Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To jedna z tych psich historii, które powodują u mnie wybuchy agresji.
Suczka zabrana z krakowskiego schroniska w maju już musi szukać domu.
Ma około pięciu lat i problemy z oczkami. Dopiero w czwartek będzie wiadomo co konkretnie jej dolega.
Jest bardzo ufna i przyjacielska, ale zostawiana w domu sama na długie godziny popada w depresję.
Jeżeli ktoś może zapewnić jej kochający i odpowiedzialny dom, to proszę o kontakt:
Irena
500-18-19-20

Posted

Wszystkie szczegóły tej historii zostawiam do opisania dopiero po szczęśliwej adopcji. Natomiast teraz staram się pilnować aby suczka nie skończyła w schronisku. Dzisiaj jej właścicielka ma być na wizycie u Dr. Stefanowicza (patrz zdjęcie dr. na wątku Mawiego). Jutro mam do niego dzwonić to przekaże mi wszystko na temat oczu małej.
Ale jestem wściekła. Na dodatek kolejny psiak podrzucony na ogródki (Morus).Psychicznie tego nie wytrzymuję.

Posted

Czy ta suczka nie jest szetlandem lub mieszańcem szetlanda? Ale głowa raszej w type collie. Jakich rozmiarów jest psinka? Suczki collies mogą mieć tylko 50 w kłębie.

Co to znacze że suczka nie może być sama? Płacze, demoluje? Charcica mojej psiapsiułki została oddana przez poprzednich właścicieli właśnie dlatego, że w samotności robiła straszne rzeczy. Teraz suczka jest z innymi psami i nie sprawia kłopotów.

Posted

Mraulina!
Nie znam się na rasach, więc nie będę się wypowiadać ile collie powinna mieć w kłębie.
Natomiast jest faktem, że suczka bardzo źle znosi samotność.
Liczę na dom, gdzie wezmą to pod uwagę.

Posted

Ostatnie wiadomości są jednak dobre.
Może właścicielka już nie zmieni zdania.
Na dzisiaj suczka zostaje w swoim domu.
Mam nadzieję, że to będzie wersja ostateczna.
Trzymajcie kciuki, bo mała jest naprawdę kochana.

Posted

Czyli zostaje w tym domku u Pani Urszuli, ktora wziela ja na tymczas ze schroniska? Pani Ula nie szuka juz dla suni domu, pewnie suczka przyzwyczaja sie do halasow, a Pani Uli trudno sie z nia rozstac ;)