Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to zamówiłam to większe ;)
Hmm, biały już nie niszczy (chociaż w starym legowisku mamy dziurę wygryzioną na spodzie ale zrobił w zamierzchłyk czasach jak był nieznośnym gnojkiem :lol:), czasem tylko przed snem zachowuje się jak kot i kręci sie po posłanku, drapie je i sobie jakby formuje łapami. :lol:

• Replies 845
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='moon_light']Chefrenek a czy można gdzieś zobaczyć nowego lokatora ?? bo ciągle tylko czytam o nim , a zdjęć nie mogę znalezc :shake:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37417&highlight=chefreniasty

[quote name='Bzikowa']No to zamówiłam to większe ;)
Hmm, biały już nie niszczy (chociaż w starym legowisku mamy dziurę wygryzioną na spodzie ale zrobił w zamierzchłyk czasach jak był nieznośnym gnojkiem :lol:), czasem tylko przed snem zachowuje się jak kot i kręci sie po posłanku, drapie je i sobie jakby formuje łapami. :lol:

A to chyba każdy pies tak robi.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Bzikowa napisał(a):
No to zamówiłam to większe ;)

Mój na swoim legowisku ma kocyk i dwie własnoręcznie uszyte poduszeczki, jak mu wszystko ładnie i równo ułożę to on przed spaniem, rozkopie, rozwali, podepcze i wtedy się już układa i śpi :cool3:
Jego wyrko jest już trochę podziurawione od tego kopania, przydałoby się jakieś nowe :p

Posted

Normalnie się potnę :mad:
Odpisali mi z kuchni pupila ze są braki w magazynach i na moje legowisko będzie trzeba czekać do połowy stycznia aż! :shake: Wrr.. Szukam nowego bo nie chce mi sie czekać ponad miesiąc :eviltong:.

Posted

Problem polega na tym, ze w styczniu będę mogła zamówić tamto... Ale nie chce czekać :diabloti: A w necie mi się prawie nic nie podoba albo rozmiary są do dupy. Oł je.

Posted

anetta napisał(a):

Bardzo fajne posłanko:p ale jeszcze nie prane.

A z niego wyciąga się tylko tą środkową poduszkę? Reszta zmieści się do pralki czy nie bardzo? Ze zdjęć wnioskuję, że pokrowiec nie jest ciałkowicie zejmowalny. :eek3:

Posted

moth napisał(a):
A z niego wyciąga się tylko tą środkową poduszkę? Reszta zmieści się do pralki czy nie bardzo? Ze zdjęć wnioskuję, że pokrowiec nie jest ciałkowicie zejmowalny. :eek3:

Jak tak patrze na te swoje to tam są dwa suwaki, jeden pod spodem a drugi z z tego zagłówka. I teraz się zastanawiam czy to jest w jednym kawałku czy dwa oddzielne materiały :niewiem:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...