Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 297
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

@Ulaa - potwierdzenie zostało wysłane 30.08. Pewnie utknęło na filtrach antyspamowych Twojego serwera. Na takie sytuacje nie mam już niestety wpływu. Wszystkie potrzebne informacje są na stronie, gdzie można zamówić koszulki - i numer konta, i adres - wystarczy jedynie wnikliwa lektura. Proponuję również zajrzeć do pierwszego postu tego wątku - tam wiele pytań doczekało się odpowiedzi...

@aniolek - Wszystko jest napisane na stronie, gdzie zamawia się koszulki - wystarczy lektura części "Warunki sprzedaży" :roll: Przelew musi być "rozpoznawalny" - jeśli wysyłasz z poczty nie ma w nim nazwiska ani adresu, więc wpis z nickiem jest bardzo przydatny.

Posted

Porządki w zamówieniach:

- anulowano zamówienie od Forumowiczów: @Dufii i malgorzata.st

- proszę o dokonanie wpłaty użytkownika @Ulaa - przypominam, że na jej dokonanie jest 7 dni roboczych od złożenia zamówienia, a dziś mija 8-my.

+++++

Już dziś ruszają koszulki do @samograj & @gogusia, @14ruda, p. Agnieszka K.

Posted

Dzięki, moje już dotarły, no nareszcie mam dla siebie damski krój:loveu:
Rzeczywiście rozmiary są zaniżone (damskie XL jest o wiele, wiele mniejsze od męskiego -ogromnego:cool1:)

Posted

Nie tyle zaniżone, co małe po prostu. Nie ma jednego standardu w oznaczeniach literowych, więc nie można stwierdzić, że dana koszulka odstaje wyraźnie od tego schematu (jej rozmiar jest zaniżony). Akurat ten producent robi takie koszulki i u niego XL-ki są takie a nie inne. Większe t-shirty są dostępne - tak jak pisałem wystarczy podpytać ;)

Poza tym - gdyby chcieć objąć mnogość rozmiarów występujących wśród populacji to jedynym standardem mogły by być oznaczenia (i są) cyfrowe, ale wtedy wybór nie byłby wśród 5-ciu rozmiarów, a kilkunastu przynajmniej.

Przypomnę się:

Posted

ff_koszulki napisał(a):
@Ulaa - koszulka wyruszyła w drogę. Powinna dotrzeć za kilka dni :)

Dziękuję :multi: Nie mogę sie doczekać :multi:
Szkoda tylko, że lato się skończyło...:-(

Czy będą może w planach jakieś bluzy z długim rękawem? :cool3:

Posted

Peter Beny napisał(a):
A może kochani jakaś bluza z długim rękawem :cool3::cool3::cool3: Za inną cenę , i to gruby materiał by szło chodzić w chłodne dni :roll:

Cześć Peter. :p
Popieram pomysł. :thumbs:
Albo może jakieś damskie koszulki z długim rękawem? :cool3:

Posted

Moi drodzy - nie ma najmniejszego problemu. Jest tylko jedno ale - takie koszulki musicie sobie sami sprawić. W hurtowniach koszulki z długim rękawem występują w mniejszych ilościach niż t-shirty i zachowanie przez dłuższy czas ciągłości kroju, kolorystyki i wykończeń może być kłopotliwe.

Wystarczy jednak, że zakupione przez Was koszulki podeślecie do naniesienia nadruku, a wrócą do Was z wzorami Dogomanii. W ten sposób będziecie mieli własny, wybrany konkretnie "pod siebie" ciuch, z nadrukiem jaki chcecie.

Koszty takiego nadruku będą oczywiście mniejsze niż koszulki z nadrukiem :)

Przemyślcie sprawę - jeśli będą chętni nic nie stoi na przeszkodzie, by rozszerzyć ofertę.

Posted

A ja mam jeszcze kilka pytań. ;)
W jakiej wersji były koszulki na Zlot Dogomaniaków (standard czy exclusive)?
Czy gdybym zamówiła koszulkę i jutro wpłaciła, to czy dostałabym ją przed wystawą psów we Wrocławiu (29-30 września)?
I czy możliwy jest odbiór osobisty?
Dziękuję za odpowiedzi. :p

Posted

Szczerze mówiąc nie pamiętam ;) Wydaje mi się, że exclusive. Były tańsze, bo nadruki były w jednym kolorze.

Szansa na zrobienie koszulki przed wystawą i odbiór osobisty jest jak najbardziej realna. Proszę jedynie o przesłanie maila z wymiarami poprzedniej koszulki (według znanych już mam nadzieję, zaleceń) i detali takich jak kolor koszulki, napisy, ich wymiary itp. itd.

Posted

ff_koszulki napisał(a):
Szczerze mówiąc nie pamiętam ;) Wydaje mi się, że exclusive. Były tańsze, bo nadruki były w jednym kolorze.

Szansa na zrobienie koszulki przed wystawą i odbiór osobisty jest jak najbardziej realna. Proszę jedynie o przesłanie maila z wymiarami poprzedniej koszulki (według znanych już mam nadzieję, zaleceń) i detali takich jak kolor koszulki, napisy, ich wymiary itp. itd.

Dziękuję. W takim razie ja zaraz wpłacę pieniążki za koszulkę exclusive, ponieważ akurat jadę do miasta, a zamówienie złożę jak wrócę, bo nie mogę zdecydować się na kolor. :evil_lol: Może tak być? :cool3: