Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jestem jestem ziutka, wybacz, praca, praca a dzisiaj zabieralysmy nasza Sabinke do hoteliku

wiec pies pojechal wczoraj, szczegolow nie znam, nie mam nic na karcie a z internetu nie chce mi sie wyslac :mad: ide zaarz na zakupy, kupie karte i dam znac jak cos bede wiedziec

Posted

Ufff.......kamień mi z serca spadł :cool3: że się nareszcie pojawiłaś :lol:
Super, że psiak pojechał do nowego domku :multi:........teraz tylko doładuj konto :evil_lol: i pisz eska do państwa.....ciekawość mnie zżera :diabloti:

Posted

rozmawialam dzisiaj z pania, jest bardzo sympatyczna :) piesek wbrew temu ze w karcie napisali ze jest agresywny, ma zloty charakter, w aucie grzeczniutki, wogole jest lagodny i kochany. jest troche chory wiec zawiezli go na konsultacje do kliniki w wawie, trzymamy kciuki za zdrowko

Posted

Coliaczka może będzie miała domek i to na dodatek w Szczecinie.Zajrzyjcie sobie na forum collie.Podaje link:
http://www.collie.intertel.net.pl/forum/viewtopic.php?t=2351
Mam nadzieje, że sunieczka trafi do Pani Lucynki, na razie nie jest to jednak pewne na 100%, dlatego też nie możemy cieszyć sie za wczasu, mam jednak cały czas nadzieje, że wszystko się dobrze potoczy.Musimy teraz mocno trzymać kciuki żeby wszystko sie udało.

Posted

Rozmawialam z pracownikiem w schronisku - potwierdzil ,ze bedzie w osobnej kaltce bo staruszka moglaby sobie nie poradzic.. pytam wokolo ludzi bo moze akurat znajdzie sie osoba zafascynowana ta rasa... nie moze tam dlugo zostac bo staruszki maja tam krotka historie ...

Posted

Dzisiaj do schronu dzwoniła Pani z forum Collie zapytac czy zrobili coiaczce badanie krwi(bo obiecali, że zrobia)A pan w schronisku bardzo niemiło ja potraktował i powiedział ze badania krwi nie zrobili i że sunia w środe pojdzie do sterylizacji.Ona w takim wieku i stanie nie może zostac poddana zabiegowi bo to sie moze zle dla niej skonczyc.

Posted

Dzisiaj do schronu dzwoniła Pani z forum Collie zapytac czy zrobili coiaczce badanie krwi(bo obiecali, że zrobia)A pan w schronisku bardzo niemiło ja potraktował i powiedział ze badania krwi nie zrobili

To ten sam wet co obiecał? czy suczka ma jakieś objawy chorobowe że sa potrzebne takie badania?

Co do sterylki to zgadzam sie w zupełności, nie powinna byc poddawana takiemu zabiegowi i jutro porozawiam z wetem ale chyba zdajecie sobie sprawe jak bardzo uciazliwa w schronisku bedzie suka z cieczką?
Takze moje pytanie: czy ktoś ją zamierza wziac?

Posted

Mam wspaniałą wiadomość.Dzisiaj sunia Collie(ma już swoje imię Stella)jedzie do domku tymczasowego:)Jak będe wiedziała coś więcej to zaraz tu napisze.

Posted

dona20 napisał(a):
Mam wspaniałą wiadomość.Dzisiaj sunia Collie(ma już swoje imię Stella)jedzie do domku tymczasowego:)Jak będe wiedziała coś więcej to zaraz tu napisze.

Taka wiadomosc poprawia humor na nastepny cały tydzień :multi: :multi: :multi::multi:

Posted

[quote name='ziuta-23']Justine to super wieści z sunią "Landseer" bardzo się ciesze, że idzie do nowego domku....wierzyłam w to, że tak szybko znajdzie dom :multi: . Koniecznie nie zapomnij wziąźć namiarów e-mailowych od nowego domku suni i będziemy czekali na wieści jak Ona się miewa i zdjęcia oczywiście :lol:

Landseer otrzymał imię DUNAJ, przebywa na SGGW gdzie jest leczony. Po zakończeniu leczenia, trzeba mu znaleźć domek.

Tu więcej : http://fundacja-emir.org/aktualnosci/dunaj.htm

Posted

Collie nazwana Stella jest już w domku tymczasowym.Już po zabiegach pielęgnacyjnych, jest jeszcze troszke słaba, ale dostaje witaminki, jest na prawde pod troskliwą opieką, a przede wszystkim jest bardzo szczęśliwa:)

A tutaj obie dziewczynki sie uśmiechają:)

Posted

ah jaka ona szczesliwa :) wkoncu wydostala sie z tego obskurnego boksu z agresywnym psem towarzyszem, ale hmm.. myslalam ze znalazl sie domek staly a tu tylko tymczas, czy ktos przygarnie staruszke?

Posted

Domek stały cały czas na nią czeka, ale okazało się, że sunia ma tatuaż(niestety jest strasznie rozmyty) i dziewczyny chcą odnaleźć hodowce Stelli i sprawdzić czy została porzucona czy zgubiła sie.Jeżeli okaże się, że ktoś się jej pozbył, to sunia nie zostanie oddana wcześniejszemu właścicielowi, tylko pojedzie do domku docelowego który cały czas na nią czeka.Sprawa stoi na etapie rozszyfrowywania tatuażu, są duże problemy z odczytaniem tatuażu.

Posted

medar napisał(a):
Przypominam się ...

no juz wiem wszystko- czyli poszukiwania domku dla Dunaja calkiem aktualne, bo wydawalo sie wczesniej ze ma juz upatrzony domek w warszawie i ze przyszla wlasciicelka po Niego przyjechala...no ale jak z suni zrobil sie pies tak z domku chwilowo bezdomny-:oops: za to na szczescie pod dobra opieka Emir:p co oczywiscie niebawem, rokuje na bardzo cudowny domek dla Dunaja :loveu: