Ulaa Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 NOO WRESZCIE ZAMÓWIŁAM :multi::multi::multi: TZ mi obiecał zapłacić :loveu::multi: po 2 września, mam nadzieje że to nie za późno... Quote
ff_koszulki Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 @Ulaa - nie ma stresu - jeśli wpłacisz, otrzymasz koszulkę, nawet jeśli będzie małe opóźnienie :) Quote
Ulaa Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Chyba coś poszło nie tak - nie dostałam żadnego potwierdzenia ani numeru konta :???: Quote
aniolek Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 z jakim dopiskiem ma być wpłata? coś konkretnego czy wystarczy koszulka Dogomanii? wiem, że odpowiedz na to pytanie była, ale nie mogę znaleźć tego posta:/ Quote
bigos Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 może być koszulka dogomanii i nick!:p Quote
ff_koszulki Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 @Ulaa - potwierdzenie zostało wysłane 30.08. Pewnie utknęło na filtrach antyspamowych Twojego serwera. Na takie sytuacje nie mam już niestety wpływu. Wszystkie potrzebne informacje są na stronie, gdzie można zamówić koszulki - i numer konta, i adres - wystarczy jedynie wnikliwa lektura. Proponuję również zajrzeć do pierwszego postu tego wątku - tam wiele pytań doczekało się odpowiedzi... @aniolek - Wszystko jest napisane na stronie, gdzie zamawia się koszulki - wystarczy lektura części "Warunki sprzedaży" :roll: Przelew musi być "rozpoznawalny" - jeśli wysyłasz z poczty nie ma w nim nazwiska ani adresu, więc wpis z nickiem jest bardzo przydatny. Quote
Ulaa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Mam potwierdzenie - doszło. Dzieki za odp. odnośnie konta :) W ciągu kilku dni zapłacę. Quote
samograj Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Spiesze poinformować iż (dopiero dzisiaj:oops: ) dokonałam wpłatę. Posyłam skan mailem. Pozdrawiam:loveu: Quote
ff_koszulki Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Porządki w zamówieniach: - anulowano zamówienie od Forumowiczów: @Dufii i malgorzata.st - proszę o dokonanie wpłaty użytkownika @Ulaa - przypominam, że na jej dokonanie jest 7 dni roboczych od złożenia zamówienia, a dziś mija 8-my. +++++ Już dziś ruszają koszulki do @samograj & @gogusia, @14ruda, p. Agnieszka K. Quote
ff_koszulki Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 @Ulaa - koszulka wyruszyła w drogę. Powinna dotrzeć za kilka dni :) Quote
samograj Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Dzięki, moje już dotarły, no nareszcie mam dla siebie damski krój:loveu: Rzeczywiście rozmiary są zaniżone (damskie XL jest o wiele, wiele mniejsze od męskiego -ogromnego:cool1:) Quote
ff_koszulki Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Nie tyle zaniżone, co małe po prostu. Nie ma jednego standardu w oznaczeniach literowych, więc nie można stwierdzić, że dana koszulka odstaje wyraźnie od tego schematu (jej rozmiar jest zaniżony). Akurat ten producent robi takie koszulki i u niego XL-ki są takie a nie inne. Większe t-shirty są dostępne - tak jak pisałem wystarczy podpytać ;) Poza tym - gdyby chcieć objąć mnogość rozmiarów występujących wśród populacji to jedynym standardem mogły by być oznaczenia (i są) cyfrowe, ale wtedy wybór nie byłby wśród 5-ciu rozmiarów, a kilkunastu przynajmniej. Przypomnę się: Quote
Ulaa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 ff_koszulki napisał(a):@Ulaa - koszulka wyruszyła w drogę. Powinna dotrzeć za kilka dni :) Dziękuję :multi: Nie mogę sie doczekać :multi: Szkoda tylko, że lato się skończyło...:-( Czy będą może w planach jakieś bluzy z długim rękawem? :cool3: Quote
samograj Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 ff_koszulki napisał(a): Przypomnę się: Dzięki, to dużo wyjaśnia:loveu:(wcześniej nie przeczytałam tego artykułu:oops:) Quote
ff_koszulki Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 @Brawurka i S-ka - paczka z koszulkami w drodze :) Quote
Ulaa Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Dostałam koszulkę i jestem nią zachwycona!!!!!! :multi::multi::multi: Quote
Peter Beny Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 A może kochani jakaś bluza z długim rękawem :cool3::cool3::cool3: Za inną cenę , i to gruby materiał by szło chodzić w chłodne dni :roll: Quote
Asia & Ginger Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Peter Beny napisał(a):A może kochani jakaś bluza z długim rękawem :cool3::cool3::cool3: Za inną cenę , i to gruby materiał by szło chodzić w chłodne dni :roll: Cześć Peter. :p Popieram pomysł. :thumbs: Albo może jakieś damskie koszulki z długim rękawem? :cool3: Quote
ff_koszulki Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Moi drodzy - nie ma najmniejszego problemu. Jest tylko jedno ale - takie koszulki musicie sobie sami sprawić. W hurtowniach koszulki z długim rękawem występują w mniejszych ilościach niż t-shirty i zachowanie przez dłuższy czas ciągłości kroju, kolorystyki i wykończeń może być kłopotliwe. Wystarczy jednak, że zakupione przez Was koszulki podeślecie do naniesienia nadruku, a wrócą do Was z wzorami Dogomanii. W ten sposób będziecie mieli własny, wybrany konkretnie "pod siebie" ciuch, z nadrukiem jaki chcecie. Koszty takiego nadruku będą oczywiście mniejsze niż koszulki z nadrukiem :) Przemyślcie sprawę - jeśli będą chętni nic nie stoi na przeszkodzie, by rozszerzyć ofertę. Quote
Asia & Ginger Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 A ja mam jeszcze kilka pytań. ;) W jakiej wersji były koszulki na Zlot Dogomaniaków (standard czy exclusive)? Czy gdybym zamówiła koszulkę i jutro wpłaciła, to czy dostałabym ją przed wystawą psów we Wrocławiu (29-30 września)? I czy możliwy jest odbiór osobisty? Dziękuję za odpowiedzi. :p Quote
ff_koszulki Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Szczerze mówiąc nie pamiętam ;) Wydaje mi się, że exclusive. Były tańsze, bo nadruki były w jednym kolorze. Szansa na zrobienie koszulki przed wystawą i odbiór osobisty jest jak najbardziej realna. Proszę jedynie o przesłanie maila z wymiarami poprzedniej koszulki (według znanych już mam nadzieję, zaleceń) i detali takich jak kolor koszulki, napisy, ich wymiary itp. itd. Quote
Asia & Ginger Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 ff_koszulki napisał(a):Szczerze mówiąc nie pamiętam ;) Wydaje mi się, że exclusive. Były tańsze, bo nadruki były w jednym kolorze. Szansa na zrobienie koszulki przed wystawą i odbiór osobisty jest jak najbardziej realna. Proszę jedynie o przesłanie maila z wymiarami poprzedniej koszulki (według znanych już mam nadzieję, zaleceń) i detali takich jak kolor koszulki, napisy, ich wymiary itp. itd. Dziękuję. W takim razie ja zaraz wpłacę pieniążki za koszulkę exclusive, ponieważ akurat jadę do miasta, a zamówienie złożę jak wrócę, bo nie mogę zdecydować się na kolor. :evil_lol: Może tak być? :cool3: Quote
ff_koszulki Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Oczywiście. Mam nadzieję, że nie poszalejesz ze wzorem :roll: :diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 ff_koszulki wysłałam PW, bo moje maile nie dochodzą, chyba mam coś nie tak z pocztą. :mad: Quote
Asia & Ginger Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Czy to dobry mail: fast_fashion@wp.pl ? Bo nic mi się nie chce wysłać. :shake: Quote
Recommended Posts