Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W ogłoszeniach jest napisane o kastracji- a kto ja zasponsoruje??? Nowy własciciel, nadzieja dobermana, czy Asia????

Dzis psiaki mi sie z lekka pogryzły, tzn Aresowi sie dostało na spacerze bo był w kagańcu....ma pare dziurek na uchu...poszło o bzdurna dziure w ziemi...

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania...zdarza się.
Z kastracją zobaczymy, jesli się właściciel zgodzi to on.
Napisane jest, ponieważ nie potrzebujemy telefonów rozmnażaczy.

Posted

takiego dostalam dzis maila w sprawie Areska:
"witam
z wielka checia wzielabym Areska pod swoj dach i dalabym mu cale swoje serce i milosc.. tak bardzo potrzebuje przyjaciela na dobre i na zle, kogos do kogo moglabym sie stale przytulic.. jestem gotowa zapewnic mu nalezyta opieke,dac milosc i szczescie.. napewno niczego by mu nie zabraklo;]
czy cena za pieska jest taka jak na aukcji
pozdrawiam Marta "

Posted

wlasnie sobie koresponduje z ta pania;)napisałam jakie stawiamy warunki-cikawe czy jeszcz odpisze
odpisala!
jest z łodzi-mieszka w bloku (2 pokoje), poproisłam o telefon konaktowy-nie podala-ale napisła ze zadzwoni sama

Posted

ona podobno jest z lodzi, w razie potzreby moge się z nia spotkac i pogadac o dobkach ale warto zapytac czy zna jakiegos?i dlaczego akurat dobek?
Aniu-jak mozesz zapytaj o jej sytuację rodzinna-bo jej nick z allegro wskazuje na młody wiek i troche mnie to martwi...

Posted

Po rozmowie telefonicznej jestem nastawiona ok.
Ale bez wizyty przed adopcyjnej sie nie obejdzie.
Dlatego wszytko juz zaplanowane:)
Mysle,że gdy Dzodzo spotka sie z nimi i pokaże doberman nazywo to wszytko sie wyjasni:)
Bo najwazniejsze aby sie takiego psa nie bali.A dopuki nie ma kontaktu na zywo to trudno cokolwiek ocenic.

Posted

Dzodzo wypytaj jeszce dokładnie czym sie Marta zajmuje-czy aby czasem nie zamierza wyjechac ...bo np potem moze byc problem jak sie rodzicom odwidzi.

Bo czyj to ma byc tak dokładnie pies tez jest wazne.

Asia napisała mi ze kiedys Ares był bity przez faceta-alkoholika. Mam nadzieje ze nie robilby problemów do tego pana. Choc u mnie do mojego taty normalnie się zachowuje.
Jesli bedzie wszystko ok-to Asia nie robi problemu z adopcja, choc jest załamana....

Posted

myslalam o tym, bo to wazne-jesli ktos jest mlody i ma perspektywy moze za rok, dwa zapragnąc wyjechac ...i co wtedy?czy rodzice zaopiekuja sie psem?
z drugiej strony nie kazdy marzy o emigracji..
tak czy siak-wezme Marte jutro w obroty