Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani zdecydowała się na szukanie płatnego domku tymczasowego, ponieważ tak go kocha, że jak wróci za rok, to się nim zaopiekuje!!!

Czy ktoś zna kogoś kto mi pomoże???

Posted

Pewnie tak...przykra sprawa...z jednej strony pani musi jechać, z drugiej...jej kochany pies...
Chociaż ja nie byłam nigdy w takiej sytuacji i nie chcę osądzać.
Dla mnie Sonia jest członkiem rodziny-jade ja-jedzie ona....no, ale my-zwariowane na punkcie swoich zwierzaków-może myślimy inaczej, a może tu się nie dało...

Posted

aisaK napisał(a):
Pewnie tak...przykra sprawa...z jednej strony pani musi jechać, z drugiej...jej kochany pies...
Chociaż ja nie byłam nigdy w takiej sytuacji i nie chcę osądzać.
Dla mnie Sonia jest członkiem rodziny-jade ja-jedzie ona....no, ale my-zwariowane na punkcie swoich zwierzaków-może myślimy inaczej, a może tu się nie dało...

zgadzam sie w 100%...tylko co tu zrobic by bylo dobrze dla psa...mysle ze staly dom...

Posted

Jaki jest jego stosunek do innych psów?
Może byłabym w stanie dac mu płatny tymczas......zdjae sobie sprawe ze to pies do domku a nie do kojca, więc nie wiem jakby sie dogadał z moim samcem.
Po 8 lipca bede miała 2 kojce i przyjezdza do mnie tez na tymczas płatny białas z wawy. Więc nie chciałabym aby sie pozagryzały:)

Posted

Ania, Pani ma na imię Asia i jej meil to: asia_70@o2.pl
drugi jest do mnie ;) telefon tez do mnie, bo Pani Asia jest w Anglii. Pies jest teraz z jej dziećmi.
Napisz...wiem też, że Olena załatwiaa jej jakis płątny hotelik. Porozmawiaj, dziekuję za zainteresowanie.
Napisz jak możesz do mnie co wyszło z rozmów.

Posted

A nie lepiej znalezc jednak DOMEK NA STALE. Po roku pobytu w DT,pies nie zrozumie,dlaczego go gdzies znowu oddaja w inne rece?!:shake: :shake: :shake: Ares zreszta juz ma 6 lat!!!