aisaK Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 I ponownie na pierwszą... Tymczas na lipiec konieczny...czerwiec się kończy :(:(:( Quote
aisaK Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Pani zdecydowała się na szukanie płatnego domku tymczasowego, ponieważ tak go kocha, że jak wróci za rok, to się nim zaopiekuje!!! Czy ktoś zna kogoś kto mi pomoże??? Quote
aisaK Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Podniosę, może ktoś zna kogoś, kto mógłby się zając przez rok psem w potrzebie? Oczywiście za opłatą! Quote
karusiap Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 kurcze ciezko o DT na rok...poza tym straszne robic tak psu wode z mozgu:shake: Quote
aisaK Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Wiem, Karolinka, ale Pani strasznie przeżywa, w każdym meilu prawie mi płacze, że go tak kocha.... Sama nie wiem... Quote
karusiap Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 ehhh ciezka sprawa...gdyby ktos z rodziny,kogo pies zna mogl pomoc,ale pewnie bylo to rozpatrywane.. Quote
aisaK Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Pewnie tak...przykra sprawa...z jednej strony pani musi jechać, z drugiej...jej kochany pies... Chociaż ja nie byłam nigdy w takiej sytuacji i nie chcę osądzać. Dla mnie Sonia jest członkiem rodziny-jade ja-jedzie ona....no, ale my-zwariowane na punkcie swoich zwierzaków-może myślimy inaczej, a może tu się nie dało... Quote
karusiap Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 aisaK napisał(a):Pewnie tak...przykra sprawa...z jednej strony pani musi jechać, z drugiej...jej kochany pies... Chociaż ja nie byłam nigdy w takiej sytuacji i nie chcę osądzać. Dla mnie Sonia jest członkiem rodziny-jade ja-jedzie ona....no, ale my-zwariowane na punkcie swoich zwierzaków-może myślimy inaczej, a może tu się nie dało... zgadzam sie w 100%...tylko co tu zrobic by bylo dobrze dla psa...mysle ze staly dom... Quote
aisaK Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Nikt do mnie nie dzowni w twojej sprawie....biedaku....:( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Jaki jest jego stosunek do innych psów? Może byłabym w stanie dac mu płatny tymczas......zdjae sobie sprawe ze to pies do domku a nie do kojca, więc nie wiem jakby sie dogadał z moim samcem. Po 8 lipca bede miała 2 kojce i przyjezdza do mnie tez na tymczas płatny białas z wawy. Więc nie chciałabym aby sie pozagryzały:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Nie mam nic na karcie akurat zeby zadzwonic -czy obydwa maila sa do tej pani? Quote
aisaK Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Ania, Pani ma na imię Asia i jej meil to: asia_70@o2.pl drugi jest do mnie ;) telefon tez do mnie, bo Pani Asia jest w Anglii. Pies jest teraz z jej dziećmi. Napisz...wiem też, że Olena załatwiaa jej jakis płątny hotelik. Porozmawiaj, dziekuję za zainteresowanie. Napisz jak możesz do mnie co wyszło z rozmów. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 No to napisałam maila do ciebie:) mozesz go przesłac dalej- a zreszta napisze jeszcze raz... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Jutro wieczorkiem pani Asia ma do mnie zadzwonić....także zobaczymy co wyniknie po rozmowie -ale jak widze z maila jest na -Tak. Pozostaje tylko kwestia jak Ares reaguje na psy. Quote
Elkisz Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 A nie lepiej znalezc jednak DOMEK NA STALE. Po roku pobytu w DT,pies nie zrozumie,dlaczego go gdzies znowu oddaja w inne rece?!:shake: :shake: :shake: Ares zreszta juz ma 6 lat!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 PEWNIE....Ja tez jestem tego zdania, ale chyba pani Asia nie chce go oddac ...? Czy dobrze zrozumiałam aisak?? Czy tez bedzie szukany dom stały? Nic w mailu odnosnie takich pytań nie otrzymałam. Quote
Recommended Posts