Bewarka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 A nie trzeba mieć psa z rod. żeby być w ZK :-o Bo w regulaminie JH pisało, że trzeba jakiś numer jednego z rodziców napisać w zgłoszeniu a ja myślałam, że nie będe mogła występować, bo nie mamy psa rasowego... Quote
Paula&Goofi Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 justys95 napisał(a):A nie trzeba mieć psa z rod. żeby być w ZK :-o Bo w regulaminie JH pisało, że trzeba jakiś numer jednego z rodziców napisać w zgłoszeniu a ja myślałam, że nie będe mogła występować, bo nie mamy psa rasowego... Można przecież pożyczyć psa na JH od np. jakiejś hodowli ;) Ale by byc na JH trzeba być zarejstrowanym w ZK Quote
marymek Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Inaczej - żeby sie zgłosić na MP jeden z rodziców bądź prawny opiekun musi być zapisany w ZK, a żeby być zapisanym w ZK nie trzeba mieć wcale psa, ale trzeba mieć 16 lat i jechać do oddziału osobiście, no bo jeszcze trzeba zapłacić itp. ;-) Justys95 - nie numer rodziców, tylko oddział ZKwP w którym są zgłoszeni. Quote
EveL_ Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 justys95 napisał(a):A nie trzeba mieć psa z rod. żeby być w ZK :-o Bo w regulaminie JH pisało, że trzeba jakiś numer jednego z rodziców napisać w zgłoszeniu a ja myślałam, że nie będe mogła występować, bo nie mamy psa rasowego... Nie trzeba, my nie mamy psa, a jesteśmy w ZK :razz: Quote
Bewarka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 uff...może ktoś z rodzinki zechce się zapisać...:roll: Quote
Recommended Posts