tak powiedzieli?Tak jak mówili że Bursztynka to chłopak:mad: Quote
medar Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='justine.']no bo najpierw myslelismy ze dunaj jest sunia, nie wiem skad sie to wzielo.. Stąd :-) http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?p=344494&posted=1#post344494 Quote
justine. Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 byc moze wlasnie w biurze, bo sobie przeciez tego nie wymyslilam.... zalozyc Dunajowi nowy watek? na molosach nie jestem zalogowana wiec nie odpowiem ale male zainteresowanie nim tam...:( Quote
justine. Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 obecnie na kwarantannie mamy m.in rudego spanielka, rottka, dobermana, dwa asty (sliczna sunie i psa bez oka :( ), labradora, cane corso, kaukaza, bokserke i wiele slicznych, blagajacych spojrzen kundelkow...ahh tyle smutku w jednym miejscu... Quote
amelka0 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Justine,a ten chudziutki doberman,z wystającymi żebrami,co był na tyłach schronu,za budynkiem socjalnym,jest nadal?? Quote
justine. Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 amelka0 napisał(a):Justine,a ten chudziutki doberman,z wystającymi żebrami,co był na tyłach schronu,za budynkiem socjalnym,jest nadal?? niestety obeszlam wszystkie te boksy i go nie bylo :( jest jeden na ogolnych i jeden-sunia na kwarantannie Quote
amelka0 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 biedny psiak,wciąż mi stoi przed oczami.:-( Raz tylko widziałam dobermankę jeszcze chudszą od niego,była chudsza od jamnika,aż ryczałam i podkarmiłam trochę,ale za parę dni jej nie było:-( Quote
amelka0 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Hmm.....tak mnie zastanawia że coś ten nasz schron to lubi łapanki robić,wczoraj na stronie"dziś trafiłem"aż 3 psy z ul.Szofera(czyżby wszystkie porzucone?raczej nie)-na szczęście tym razem właściciele szybko odnaleźli się i zapłacili za psa,dziś dwa psy z ul Światowida.... A ostatnio była i łapanka u mnie na działkach,gdzie wiadomo biedni ludzie mieszkają,raczej aut nie mają,a poza tym na peryferiach Sz-na mieszkają,lub po 60 -stce mają,żyją sobie powolutku,spokojnie i....łudzą się nadzieją,że pies pewnie poszedł na suki i wróci....Przykra to prawda ale 1/3 psów w naszym schronie to nie są wcale psy bezdomne czyli porzucone,tylko psy na siłę złapane:shake::-( A już bezczelnością jest to co opowiadała mi jedna pani i to co spotkało moją ciotkę(parę lat temu)gdy hycel odczepił psa ze smyczy z pod sklepu i zabrał do schronu,a psy omal zawału nie dostały-mam nadzieję,że chociaż tego teraz nie robią. Quote
PaulinaT Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Prosze o informacje o cane corso... Może są jakies zdjęcia? Co to za pies? Quote
kela Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Witaj PaulinaT- ja śledzę wątek chyba o tym CC już kilka dni. Sama dawałam o nim info na pozostałe znane mi fora - ale niestety bez odzewu!:-( .To podobno bardzo łagodny i kastrowany CC, są jego fotki tu na dogo, ale dziś przeglądałam ,,Adopcje,, i nie moge znależć tego tematu...Może sama tez poszukasz?-Tytuł o ile dorze pamiętam- Piękny Cane Corso w schronisku w Szczecinie....Na fotce ten pies jest bardzo ładny i jeśli rzeczywiście jest tak łagodny i przymilny to zasługuje na domek szybciutko, bo może mu się w schronie charakter pogorszyć, lub nie da sobie rady z innymi psami. Quote
PaulinaT Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Kela :lol: Trafiłam tu właśnie przeszukując forum po tym, jak na moloss przeczytałam informację, którą zamieściłaś. Ale jakoś osobnego topiku nie znalazłam... :shake: Quote
doris_day Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Dziewczyny, mastif trafil juz do domu :) Tylko nie wiem dlaczego piszecie, ze kastrat, ze ma tatuaz - nikt ze szczecinskich wolontariuszy takich informacji nie pisal ...fakt, okazalo sie ze ma tatuaz ale to wyszło po fakcie jak przez allegro wlasciciel psa skontaktował sie ze mna :) Quote
PaulinaT Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Aaa czyli mastif, nie cc. To dlatego nie mogłam znaleźć wątku. Ja nic nie piszę - ja się pytam :cool3: A jak w domu... to super wieści! :multi: Quote
allcia Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 justine. napisał(a):medarku a co z dunajem? a no walsnie? to juz torche czasu uplynelo na emirze w aktualnosciach tez zadnych wiesci o nim :oops: Quote
doris_day Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 dzisiejsza wizyta u szczeniaczkow przerazila mnie... w klatce siedziala przerazona suczka z maluszkiem, wybaczcie jakos zdjec ale to chyba mi sie tak rece trzesly, takiego brudu dawno nie widziałam !!! nie wiem kiedy sprzatano im !!! jedzienie pomieszane z odchodami,siedzialy w kacie gdzie bylo w miare sucho wklejajac sie doslownie w kraty :( poprostu rece opadaja.... Shot with E4200 at 2007-08-13 Shot with E4200 at 2007-08-13 Po posprzataniu odrazu ruszyły sie z zainteresowaniem, spokojnie zjadly i napily sie http://imageshack.us] Shot with E4200 at 2007-08-13 Quote
doris_day Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 jeden maluszek - siedzial pod jej lapami Quote
medar Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 justine. napisał(a):medarku a co z dunajem? Sorki, nie zauważyłem, nic nowego, ma się dobrze i czeka na dobry domek. Oczywiście trzeba odrobinę pomóc, szczęście lubi drogowskazy. Quote
justine. Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 pooglaszalabym go w internecie, daj tylko nowe zdjecia jak masz, boje sie tylko ze skoro on nie jest kastrowany, zeby sie nie zglosil jakis pseudogomaniak ktory wykorzysta go dla wlasnych zarobkowych celow... Quote
Recommended Posts