moth Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='BeataSabra']Są podobne ?? Gdzie ?? O takie :-) Ciekawe czy Paulinaaaa też odnajdzie dwa dodatkowe zamki. Byloby extra. Bo jednak to Wasze legowisko wydaje sie być ciut fajniejsze. Ale dla mnie po przebojach z meduzami najważniejsze jest, aby cały pokrowiec sie ściągał.
Paulina. Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Obejrzałam legowisko dokładnie jeszcze raz i hmm.... ja tam więcej suwaków nie widzę.
anetta Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 A to zagwozdka ;) W takim razie mam inną, lepszą wersję :evil_lol::evil_lol:
GameBoy Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 szukam dobrego lozka na ktorym w przyszlosci bedzie spał dorosły CCet czy ktos mogłby cos polecic? bylabym wdzieczna
Vectra Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 GameBoy napisał(a):szukam dobrego lozka na ktorym w przyszlosci bedzie spał dorosły CCet czy ktos mogłby cos polecic? bylabym wdzieczna Do Ikei jedź :evil_lol: mają fajne i duże łoża :diabloti: takie 2 x 2 metra :loveu:
moon_light Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Vectra napisał(a):Do Ikei jedź :evil_lol: mają fajne i duże łoża :diabloti: takie 2 x 2 metra :loveu: Smiej sie smiej...ale ja wlasnie takie teraz kupie :p
Vectra Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 moon_light napisał(a):Smiej sie smiej...ale ja wlasnie takie teraz kupie :p się wcale nie śmieje bo sama takie mam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
GameBoy Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 moja suka DA spala na materacu z ikei zlozonym na pol i zszytym i chwalila sobie ale teraz chce psie lozko :razz:
moth Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Anetta a jaki masz rozmiar legowiska? Bo znalazłam na allegro legowisko z calkowicie zdejmowanym pokrowcem o najwiekszych wymiarach 80x60 cm za 79 pln. Dodatkowo ma poduszkę z haftem.
anetta Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Zmierzyłam tylko tą część na której się śpi. 60(dł) x 50 (szer.) Moja też miała poduszke ale znajoma sobie ją zostawiła bo było tam imię jej psa ;)
grrrond Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 cześć, doradzicie mi proszę: legowisko dla foxterriera dorosły pies ma w kłebie do 39, a długośc od kłebu do nasady ogona ok 30cm... potrzebuje rozmiarów legowiska...:cool3:
marmara_19 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 zmierz psa w pozycji wyciagnietej lezacej na ziemi;p zmierz dlugosc i szerokosc takz eby peis sie zmiescil;p i masz wymiary;p
Paulina. Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Anetta, kiedy kupywałas to legowisko? Moze teraz juz nie robią suwaków :shake: Nie wiem, dziwne to trochę :evil_lol: Twoje legowisko miało poduszkę z haftem? Czyli to jednak nie to samo...
grrrond Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 chętnie bym wyciągnęła, ale jeszcze nie mam czego :lol: dlatego tak pytam kogoś z Was :D
anetta Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='Paulinaaa']Anetta, kiedy kupywałas to legowisko? Moze teraz juz nie robią suwaków :shake: Nie wiem, dziwne to trochę :evil_lol: Twoje legowisko miało poduszkę z haftem? Czyli to jednak nie to samo... Kupiłam je :hmmmm: ze dwa lub trzy miechy temu od znajomej. Ona kupiła je przez neta ale okazało się że jest troszke za małe dla jej suczy więc mi je odsprzedała. Nie wiem czy to haft czy nie bo poduszki nie widziałam na oczy :) W każdym bądź razie było imię psa. [quote name='grrrond']chętnie bym wyciągnęła, ale jeszcze nie mam czego :lol: dlatego tak pytam kogoś z Was :D Szkoda, bo już miałam Ci coś podpowiedzieć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Paulina. Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Anetta, czyli po poduszkach wiadomo, ze to nie to samo legowisko.. Czyli jednak nie znajde suwaczka :placz:
moth Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Czyli anetta ma to, dla którego haftują imię psa. Jest całkowicie zdejmowalne, ale niestety niezbyt duże. A w sprawie tego legowiska, które ma paulinaaa, napisałam do sprzedawcy. I taka oto odpowiedź dostałam: "jest tylko jeden zamek i wyciągany wkład od spodu, my mamy 5kg pralkę i wchodzi, ale to zawsze zależy od wielkości otworu".
anetta Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 No i wszystko wiemy :) Zagadka się rozwiązała :evil_lol: Grrrond, bierzesz dwóch ludziów, jeden łapie za przednie łapy, drugi za tylne, każdy z nich robi krok w tył, w końcu psiak ma być dobrze rozciągniety :evil_lol: Ty stajesz po środku z centymetrem i mierzysz delikwenta :evil_lol: Robisz to w miare szybko, po co piesek ma się męczyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
BeataSabra Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 anetta napisał(a):No i wszystko wiemy :) Zagadka się rozwiązała :evil_lol: Grrrond, bierzesz dwóch ludziów, jeden łapie za przednie łapy, drugi za tylne, każdy z nich robi krok w tył, w końcu psiak ma być dobrze rozciągniety :evil_lol: Ty stajesz po środku z centymetrem i mierzysz delikwenta :evil_lol: Robisz to w miare szybko, po co piesek ma się męczyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ino niech nie ciągną zbyt mocno bo będą dwa psy .......
grrrond Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 haha :lol: będę uważać zeby nie rozdwoic psa, bo z dwoma mi rodzina nie wytrzyma :evil_lol:
moth Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 A co powiecie na takie legowisko? Materac Gruby nr 3 [FONT=Verdana]Wymiary: 120x75 cm. Grubośc 10 cm Pokrowiec zdejmowany. Wypełnienie z głąbki. Dostępny w kolorach : krata czerwona, krata granatowa, krata beżowo-brązowa.[/FONT] CENA: 120.00 PLN [FONT=Verdana] Pokrowiec wykonany z wytrzymałej, grubej tkaniny bawełnianej. Łatwy w utrzymaniu, możliwośc prania pokrowca w pralce, ranty zabezpieczone przed niszczeniem. Szukam czegos takiego, tylko żeby jeszcze boki miał. :roll: Niestety psy bardzo brudzą ścianę przytulając się do niej. [/FONT]
ewelinabuck Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 a do nas dzis przyszlo legowisko zamawiane z allegro bylam zdumiona ze tak szybka przesylka a i legowisko tez bardzo fajne:loveu: http://images34.fotosik.pl/94/9c8ff53bb780e6de.jpg
diabelkowa Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 sesese teraz bede okropna:) fajne fajne legowisko ale watek o legowiskach jest kaj indziej!
Recommended Posts