oldflameast Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 (edited) [TABLE="width: 100%"] [TR] [TD="colspan: 2"][/HR][/TD] [/TR] [TR] [TD="colspan: 2"]Chciałabym Wam przedstawić naszą ukochaną córeczkę: AMBER Rapax w domu Erna. Rodzice Erny to Int.Multi.Ch. ALAMO Sentinel i Ch. OPD HASTA LA VISTA Lesoto Taka była malutka: Z Erną rozpoczęliśmy przygodę z wystawami już w szczenięctwie, do tej pory udało się nam osiągnąc tytuły: MŁODZIEŻOWEGO CHAMPIONA POLSKI MŁODZIEŻOWEGO ZWYCIĘZCY POLSKI CHAMPIONA POLSKI Rozpoczęłyśmy rownież INTERCHAMPIONAT. Erna jest wspaniałą, radosną suczką o fajnym temperamencie. Kocha ludzi i dzieci. Jest pozytywnie nastawiona do wszystkich zwierząt. W domu głównie leniuchuje, na spacerach uwielbia aportować, niszczyć patyki, od jakiegoś czasu trenuje z oponką :) Nie wyobrażamy już sobie życia bez naszej gwiazdezki :) Kilka zdjęć ;) [/TD] [/TR] [/TABLE] I jedno z moich ulubionych :) Edited April 11, 2014 by oldflameast Quote
phase Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Erna to przepiekna dziewczynka! Takiej talii jak ona to tylko pozazdroscic :D A jak jej idzie WP? Quote
oldflameast Posted April 12, 2014 Author Posted April 12, 2014 dziękujemy bardzo phase ;) powiem szczerze, że nie trenowaliśmy zbyt długo, gdyż zaczęliśmy dopiero po tym jak przebadaliśmy dziewczynie stawy i otrzymaliśmy zadowalający wynik HD A/A ED 0/0, a było to w grudniu 2013, a jakiś czas temu musieliśmy przerwać treningi, gdyż Erna spodziewa się maluszków :oops: niemniej jednak spacerki z oponką podobały jej się, zaczynaliśmy od samych szelek, potem była butelka z piachem a na koniec już średnia oponka ;) jestem pewna, że wrócimy do specerków z oponką i pomogą one wrócić do formy po odchowaniu maluszków ;) jeszcze kilka zdjęć w szelach ;) początki ;) i już z oponką ;) Quote
phase Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Gratuluję przyszłych maluchów! :) Na kiedy mniej więcej termin? Sucz straaaasznie mi się podoba! Widać że do sportu ją ciągnie. :) Aha i taka mała uwaga na przyszłość (byś bana nie dostała) max. 5 zdjęć w jednym poście. :) Quote
oldflameast Posted April 12, 2014 Author Posted April 12, 2014 Cieszę się, że dziewczyna się podoba ;) Termin mamy mniej więcej w połowie maja ;) Dziewczyna uwielbia też aportować swoje ukochane kółeczko i skakać do sznura ;) Dzięki wielkie za podpowiedź ;) W takim razie równiuteńkie 5 fot sznurowych ;) Quote
Oscar Patric Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 dzień dobry Ola:) piękna jak zawsze Wasza Erinka,aż dech zapiera:loveu: życzymy szczęśliwego porodu i dużo zdrówka Quote
oldflameast Posted April 12, 2014 Author Posted April 12, 2014 Witaj kochana! Dziękujemy za komplementy, nie dziękujemy za życzenia i prosimy o trzymanie kciuków ;) Quote
Robokalipsa Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Jest i nasza ukochana Ernina :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
oldflameast Posted April 13, 2014 Author Posted April 13, 2014 Robokalipsa - hej ;) Phase - dziekuje bardzo ;) uwielbiam fotografować, szczególnie psiaki mimo, ze nie znam się na tym :) kilka fot z przyjaciółmi ;) Z Lunką ;) Z Kastą :diabloti: Z zaprzyjaźnionym berneńczykiem ;) Z Dinarem :cool3: I z kumpelą Amber ;) Quote
Oscar Patric Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Ola,oczywiście że kciukasy trzymamy:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
oldflameast Posted May 3, 2014 Author Posted May 3, 2014 pitbullfan - dziękujemy bardzo ;) robo - nie mam co dodawać, chyba, że lenia śpiącego na kanapie :evil_lol: proszę - Erna - 50 dzień ciąży :diabloti: Quote
Oscar Patric Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 ale piękna nawet w wersji hipci,cudo:loveu: Quote
oldflameast Posted May 17, 2014 Author Posted May 17, 2014 (edited) Dziękujemy ;) a to nasze pierworodne ;) chłopczyk i dziewczynka ;) Edited May 17, 2014 by oldflameast Quote
Robokalipsa Posted May 17, 2014 Posted May 17, 2014 Cudeńka :loveu: Ja nie wiem co innego można o nich napisać :diabloti: Quote
Ty$ka Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 Cukierki, aż cukrzycy można dostać :loveu: Synuś chyba się w mamusię wdał? ;) Mogę się zapytać kto jest tatusiem? Quote
oldflameast Posted May 18, 2014 Author Posted May 18, 2014 dziekujemy bardzo ;) oczywiście, że możesz - ojcem jest piękny serbski reproduktor, w którym jestem bez pamięci zakochana - RED WINE Milbran's - syn WHITE HEAD Long Step :) Quote
Oscar Patric Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 joj,maluszki mają obłędne pochodzenie,same znakomitości,super:) zdrówka klusią i mamuśce:loveu: Quote
Recommended Posts