Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BeataSabra']Są podobne ??
Gdzie ??

O takie :-)

Ciekawe czy Paulinaaaa też odnajdzie dwa dodatkowe zamki. Byloby extra. Bo jednak to Wasze legowisko wydaje sie być ciut fajniejsze. Ale dla mnie po przebojach z meduzami najważniejsze jest, aby cały pokrowiec sie ściągał.

• Replies 845
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GameBoy napisał(a):
szukam dobrego lozka na ktorym w przyszlosci bedzie spał dorosły CCet
czy ktos mogłby cos polecic?
bylabym wdzieczna

Do Ikei jedź :evil_lol: mają fajne i duże łoża :diabloti: takie 2 x 2 metra :loveu:

Posted

moon_light napisał(a):
Smiej sie smiej...ale ja wlasnie takie teraz kupie :p

się wcale nie śmieje bo sama takie mam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Anetta a jaki masz rozmiar legowiska? Bo znalazłam na allegro legowisko z calkowicie zdejmowanym pokrowcem o najwiekszych wymiarach 80x60 cm za 79 pln. Dodatkowo ma poduszkę z haftem.

Posted

Zmierzyłam tylko tą część na której się śpi.
60(dł) x 50 (szer.)
Moja też miała poduszke ale znajoma sobie ją zostawiła bo było tam imię jej psa ;)

Posted

cześć, doradzicie mi proszę: legowisko dla foxterriera
dorosły pies ma w kłebie do 39, a długośc od kłebu do nasady ogona ok 30cm...
potrzebuje rozmiarów legowiska...:cool3:

Posted

Anetta, kiedy kupywałas to legowisko? Moze teraz juz nie robią suwaków :shake: Nie wiem, dziwne to trochę :evil_lol:

Twoje legowisko miało poduszkę z haftem? Czyli to jednak nie to samo...

Posted

[quote name='Paulinaaa']Anetta, kiedy kupywałas to legowisko? Moze teraz juz nie robią suwaków :shake: Nie wiem, dziwne to trochę :evil_lol:

Twoje legowisko miało poduszkę z haftem? Czyli to jednak nie to samo...
Kupiłam je :hmmmm: ze dwa lub trzy miechy temu od znajomej. Ona kupiła je przez neta ale okazało się że jest troszke za małe dla jej suczy więc mi je odsprzedała.
Nie wiem czy to haft czy nie bo poduszki nie widziałam na oczy :) W każdym bądź razie było imię psa.

[quote name='grrrond']chętnie bym wyciągnęła, ale jeszcze nie mam czego :lol: dlatego tak pytam kogoś z Was :D
Szkoda, bo już miałam Ci coś podpowiedzieć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Czyli anetta ma to, dla którego haftują imię psa. Jest całkowicie zdejmowalne, ale niestety niezbyt duże.
A w sprawie tego legowiska, które ma paulinaaa, napisałam do sprzedawcy. I taka oto odpowiedź dostałam:
"jest tylko jeden zamek i wyciągany wkład od spodu, my mamy 5kg pralkę i wchodzi, ale to zawsze zależy od wielkości otworu".

Posted

No i wszystko wiemy :) Zagadka się rozwiązała :evil_lol:

Grrrond, bierzesz dwóch ludziów, jeden łapie za przednie łapy, drugi za tylne, każdy z nich robi krok w tył, w końcu psiak ma być dobrze rozciągniety :evil_lol: Ty stajesz po środku z centymetrem i mierzysz delikwenta :evil_lol: Robisz to w miare szybko, po co piesek ma się męczyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

anetta napisał(a):
No i wszystko wiemy :) Zagadka się rozwiązała :evil_lol:

Grrrond, bierzesz dwóch ludziów, jeden łapie za przednie łapy, drugi za tylne, każdy z nich robi krok w tył, w końcu psiak ma być dobrze rozciągniety :evil_lol: Ty stajesz po środku z centymetrem i mierzysz delikwenta :evil_lol: Robisz to w miare szybko, po co piesek ma się męczyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ino niech nie ciągną zbyt mocno bo będą dwa psy .......

Posted

A co powiecie na takie legowisko?

Materac Gruby nr 3 [FONT=Verdana]Wymiary: 120x75 cm. Grubośc 10 cm
Pokrowiec zdejmowany. Wypełnienie z głąbki.
Dostępny w kolorach : krata czerwona, krata granatowa, krata beżowo-brązowa.[/FONT]

CENA: 120.00 PLN
[FONT=Verdana]
Pokrowiec wykonany z wytrzymałej, grubej tkaniny bawełnianej.
Łatwy w utrzymaniu, możliwośc prania pokrowca w pralce, ranty zabezpieczone przed niszczeniem.

Szukam czegos takiego, tylko żeby jeszcze boki miał. :roll: Niestety psy bardzo brudzą ścianę przytulając się do niej.
[/FONT]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...