Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Koka to młoda, sympatyczna suczka. Ma urocze uszka, które wyglądają, jakby ciągle przechylał je wiatr. W stosunku do człowieka na początku znajomości jest troszkę wystraszona, ale gdy tylko przekona się, że nikt nie chce jej zrobić krzywdy, to się uspokaja. Nie jest agresywna, po prostu jest bardzo wystraszona miejscem, w którym się znajduje i potrzebuje trochę więcej czasu, żeby zaufać człowiekowi. Z innymi psami bardzo dobrze się dogaduje, zachęca je do zabawy. Lubi biegać i bawić się piłką. Nie ma problemu z braniem na ręce czy głaskaniem po brzuchu aczkolwiek widać, że ją to bardzo stresuje. Sunia pozostawiona sama w domu może tęsknić i trzeba będzie ją nauczyć spokojnego zostawania.
Kontakt: tel: 694-662-867,
e-mail: misiaszek48@interia.pl.

Edited by zakar
Posted

I na koniec filmik z zabaw z Neptunem ;)
[video=youtube;SlBNUBKw1fc]https://www.youtube.com/watch?v=SlBNUBKw1fc&feature=youtu.be[/video]

Posted

Koka jest naprawdę urocza i coraz bardziej się otwiera na ludzi. Oczywiście wyjście z boksu nadal jest ciężkie, tzn trwa dobre z 5 minut, bo wogóle nie pozwoli do siebie podejść, ale jeszcze trochę i będzie sama wyskakiwać:) potem już jest dobrze. Na spacerze jest spokojna zerkała co jakiś czas na mnie i mnie obserwowała. Pod koniec spaceru zaczeła ciagnąć na smyczy a potem zaczepiała Neptuna. Podryzała go po nogach, uszach i zachęcała do zabawy. Co zresztą fajnie widać na filmie:)

Posted

A na dzisiaj mam fotorelację z nauki :)

Masz tam coś? No daaaaaj...

Dlaczego mi nie chcesz dać? O co Ci chodzi?

I znowu w dół? No dobra... Ale tylko dla parówki

No i w końcu dostałam! :D

I naprawdę o to Ci cały czas chodziło? Trzeba było od razu tak mówić ;)

Posted

Koka dzisiaj wyszła z Klaudią :) I poszliśmy pobawić się w kałuży :eviltong:

Filmik z jej "kąpieli" ;)
[video=youtube;V8wvhbb1v7c]https://www.youtube.com/watch?v=V8wvhbb1v7c&feature=youtu.be[/video]

• 4 weeks later...
Posted

Ostatnio Koka szaleje na wybiegu:) Nie jest już taka strachliwa, bez problemu można ją wyciągnąć z boksu,nawet czeka już i sama wyskakuje jak idziemy na spacer. Tylko domku nie widać, miałam 2 telefony w jej sprawie i maila ale nic z tego nie wyszło. Państwo się ostatecznie nie pojawili.

Posted

Dzisiaj Koka zaczepiała chyba każdego ;) Ale uwiecznione zostały tylko jej zabawy z małym Shaggym, który odwiedził schronisko razem ze swoją panią :)

[video=youtube;7f2AWoi2WE0]https://www.youtube.com/watch?v=7f2AWoi2WE0&feature=youtu.be[/video]