Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='niedzwiadek:)']czy to madaje sie na wypelnienie do legowiska? Kurcze chcialabym naprawde sporej wielkosci ponton, ale albo kosztuje fortune albo jest cienki i raczej niewygodny. WPadlam na psmysl zeby kupic gabke albo takie wypelnienie, material, zamek i zrobic tylko boje sie ze gabka zaraz sie ugniecie, a te kulki to nic wygodnego.... pomocy:lol:

gabka sie nie ugniecie
przez kilka lat moja sucz miala takie poslanie - z gabki jak materace kiedys dla nas na lozka - gabka na to pokrowiec ze zwyklego materialu. Ale poniewaz nie da sie zrobic tak dobrego materialu jak w meduzie (jako przyklad) to gabka po jakims czasie przesiakala nieprzyjemnym zapachem psa. Mimo czestego zmieniania pokrowca. A pokrowiec meduzy jest impregnowany i podobno wnetrznosci maja nie nasiakac zapachami

• Replies 845
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnes - ja mam 2 meduzy, ale o tym wiesz. Moj pies jest dlugowlosy i czesto po spacerze lezy na swym "pryku" mokry lub wilgotny. Fakt - ma tam cieniutki , jednowarstwowy polarek. I nie zauwazylam, zeby Maduza ...smierdziala.

Posted

sota36 napisał(a):
Agnes - ja mam 2 meduzy, ale o tym wiesz. Moj pies jest dlugowlosy i czesto po spacerze lezy na swym "pryku" mokry lub wilgotny. Fakt - ma tam cieniutki , jednowarstwowy polarek. I nie zauwazylam, zeby Maduza ...smierdziala.

to zalezy jaki pies - moja sucz szybko nabira malo przyjemnego zapachu ktory jak sie przeniesie na poslanie to moge tak prac na zmiane psa poslanie a zawsze cos bedzie brzydko mowiac smierdziec:angryy:
zalezy mi na tym, ze zapach zostawal na pokrowcu, a nie wchodzil w glab. Jak byla gabka+pokrowiec z materialu to gabka przesiakala i po pol roku byla do wyrzucnia. Zobaczymy jak tu bedzie:roll:
Jak tylko bedzie cieplej pokrowiec idzi do prania - jak mi sie uda go nalozyc poprawnie i sie fajnie wypierze bedzie ok;)
a powiedz jeszcze - mechaci ci sie poslanie? w w jednym miejscu jest takie zmechacone - nie wiem czy od lap psich czy jak i ciekawa jestem czy to sie bedzie wycierac i robic...dziura?

Posted

Agnes, czy Ty mnie pytalas, czy aby poslanie sie mechaci? Nie! Ten material poszyciowy jest jakis taki twardawy, to jakby - Jezu, ja sie nie znam na tym - impregnowany usztywniony ortalion, czy cos. Zdarza sie nawet, ze Gucio drap[ie pala go a pazurki ma niczym ...Doda, i nic sie nie dzieje. Ja uwazam, ze za te cene, to Meduza jest fajna.

Posted

Taks robi tez poslanka?? No to super:multi:

Co do muscatow i zooluxow to u mnie zoologi po dachy tym wypchane, wygladaja naprawde solidnie i maja sliczne kolory, ale ceny....

Posted

sota36 napisał(a):
Agnes, czy Ty mnie pytalas, czy aby poslanie sie mechaci? Nie! Ten material poszyciowy jest jakis taki twardawy, to jakby - Jezu, ja sie nie znam na tym - impregnowany usztywniony ortalion, czy cos. Zdarza sie nawet, ze Gucio drap[ie pala go a pazurki ma niczym ...Doda, i nic sie nie dzieje. Ja uwazam, ze za te cene, to Meduza jest fajna.

a u mnie sie mechaci:shake:jakby od lap...nieee wiem
ja uwazam ze jest za twarde i to mi sie nie podoba:roll:
ale jak daje do wietrzenia np co kilka dni na balkon i opre o sciane to po polozeniu ta poducha znowu sie robi miekka - ale to chwilowe;)
zobaczymy, moze uda mi sie to przerobic - musze tylko gabke kupic:roll:pytanie gdzie:eviltong:

Posted

Lagowiska dla mnie to zbędna rzecz.

Mój ma duży polarowy koc złożony na 3 lub cztery i jest git.
Jak mu nie wygodnie to robi sobie posłanie z złożonego koca w 'homoniewiadomoco" :eviltong:

Posted

1w0na napisał(a):
Lagowiska dla mnie to zbędna rzecz.

Mój ma duży polarowy koc złożony na 3 lub cztery i jest git.
Jak mu nie wygodnie to robi sobie posłanie z złożonego koca w 'homoniewiadomoco" :eviltong:

ale nie chcialabym takiego koca prac dajmy na to raz w miesiacu ;)

Posted

[quote name='niedzwiadek:)']Taks robi tez poslanka?? No to super:multi:

Co do muscatow i zooluxow to u mnie zoologi po dachy tym wypchane, wygladaja naprawde solidnie i maja sliczne kolory, ale ceny....

co, gdzie, jak ???
dlaczego w warszawie nie mają! :mad:

skoro wychane po dachy to może mają takie turkusowe sofy??
http://psiraj.pl/sklep/product_info.php?products_id=3317
poluje na nią i jestem gotowa na poświęcenia:lol:

Posted

niedzwiadek jak sprawdzisz i napiszesz to będę bardzo wdzięczna.:multi:

chefrenek - gdzieeee? w w-wce? :razz:

Kara a gdzie pracujesz? Jak mozecie zamawiać muscaty to znaczy, ze moze juz są w hurtowniach? Dziwne, bo mi w sklepach internetowych odpisują, ze nie mają i będą MOŻE sprowadzać z Francji :roll:

Posted

Bzikowa napisał(a):
:razz:

Kara a gdzie pracujesz? Jak mozecie zamawiać muscaty to znaczy, ze moze juz są w hurtowniach? Dziwne, bo mi w sklepach internetowych odpisują, ze nie mają i będą MOŻE sprowadzać z Francji :roll:

W Zoo Naturze ale w poznaniu, wiec moze w Wawie tez maja

Posted

1w0na napisał(a):
W kakadu nie wszystko mają... nawet kagańców fizjologicznych :roll:

przede wszystkim to mają tam koszmarnie drogo.Taniej wychodzi zapłacanie przesyłki, a przy większych zakupach przez net przesyłka gratis więc tym bardziej się opłaca:cool3:

Posted

Oj to napewno... :razz:

Na allegro jeszcze nie miałam okazji kupywać. Bo co ja jestem w ZT, Arkadii, Wileńskim czy w innym zoologicznym to kupuje przy okazji 2 szt. uszów, a dość często odwiedzam takie miejsca. :eviltong:

Ale w przyszłości planuje zrobić "skok na allegro" :evil_lol:

Posted

Ja kupiłem Lence legwisko z allegro i żałuje. Odbarwiło się, Jak było położone przy ściane strasznie je zafarbowało!
Bede nie długo musiał w jakieś nowe lepszej jakości zainwestować:shake:

Posted

infers1995 napisał(a):
Ja kupiłem Lence legwisko z allegro i żałuje. Odbarwiło się, Jak było położone przy ściane strasznie je zafarbowało!
Bede nie długo musiał w jakieś nowe lepszej jakości zainwestować:shake:

a mozesz podac jakie to legowisko? zeby inni nie dali sie "wkopac" ;)

Posted

Bzikowa napisał(a):
Chefrenek! Łodpowiedz mi dobra kobieto, o jakie promocje muscatowych legowisk Ci chodziło?
Coś nie tak ze mną jest :roll:

W animalii jest ten czerwony muscat na przecenie.;)

A ja zamówiłam muscat roadtrip.;)

Posted

No ale jak to, że mają je niby już? :angryy: Lecę się zorientować w temacie.

Czerwone nie będzie pasować mi do pokoju :oops: A wiklinę pies pożre.
Czemu nie ma turkuuusuuuu :placz:

przepraszam, musiałam.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...