Agnes Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 [quote name='niedzwiadek:)']czy to madaje sie na wypelnienie do legowiska? Kurcze chcialabym naprawde sporej wielkosci ponton, ale albo kosztuje fortune albo jest cienki i raczej niewygodny. WPadlam na psmysl zeby kupic gabke albo takie wypelnienie, material, zamek i zrobic tylko boje sie ze gabka zaraz sie ugniecie, a te kulki to nic wygodnego.... pomocy:lol: gabka sie nie ugniecie przez kilka lat moja sucz miala takie poslanie - z gabki jak materace kiedys dla nas na lozka - gabka na to pokrowiec ze zwyklego materialu. Ale poniewaz nie da sie zrobic tak dobrego materialu jak w meduzie (jako przyklad) to gabka po jakims czasie przesiakala nieprzyjemnym zapachem psa. Mimo czestego zmieniania pokrowca. A pokrowiec meduzy jest impregnowany i podobno wnetrznosci maja nie nasiakac zapachami
sota36 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Agnes - ja mam 2 meduzy, ale o tym wiesz. Moj pies jest dlugowlosy i czesto po spacerze lezy na swym "pryku" mokry lub wilgotny. Fakt - ma tam cieniutki , jednowarstwowy polarek. I nie zauwazylam, zeby Maduza ...smierdziala.
Agnes Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 sota36 napisał(a):Agnes - ja mam 2 meduzy, ale o tym wiesz. Moj pies jest dlugowlosy i czesto po spacerze lezy na swym "pryku" mokry lub wilgotny. Fakt - ma tam cieniutki , jednowarstwowy polarek. I nie zauwazylam, zeby Maduza ...smierdziala. to zalezy jaki pies - moja sucz szybko nabira malo przyjemnego zapachu ktory jak sie przeniesie na poslanie to moge tak prac na zmiane psa poslanie a zawsze cos bedzie brzydko mowiac smierdziec:angryy: zalezy mi na tym, ze zapach zostawal na pokrowcu, a nie wchodzil w glab. Jak byla gabka+pokrowiec z materialu to gabka przesiakala i po pol roku byla do wyrzucnia. Zobaczymy jak tu bedzie:roll: Jak tylko bedzie cieplej pokrowiec idzi do prania - jak mi sie uda go nalozyc poprawnie i sie fajnie wypierze bedzie ok;) a powiedz jeszcze - mechaci ci sie poslanie? w w jednym miejscu jest takie zmechacone - nie wiem czy od lap psich czy jak i ciekawa jestem czy to sie bedzie wycierac i robic...dziura?
sota36 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Agnes, czy Ty mnie pytalas, czy aby poslanie sie mechaci? Nie! Ten material poszyciowy jest jakis taki twardawy, to jakby - Jezu, ja sie nie znam na tym - impregnowany usztywniony ortalion, czy cos. Zdarza sie nawet, ze Gucio drap[ie pala go a pazurki ma niczym ...Doda, i nic sie nie dzieje. Ja uwazam, ze za te cene, to Meduza jest fajna.
puzzle Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Taks robi tez poslanka?? No to super:multi: Co do muscatow i zooluxow to u mnie zoologi po dachy tym wypchane, wygladaja naprawde solidnie i maja sliczne kolory, ale ceny....
Agnes Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 sota36 napisał(a):Agnes, czy Ty mnie pytalas, czy aby poslanie sie mechaci? Nie! Ten material poszyciowy jest jakis taki twardawy, to jakby - Jezu, ja sie nie znam na tym - impregnowany usztywniony ortalion, czy cos. Zdarza sie nawet, ze Gucio drap[ie pala go a pazurki ma niczym ...Doda, i nic sie nie dzieje. Ja uwazam, ze za te cene, to Meduza jest fajna. a u mnie sie mechaci:shake:jakby od lap...nieee wiem ja uwazam ze jest za twarde i to mi sie nie podoba:roll: ale jak daje do wietrzenia np co kilka dni na balkon i opre o sciane to po polozeniu ta poducha znowu sie robi miekka - ale to chwilowe;) zobaczymy, moze uda mi sie to przerobic - musze tylko gabke kupic:roll:pytanie gdzie:eviltong:
1w0na Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Lagowiska dla mnie to zbędna rzecz. Mój ma duży polarowy koc złożony na 3 lub cztery i jest git. Jak mu nie wygodnie to robi sobie posłanie z złożonego koca w 'homoniewiadomoco" :eviltong:
Agnes Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 1w0na napisał(a):Lagowiska dla mnie to zbędna rzecz. Mój ma duży polarowy koc złożony na 3 lub cztery i jest git. Jak mu nie wygodnie to robi sobie posłanie z złożonego koca w 'homoniewiadomoco" :eviltong: ale nie chcialabym takiego koca prac dajmy na to raz w miesiacu ;)
Bzikowa Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 [quote name='niedzwiadek:)']Taks robi tez poslanka?? No to super:multi: Co do muscatow i zooluxow to u mnie zoologi po dachy tym wypchane, wygladaja naprawde solidnie i maja sliczne kolory, ale ceny.... co, gdzie, jak ??? dlaczego w warszawie nie mają! :mad: skoro wychane po dachy to może mają takie turkusowe sofy?? http://psiraj.pl/sklep/product_info.php?products_id=3317 poluje na nią i jestem gotowa na poświęcenia:lol:
puzzle Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Bzikowa sprawdze bo jest u mnie tego naprawde duzo.
Chefrenek Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 widziałam promocję na muscata w czerwone paski ;)
KaRa_ Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Tam gdzie ja pracuję mamy parę muskatów, ostatnio była dostawa wiec może coś się u nich ruszyło:p
Bzikowa Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 niedzwiadek jak sprawdzisz i napiszesz to będę bardzo wdzięczna.:multi: chefrenek - gdzieeee? w w-wce? :razz: Kara a gdzie pracujesz? Jak mozecie zamawiać muscaty to znaczy, ze moze juz są w hurtowniach? Dziwne, bo mi w sklepach internetowych odpisują, ze nie mają i będą MOŻE sprowadzać z Francji :roll:
KaRa_ Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Bzikowa napisał(a)::razz: Kara a gdzie pracujesz? Jak mozecie zamawiać muscaty to znaczy, ze moze juz są w hurtowniach? Dziwne, bo mi w sklepach internetowych odpisują, ze nie mają i będą MOŻE sprowadzać z Francji :roll: W Zoo Naturze ale w poznaniu, wiec moze w Wawie tez maja
Bzikowa Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 W Warszawie nic nie mają :roll: Byłam nawet w Kakadu tym niby ogromnym (przy CH Targówek) i też nic. Wszędzie jest to samo :roll:
1w0na Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 W kakadu nie wszystko mają... nawet kagańców fizjologicznych :roll:
WŁADCZYNI Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 1w0na napisał(a):W kakadu nie wszystko mają... nawet kagańców fizjologicznych :roll: przede wszystkim to mają tam koszmarnie drogo.Taniej wychodzi zapłacanie przesyłki, a przy większych zakupach przez net przesyłka gratis więc tym bardziej się opłaca:cool3:
1w0na Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Oj to napewno... :razz: Na allegro jeszcze nie miałam okazji kupywać. Bo co ja jestem w ZT, Arkadii, Wileńskim czy w innym zoologicznym to kupuje przy okazji 2 szt. uszów, a dość często odwiedzam takie miejsca. :eviltong: Ale w przyszłości planuje zrobić "skok na allegro" :evil_lol:
infers Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Ja kupiłem Lence legwisko z allegro i żałuje. Odbarwiło się, Jak było położone przy ściane strasznie je zafarbowało! Bede nie długo musiał w jakieś nowe lepszej jakości zainwestować:shake:
Agnes Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 infers1995 napisał(a):Ja kupiłem Lence legwisko z allegro i żałuje. Odbarwiło się, Jak było położone przy ściane strasznie je zafarbowało! Bede nie długo musiał w jakieś nowe lepszej jakości zainwestować:shake: a mozesz podac jakie to legowisko? zeby inni nie dali sie "wkopac" ;)
drzalka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Co myslicie o taki legowisku ? POmpowane :roll: http://www.quelle-international.com/pl/q4r/wohnenhaushalt/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZmaF9zZWNvbmRpZD1xdWVsbGVfcGxfMTI2NDE4JmZoX3ZpZXdfc2l6ZT01JmZoX3N0YXJ0X2luZGV4PTI1JmZoX2Vkcz0lYzMlOWYmJmZoX2xvY2F0aW9uPSUyZiUyZnF1ZWxsZV9wbCUyZmRlX0RFJTJmX2FjdGl2ZSUzZSU3YjE5NzAwMTAxJTdkJTJmY2F0ZWdvcmllcyUzYyU3YnF1ZWxsZV9wbF81X3F1ZWxsZV9wbCU3ZCUyZmNhdGVnb3JpZXMlM2MlN2JxdWVsbGVfcGxfMzRfcXVlbGxlX3BsXzVfcXVlbGxlX3BsJTdkJTJmY2F0ZWdvcmllcyUzYyU3YnF1ZWxsZV9wbF8yMjFfcXVlbGxlX3BsXzM0X3F1ZWxsZV9wbF81X3F1ZWxsZV9wbCU3ZCZmaF9yZWZ2aWV3PWxpc3Rlcg==/
Agnes Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 a lubisz spac na nadmuchiwanym materacu? ja nie:eviltong:niewygodne to to na dluzsza mete ;)
Bzikowa Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Chefrenek! Łodpowiedz mi dobra kobieto, o jakie promocje muscatowych legowisk Ci chodziło? Coś nie tak ze mną jest :roll:
Chefrenek Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Bzikowa napisał(a):Chefrenek! Łodpowiedz mi dobra kobieto, o jakie promocje muscatowych legowisk Ci chodziło? Coś nie tak ze mną jest :roll: W animalii jest ten czerwony muscat na przecenie.;) A ja zamówiłam muscat roadtrip.;)
Bzikowa Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 No ale jak to, że mają je niby już? :angryy: Lecę się zorientować w temacie. Czerwone nie będzie pasować mi do pokoju :oops: A wiklinę pies pożre. Czemu nie ma turkuuusuuuu :placz: przepraszam, musiałam.
Recommended Posts