3 x Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 (edited) Toska1 napisał(a):co słychać u Teksika ? ktoś wie ? ja wiem :) Teksik cały czas u Biafry bryka ale nadal kuleje z tego co zrozumiałam nie wszystko zrasta się tak jak powinno Teksik obecnie wygląda tak :) (jest na smyczy mojego mastifa więc dlatego smycz jest taka wielka ;), została mu użyczona do zdjęcia bo kręcidupek z niego straszny) jakby ktoś chciał wspomóc Teksika i inne zwierzaki pod opieką fundacji Zwierzę nie jest rzeczą to zapraszam na bazazarek dla fundacyjnych zwierzaków - klik - Edited August 27, 2014 by 3 x Quote
Toska1 Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Dziękuję za info :) śliczny chłopczyk z Teksika :loveu:, szkoda,że nie wszystko się dobrze zrasta, bo się biedak nacierpi... głaski dla niego nieustające :) i pędzę zaraz na bazarek :) Quote
Toska1 Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Cudny rudasek :loveu: ale łapinka chyba jeszcze pobolewa, bo widać , że na niej nie stoi :( głaski dla Teksika :) niech wraca do zdrówka ! Quote
Recommended Posts