Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 551
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gabi79 napisał(a):
Jaki on śliczny i zadowolony.

Patrząc na pierwsze fotki, te z ulicy i na aktualne nie poznałabym Murzynka

A jak jeszcze łapina będzie sprawna i niebolesna to dopiero nam poweseleje:)

Posted

Murzynek Rico jutro jedzie na wymianę gipsu.
Miejmy nadzieję, że wszystko z tym stawem okaże się ok i nie będzie trzeba łapki usztywniać.
Kciuki i dobre myśli bardzo potrzebne:):)

Posted

Może zadam dziwne pytanie, bo pewnie wszyscy wiedzą, ale ja nie :shake: Co Murzynek ma na szyjce? Nosi to cały czas? Jak się w tym odnajduje?
Trzymam mocno, mocno :)

Posted

paula_t napisał(a):
Może zadam dziwne pytanie, bo pewnie wszyscy wiedzą, ale ja nie :shake: Co Murzynek ma na szyjce? Nosi to cały czas? Jak się w tym odnajduje?
Trzymam mocno, mocno :)

Na szyjce nosi kołnierz, tyle, ze miękki, a nie taki tradycyjny, plastikowy. Na pewno jest wygodnieszy, niz ten tradycyjny.
Ja tez to wiem od niedawna, chyba jeszcze nie sa bardzo popularne, ale na pewno o wiele drozsze.

Posted

bela51 napisał(a):
Na szyjce nosi kołnierz, tyle, ze miękki, a nie taki tradycyjny, plastikowy. Na pewno jest wygodnieszy, niz ten tradycyjny.
Ja tez to wiem od niedawna, chyba jeszcze nie sa bardzo popularne, ale na pewno o wiele drozsze.

Dzięki Bela za wytłumaczenie :)
Tak właśnie podejrzewałam, ale kołnierz wygląda na ciężki i zaczęłam zastanawiać się czy mam rację, czy psiak faktycznie nosi to cały czas...:roll:

Posted

Nie są dużo droższe; nie pamiętam dokladnej ceny, ale nie była porażająca. Zafundowałam taki kołnierz mojemu Romankowi, bo w poprzednich (klasycznych) wylizywał się jak trza:mad:. Jest dużo wygodniejszy; są dwa rodzaje: dmuchany i z pianką w środku