Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Emilko dzięki za relację :):):)
Bidok tak długo chodził z tą bolącą łapką :( Jak go obserwowałyśmy w sobotę na tylne łapki też źle chodził, ale może to dlatego, że ta przednia jest chora.

• Replies 551
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedak :-( Dobrze, że już bezpieczny. Jak jeszcze on to poczuje to się chłopak otworzy i będzie łatwiej mu pomóc. Szacun dla Was, że pomogłyście kolejnej biedzie :Rose:

Posted

Dziś wciąż nie dał się dotknąć, ale był już trochę bardziej wyluzowany. Nawet zdrzemnął się chwilę, gdy przy nim siedziałam. Niestety jedzenia wciąż nie wziął z ręki, ani w ogóle przy mnie. Zostawiłam mu troszkę z tabletką przeciwbólową, mam nadzieję, że zje przez noc. Ma na sobie pełno kleszczy ale teraz nawet nie da się go zakropić czymś kleszczobójczym :/

[IMG]http://images62.fotosik.pl/838/87958258d97c8b82.jpg[/IMG]

Posted

Trzeba czekać aż 'zejdzie"z biduli stres,może jutro będzie bardziej wyluzowany,każdy kolejny dzień powinno już być lepiej,alee kto wie co jest powodem tego smutku.Gdy patrzę na tą fotkę Murzynka z tym kleszczem to aż się chce sięgnąć i wyrwać mu tego paskuda ;)

Posted

[quote name='ewa gonzales']lo matulu jaki pieknyyyy :glaszcze: :glaszcze:Myszko Agus jak dobrze ze porwalyscie serdunko z tego miejsca :-(
10 zl narazie choć tyle dla czarnusznka , zapiiszcie kochane jednorazowo :bye:[/QUOTE]
Ewciu bardzo pięknie dziękujemy :loveu::loveu::loveu:
Nam już wstyd znowu żebrać, dopiero co prosiłyśmy o pomoc dla Aiszy

Posted

Mysza2 i AgusiaP jak zwykle, niesamowite babeczki! :evil_lol:
Ciesze sie ze Murzynek juz bezpieczny, nie wiedziałam o nim wcześniej- gdzie błąkał ?

Posted

Kochane psiątko, aż serce boli patrzeć na ten jego smutek. Może dziś już trochę mniej zestresowany będzie. Uszka ma dokładnie takie same jak mój Saxon :loveu:

Posted

[quote name='Doda_']Ciesze sie ze Murzynek juz bezpieczny, nie wiedziałam o nim wcześniej- gdzie błąkał ?[/QUOTE]
Na początku ulicy Laski.
To jest na tyłach góry kościelnej w Dąbrowie.

Posted

[quote name='Panna Marple']Kto trzyma kasę czarnulka? (Emil też mi pasuje;)). Wspomogę biedactwo odrobinkę:lol:[/QUOTE]

Anuś ślicznie dziękujemy :loveu::loveu::loveu:
Nam na prawdę już wstyd prosić o pieniążki :oops::oops::oops:
W sumie to nie mamy jeszcze księgowej...damy znać w sprawie konta ;)

Emilko Emil też ładnie :cool3: