irenaka Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 To jedna z tych psich historii, które powodują u mnie wybuchy agresji. Suczka zabrana z krakowskiego schroniska w maju już musi szukać domu. Ma około pięciu lat i problemy z oczkami. Dopiero w czwartek będzie wiadomo co konkretnie jej dolega. Jest bardzo ufna i przyjacielska, ale zostawiana w domu sama na długie godziny popada w depresję. Jeżeli ktoś może zapewnić jej kochający i odpowiedzialny dom, to proszę o kontakt: Irena 500-18-19-20 Quote
Diana S Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Podnosze....popwinna znalezc dom w ktorym ktos z domownikow zawsze bedzie z sunka... Quote
Lucyja Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Co tam słychać u sunieczki ? Co z jej oczkami ? Na tych fotkach wygląda na dużego kolaka. Quote
iwop Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 jeju irenko a co sie stalo...? Juz jej nie chcą...?:shake: Quote
irenaka Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Wszystkie szczegóły tej historii zostawiam do opisania dopiero po szczęśliwej adopcji. Natomiast teraz staram się pilnować aby suczka nie skończyła w schronisku. Dzisiaj jej właścicielka ma być na wizycie u Dr. Stefanowicza (patrz zdjęcie dr. na wątku Mawiego). Jutro mam do niego dzwonić to przekaże mi wszystko na temat oczu małej. Ale jestem wściekła. Na dodatek kolejny psiak podrzucony na ogródki (Morus).Psychicznie tego nie wytrzymuję. Quote
Mraulina Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Czy ta suczka nie jest szetlandem lub mieszańcem szetlanda? Ale głowa raszej w type collie. Jakich rozmiarów jest psinka? Suczki collies mogą mieć tylko 50 w kłębie. Co to znacze że suczka nie może być sama? Płacze, demoluje? Charcica mojej psiapsiułki została oddana przez poprzednich właścicieli właśnie dlatego, że w samotności robiła straszne rzeczy. Teraz suczka jest z innymi psami i nie sprawia kłopotów. Quote
irenaka Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Mraulina! Nie znam się na rasach, więc nie będę się wypowiadać ile collie powinna mieć w kłębie. Natomiast jest faktem, że suczka bardzo źle znosi samotność. Liczę na dom, gdzie wezmą to pod uwagę. Quote
Diana S Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Co u sunki????????????????????? czekamy, czekamy na wiesci.... Quote
Sylwia Gd Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Ja też czekam na nowe wieści. Jaka jest diagnoza odnosnie oczu?? Quote
Diana S Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Halllo jest tam kto?????????????????????? co z sunka????????? Quote
Ulka18 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Jezeli to tzw. trzecia powieka, to nie powinno byc problemu z jej usunieciem :roll: Dr Stefanowicz na pewno usunie suńce ta przeszkadzajaca powieke. Quote
Diana S Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 To dobrze ze nie jest tak groznie...jak bedzie po wizycie u weta to pisaj, pisaj.... Quote
irenaka Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Ostatnie wiadomości są jednak dobre. Może właścicielka już nie zmieni zdania. Na dzisiaj suczka zostaje w swoim domu. Mam nadzieję, że to będzie wersja ostateczna. Trzymajcie kciuki, bo mała jest naprawdę kochana. Quote
Diana S Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Tak trzymamy kciuki tak mocno ze az bola paluchy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Ulka18 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Czyli zostaje w tym domku u Pani Urszuli, ktora wziela ja na tymczas ze schroniska? Pani Ula nie szuka juz dla suni domu, pewnie suczka przyzwyczaja sie do halasow, a Pani Uli trudno sie z nia rozstac ;) Quote
irenaka Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Agusiu! to nie był tymczas, to był dom docelowy. Ale na szczęście wszystko się dobrze skończyło(mam taką nadzieję). Quote
Diana S Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 I niech tak pozostanie....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts