Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mama jeszcze jest. Do końca miesiąca. Pan pewnie sobie poradzi(będzie musiał i jest propsowy), ale młody pies(suka), będzie siedział sam wiele godzin w domu. Szkoda psa(suki). Bo te dwa stare i chore na dożywociu, to już insza inszość. Tym akurat spokój jest potrzebny.......

Posted

Widziałam rudą Miśkę, czyli nadal jest w Makowie i nadal pod opieką Pani. To taka malizna - nawet przy Randzie. I jak mnie widzi z psem, to się kładzie, odsłania brzuszek i tylko macha ogonkiem.......

Posted

I znowu widziałam dzisiaj tę karmiącą, rudą sukę. W obroży. Ona chyba jest domna - troche ją kojarzę z rejonem Karusi spod desek . Nie wygląda na wygłodniałą - boczki ma okrągłe, ale niewątpliwie - karmi. No, to trzeba się będzie przez makowskie Panie, dowiedzieć czegoś o szczeniakach. Może można je  ogłaszać?

Ta sunia, z wygladu przypomina psa faraona(no, sukę tegoż ), tylko trochę mniej uszata. Figura, barwa i wzrost - podobne ;). No, Nefretete ;)

Posted

Niestery - tak. Dwie różne. Miśka jest mała i białoruda i ma zdecydowanie lepszą opiekę. Szczenna, to Nefretete, chyba sąsiadka Karusi, tylko przychodzi na moje osiedle, na gościnne występy :(

Posted

Wyszłam z Randą na poranny spacer. Zaczepiał nas jakis rudy, biegający luzem młodzik, który coś w sobie miał z setera? Nie odganiałam, ale i nie zachęcałam. Po prostu, pognałam z Randą przed siebie. Nie znam psiaka "z widzenia", a żadnego ludzia nie było. Przed chwilą(bezpsowo), poszłam wyrzucić śmieci. W okolicy śmietnika, śmieci rozwłóczone, a po pobliskich działeczkach ganiał się tenże rudzielec z wilczkowatym psem i jakimś czarno - białym. Wszystkie wzrostu średniego i sądząc z ruchów - młode. Kolejne bezdomniaki :look3: ?