Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super czekam:)
Asia cos mi pisze ,ze moze uzyska pozwolenie na psa w Anglii-chodzi o mieszkanie.....hmmm i teraz znowu pół roku czekac.
Nie wiem czy on bedzie mógł tyle u mnie byc , bo zmienia mi sie troche sytuacja w domu...musze iść do pracy ..no i jeszce mam zabiegi w szpitalu.
Nie wiem czy nie trzeba bedzie szukac kogos kto mógłby go wziąc choć na 4 miesiące na dt ....oczywiscie płatny.

Czekam jak z tym Olsztynem:)

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bo dzwonił do mnie ten pan...ale mam coś z telefonem i mi się numer jego nie wyswietlił...a chodzi o to aby go poinformować,ze jednak adopcja Aresa jest nieaktualna.....

Nigdy w zyciu bym nie pomyslała ,że tak się stanie....dzwoni do mnie ten facet, a mój Tz cos tam mruczy....ja mówie ,ze jest bardzo zainteresowany ten pan, a na to TZ że niech się odinteresuje bo on Aresa nie oddaje:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Ja mówie, czy ty sobie zartujesz???? A Tz ,że nie -on kocha tego psa i dla niego to on ma siedziec u nas ten rok niz isc nie wiadomo gdzie!!!!!!!!!!!!:-o:-o:-o

Mnie zatkało....ale nie mam nic przeciwko-w sumie skoro on Tz tak zdecydował i mu nie przeszkadza to mi tym bardziej...Tz obiecał pomóc mi sie nim zajmowac jak bede musiał gdzies jechac czy bede po szpitalu....

Jejkuuuu w zyciu bym nie pomyslła, ze mam takiego Tz-a:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Czyli prosze likwidowaac ogłoszenia....a jesli nawet Asia nie wróci, w co watpie...to Ares zostanie u mnie na stałe,.:p
Oj ASia się ucieszy:multi::multi::multi:

Posted

o rany, wracam sobie do domku A TU TAKA WIADOMOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!Ania-wyściskaj Tz-ta, jest wielki:))))))w takim razie zdejmuje Areska z allegro, panu znajdzemy innego dobcia, rozmawiał nie ze mna tylko z Kasia ale wiem o kogo chodzi.AisaK pewnie ma numer.Ale radość i dla Areska i dla nas i dla jego rodzinki w Anglii:)

Posted

Tak...Aresek zostaje u mnie:)

Pan na pewno zdecyduje sie na innego dobka...troche było mu do mnie i tak daleko. Tylko on by chciał raczej dobka z domu a nie ze schronu.....więc jak bedzie jakis kto bedzie chciał oddac to mozna do niego dzwonic.Chyba ze namówicie go na jakiegos schroniskowego...

• 3 months later...