Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pani Asia strasznie go kocha....
Ja sama nie wiem co jej radzić. Raz szukamy domu raz znów tymczasu.
Najlepiej byłoby jakby go zabrała do Anglii. Ale widocznie nie może, skoro nie pisze, że jest to możliwe.

Ania-to byłyby dobre wieści jakby poszedł narazie na lipiec do Ciebie. Zawsze miesiąc dłuzej na zobaczenie-co dalej???
Bo ja też na te pytania nie dostaje odpowiedzi. Pani Asia wacha się chyba co robić...
Czekamy na wieści!

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedna p.Ania,zakochala sie w tym psie! Ja ja rozumiem,bo znam to uczucie i rozterki z tym zwiazane!!! Ale moze dobrze byloby bardzo dokladnie wytlumaczyc tej p.Ani,ze pies a w szczegolnosci doberman,ma zupelnie inna psychike i wiek tez robi swoje. Ze to nie byloby dobre dla niego,takie przenosiny po roku czasu.Szkuda,ze nie moze go zabrac do Anglii,a zreszta i tak musialby psiak miec paszport i cos tam jeszcze- aha,czipa. A moze ktos z rodzinyp.Ani w Polsce moglby go wziasc do siebie?

Posted

Z tego co wiem to nie wchodzi w rozmowy rodzina.
Pani Asia już była zgodna aby mu dom stał szukać, bo wie , że to dla psa najlepiej. Tylko szuka jeszcze innych możliwości, bo nie może tego przezyć.
Ale ja sądzę, że jest to rozsądna kobieta i jakby się fajny domek znalazł i ona by go zobaczyła i się przekonała to oddałaby Areska, napewno. Bo przecież go kocha...

Wiem, że do Niemiec się nie zgodziła, bo za daleko a ona po powrocie chce go czasami odwiedzić...rozumiem ją...to straszne, że musi takie decyzje podejmować..

Posted

Ania-DZIEKUJĘ CI za ten tymczas! Wiem, że u Ciebie bedzie bezpieczny!

Mam jednak nadzieje, że pojedzie do Anglii, ale zmuszać nikogo nie bedziemy, prawda?

Aresku-trzymaj się, tak czy siak! ;)

Posted

żyjemy:)
Musze sie nauczyc Areska i jego zachowań:)
Jeszce na razie nie było spiecia miedzy psami, ale myslę ,ze to kwestia czasu....no niestety musza sie ustawic bo nie wiadomo o co komu chodzi na razie.
No ale mam nadzieje,że bedzie ok

Posted

Piszczy, bo tęskni...Biedny. Mam nadzieję, że Asia zdecyduje się go zabrac do Anglii. A jak decyzja narazie? Nie wiesz? Nie masz go pomału przygotowywac do wyjazdu?
Będą jakieś zdjęcia?

Posted

Było juz starcie pomiędzy psami. żadnemu nic poważnego się nie stało.
Teraz powinno byc ok...
Ares jest bardzo grzeczny- na prawde nie mam z nim żadnych problemów.
Chodzimy a spacerki, gdzie moge go spuszczac ze smyczy i wtedy sobie szaleja z Ulverem.
W nocy spi sobie na fotelu.:)

Posted

Wszystko ok:) Ares to bardzo grzeczny pies. Nie ma z nim żadnych problemów w domu. Chodzimy duzo na spacery-spuszcam go ze smyczy i szaleje z moim Ulverkiem. Ma ładny apetyt. Pieszczoch z niego straszny:) Nie lubi kotów:)
Wieczorem padaja zmeczeni-Ares spi na ulvera fotelu..

Posted

Wcale się nie dziwę, skoro jest taki grzeczny...
Kochane psisko, mam nadzieję, że Asia podjemie dobrą decyzję, jak najlepszą i dla niej i dla psa.
Zdjęcia mile widziane, Ania ;)

Posted

Asia przyjezdza o POlski na poczatku sierpnia na 2 tygodnie.
Napisałam jej aby pomyslała co z Aresem , bo uwazam,że roczny tymczas to niestety ale nie jest dobre wyjście...bo co jak jej sie pobyt przedłuzy? Ares nie bedzie ich pamietał...
Jesli chodzi o zabranie go do Anglii, to u mnie nedzie problem z załatwieniem tych formalnosc-mam w brodnicy fatalnych wetów...no ale zobaczymy
Czekam na odpowiedz bo mozna by juz zaczac szukac domku i jakby przyjechała to moze udało by sie aby sama domek zobaczyła...