Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

na szczescie nie ma niszczycielskich zapedow
jako szczeniak tylko zerwała tapety w przedpokoju (no al eto nudzilo jej sie :) i obgryzla rog mebelka)

tak, to milo patrzec jak psiak jest zadowolony ze swego poslania

• Replies 845
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madzik77 napisał(a):

tak, to milo patrzec jak psiak jest zadowolony ze swego poslania

Hehe, jak położyliśmy SOni posłanko to od razu poszła w nim leżeć, póxniej żebrała, dostała kjawałek chleba, i od razu poszła go pożreć w posłanku:p (zawsze tak do kosza znosiła jedzenie i tam jadał, Pusia zresztą też);)

Posted

Moj maluch w koncu sie dorobił posłanka :razz: .
Jest to kołdra złozona kilka razy i wlozona w poszewke po poduszce, a kawałek koldry który wystaje jest przykryty kocykiem. A na kolderce lezy mała poduszka, tez w poszewce (sama uszyłam :evil_lol: ) :diabloti:. Z opisu wydaje sie, ze brzydko lub tandetnie wygląda, ale za zywo jest fajniejne i przypomina takie małe łozeczko :razz:

Posted

Foxi poprzednio też miał kołderkę na posłanie położoną, ale przy jego częstotliwości wymiotowania, to mamuśka się wkurzyła i kołderkę zabrała... A teraz kołderki nie ma to i nie ma wymiotowania, zapewne jak położę to znowu będzie to samo :evil_lol:

Posted

nasza meduza po dlugim czasie uzytkowania

jestem zadowolona - nie smierdzi nic a nic, dziekie temu ze w srodku jest material to latwo utrzymac w czystosci - piore material tylko czesto a sam pokrowiec poki co pralam raz - w ciagu pol roku (?) uzytkowania...

Posted

Russellka napisał(a):
Haaaaa! Dwa Parsoniaste w ślicznym łóżeczku :loveu: A Grami nie śpi w łóżku? :lol:

Mój to Jack, wypraszam sobie:cool1::cool1::evil_lol:
Gram śpi w moim łóżku, ale tylko z mojego lenistwa : P

Posted

Ale ma długie nogi :evil_lol: Pewnie dlatego taki ładny :loveu::diabloti: Kodżi też śpi w łóżku, czasem na fotelu ale zdecydowałam, że musi mieć taki swój azyl i padło na to łóżeńko :lol:

Posted

[quote name='Russellka']Ale ma długie nogi :evil_lol: Pewnie dlatego taki ładny :loveu::diabloti: Kodżi też śpi w łóżku, czasem na fotelu ale zdecydowałam, że musi mieć taki swój azyl i padło na to łóżeńko :lol:
:evil_lol::evil_lol:

zajrzyj do siebie:cool3:

Posted

Najpraktyczniejszym legowiskiej dla szczeniakow i mlodych pieskow sa legowiska plastikowe.psy nie sa w stanie je zgryzc,latwe w utrzymaniu czystosci.Dla doroslych psiakow kupilam materacyk (do prania w pralce)albo miekkie legowiska .Psy ktore lubia spac w odosobnienu,mozna kupic materialowa bude.
Wiklinowe legowiska ,sa ladne ,ale nie praktyczne.

Posted

marti91 napisał(a):
Łał, jak to się tak wkleiło?

nie wiem:eviltong:ale nie wiedzialam ze jest taka mozliwosc na dogo:eviltong:

Posted

To nowe udogodnienie dogo :cool3:

Foxi tak samo robi jak do mnie do łóżka przyjdzie i nie może sobie miejsca znaleźć. W legowisko też czasem kopie hehe

Posted

Malina. napisał(a):
BBeta bardzo fajne to legowisko, ze skóry? Były jakieś mniejsze rozmiary?

Tak ;) Nasze ma 100 x 80cm, ale troche mniejsze też są

Posted

BBeta napisał(a):
Tak ;) Nasze ma 100 x 80cm, ale troche mniejsze też są

bardzo ladne - a da sie prac? pytam z ciekawosci bo nie mam zamiaru zmieniac:eviltong:

Posted

Agnes napisał(a):
bardzo ladne - a da sie prac? pytam z ciekawosci bo nie mam zamiaru zmieniac:eviltong:

Tą poduszke w środku tak chociaż nie sądze by zaszła taka potrzeba, w razie konieczności wystarczy przetrzeć wilgotną szmatką ;)

Posted

A jak z twardością poduszki w środku ? bo jak ja kupowałam to był raczej :"flak", a ludzie z bed4dogs powiedzieli ze będą teraz nakładali więcej granulatu :).
jestem ciekawa czy dotrzymali słowa;)

ps. Daj zdjęcie z modelką :)!!!

Posted

moon_light napisał(a):
A jak z twardością poduszki w środku ? bo jak ja kupowałam to był raczej :"flak", a ludzie z bed4dogs powiedzieli ze będą teraz nakładali więcej granulatu :).

Granulatu w środku jest w sam raz, więc chyba słowa dotrzymali ;) Na początku poduszka była bardziej wypukła niż płaska, więc musiałam troche na niej posiedzieć żeby nabrała odpowiedniego kształtu :diabloti:

Masz przecież zdjęcie z modelem (trzecie), widać nóżki :cool3:

Posted

moon_light napisał(a):

no wlasnie poduszka mi sie podoba - wydaje sie taka mieciutka i wygodna:loveu:

Posted

Tinka:) napisał(a):
A jak jest z miękkością meduz? miękną ą po jakimś czasie? macałam takie w warszawie, dla mojego Grama byłoby zbyt twarde a miałam ochotę kupić...

miekna? raczej w druga strone;) robia sie ubite niezbyt fajne, ale ja mam sposob - raz w tygodniu poslanie dokladnie odkurzam i wtedy wystawiam na pol dnia na balkon "stawiajac" je i opreiajac o sciane - wtedy poduchy znowu nabieraja miekkosci ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...