Toska1 Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Wspaniałe wiadomości u Murzynka :), serce się raduje :loveu: będzie z niego superpies :) , trzymam kciuki za łapkę nadal ! Quote
Panna Marple Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Oj, cudnie, cudownie, wspaniale:loveu:. Murzynku, bądź grzeczny! Quote
Mysza2 Posted June 16, 2014 Author Posted June 16, 2014 (edited) Byłyśmy w odwiedzinach u naszego inwalidy, zawiozłyśmy kaganiec (na potrzeby zdjęcia opatrunku). Murzynek grzeczniutki, poleguje sobie spokojnie na posłanku:) Podobno zjada swoją porcję i porcję Azy (kluseczki z mięskiem:)) Edited June 16, 2014 by Mysza2 Quote
AgusiaP Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Ale oczywiście jak nas zobaczył nie chciał wyjść na spacerek:diabloti: My mu się dobrze nie kojarzymy ;) Quote
Panna Marple Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 AgusiaP napisał(a):Ale oczywiście jak nas zobaczył nie chciał wyjść na spacerek:diabloti: My mu się dobrze nie kojarzymy ;) Wdzięczny Murzynek:diabloti: Quote
andegawenka Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 AgusiaP napisał(a):Ale oczywiście jak nas zobaczył nie chciał wyjść na spacerek:diabloti: My mu się dobrze nie kojarzymy ;) Rzeźniczki:diabloti::-D Quote
Marycha35 Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Dobrze, że jest lepiej ze smokiem:) Dziewczynki ja z pytaniem naiwnym: czy znacie kogoś fajocha z BDT lub DT, delikatna sunia z tego wątku nie daje rady w schronie potwornym, pomoc potrzebna bardzo... http://www.dogomania.pl/forum/threads/246237-PRZYTULISKO-G-skrajne-zaniedbanie-i-potworna-potrzeba-mi%C5%82o%C5%9Bci%21-U%C5%9APILI-RUDIEGO-%21%21/page95 Quote
Malgoska Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 kochany psiak; teraz już będzie tylko lepiej Quote
Gabi79 Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 [quote name='Malgoska']kochany psiak; teraz już będzie tylko lepiej To prawda!!! Słodziak z Murzynka, bardzo podoba mi się to fotka: http://i60.tinypic.com/sljgrd.jpg Quote
Mysza2 Posted June 17, 2014 Author Posted June 17, 2014 Panna Marple napisał(a):Wdzięczny Murzynek:diabloti: andegawenka napisał(a):Rzeźniczki:diabloti::-D No tak to wygląda, że tylko my te złe :lol::lol: Ale my mu wybaczamy, byle z łapiną było dobrze:) Quote
Mysza2 Posted June 17, 2014 Author Posted June 17, 2014 [quote name='Marycha35']Dobrze, że jest lepiej ze smokiem:) Dziewczynki ja z pytaniem naiwnym: czy znacie kogoś fajocha z BDT lub DT, delikatna sunia z tego wątku nie daje rady w schronie potwornym, pomoc potrzebna bardzo... http://www.dogomania.pl/forum/threads/246237-PRZYTULISKO-G-skrajne-zaniedbanie-i-potworna-potrzeba-miłości!-UŚPILI-RUDIEGO-!!/page95 Marysiu setki BDT mamy do wyboru:(, tylko przebierać:( Quote
agat21 Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Jakie wspaniałe wieści :multi: I łapka dobrze, i dobrzy ludzie z nieba spadli - wielkie ukłony dla Pani Uli i jej rodziny :modla: Quote
AgusiaP Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 agat21 napisał(a):Jakie wspaniałe wieści :multi: I łapka dobrze, i dobrzy ludzie z nieba spadli - wielkie ukłony dla Pani Uli i jej rodziny :modla: Tak to wspaniała wiadomość :):):) Jesteśmy ogromnie wdzięczne pani Uli i jej rodzinie:loveu::loveu::loveu: to też wycałowałyśmy ją z Elunią od nas wszystkich ;) Quote
Mysza2 Posted June 18, 2014 Author Posted June 18, 2014 AgusiaP napisał(a):Tak to wspaniała wiadomość :):):) Jesteśmy ogromnie wdzięczne pani Uli i jej rodzinie:loveu::loveu::loveu: to też wycałowałyśmy ją z Elunią od nas wszystkich ;) Tak było:), oby tylko z łapką było wszystko dobrze Quote
Mysza2 Posted June 18, 2014 Author Posted June 18, 2014 Córcia Pani Uli przesłała nam zdjęcia :multi::multi: Azunia Bardzo pięknie dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Quote
agat21 Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Jeszcze wciąż spojrzenie Murzynka trochę zdystansowane, ale to pewnie przez to "koło ratunkowe" na szyi :) Quote
Marycha35 Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Pontonik taki;) Eluś ja wiem, że tych BDT i DT dobrych to ni ma, ale tak zapytałam naiwnie, gdyż sunia tkwi w przytulisku, gdzie zaczęli usypiać zdrowe psy!!!:angryy: Quote
paula_t Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Wow, ale wieści!:multi: Wspaniała osoba z tej Pani Uli, wielkie ukłony:loveu: Skąd Wy tych wszystkich dobrych ludzi wokół siebie bierzecie?:lol: Nic się nie zdradziłyście, że tu taka akcja będzie:mad: Quote
madziakato Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 No nie, i nic nie powiedziały!:evil_lol: Brawo brawo brawo, to jest dopiero wiadomość!:multi: Quote
AgusiaP Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 Dziewczynki nie powiedziałyśmy, żeby nie zapeszyć ;) ale po rozmowach z Emilką tak jak Elunia pisała to był najlepszy moment, żeby Murzynka zawieść do Państwa i jak widać to była dobra decyzja :):):) Ostatnio z Elunią stwierdziłyśmy, że mamy więcej szczęścia niż rozumu:diabloti: A tak na poważnie to ostatnio miałyśmy okazję poznać wspaniałych ludzi :) przy akcji z Murzynkiem i przy akcji Aiszuni i jej potomstwa :):):) Gdyby nie te wszystkie osoby, nie dałybyśmy same rady;) Są jednak na tym świecie ludzie o wielkich serduchach i my mamy to szczęście, że mamy takich u nas w Dąbrowie :lol::lol::lol: Quote
Mysza2 Posted June 22, 2014 Author Posted June 22, 2014 Tak było jak Agusia pisze:) A my mamy "dostawę" kolejnych zdjęć Murzynka:) Chyba zostanie jednak Murzynkiem bo Pani Ula mówi, że reaguje na to imię:) Quote
Mysza2 Posted June 22, 2014 Author Posted June 22, 2014 I jeszcze mamy krótkie filmiki [video]http://pl.tinypic.com/r/34hz1c4/8[/video] Mam jeszcze trzy ale coś mi się przyblokowało i nie mogę wstawić Quote
madziakato Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Wygląda dużo lepiej niż na początku swojej drogi:-) Quote
AgusiaP Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 Ależ on wyluzowany na tych zdjęciach:multi::multi::multi: Morducha uśmiechnięta, leży na pleckach to znak, że czuje się już bezpiecznie :crazyeye::lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts