Ania+Milva i Ulver Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Cos małe zainteresowanie Areskiem...biedulek kochany... Quote
karusiap Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 a jaka jest decyzja?bo widze,ze domku szukamy ale czy Asia sie okreslila? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Na 100% nie, ale mysle,że jak by się znalazł fajny dom to nie miała by nic przeciwko. Ja w nastepnym tygodniu pewnie sie z nia spotkam to na pewno da mi juz odpowiedz. Quote
aisaK Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Miałam telefon w sprawie Areska, państwo jeszcze mają się zastanowić, bo to byłby pies do domu ich rodziców. Tak bardziej miałby odstraszać ewentualnych złodziei. Powiedziałam, że nie wiem czy Ares nie jst za łagodny, ale mają dzwonić. Narazie tyle.. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Oj złodzieja to on odstraszy:) Nasz kolega -nie wiedział ze mamy Aresa i sobie sam wlazł do domu....Ares wyskoczył do niego:) Więc dom obroni na pewno!!!! Quote
karusiap Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 o przepraszam ja na widok dobka mam ochote go wysciskac:evil_lol: :loveu: Quote
Gonitwa Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Ale większość mówi " ła jaki duży, pies morderca! Boję się..." Itp. Ja do nich nie należę;) Quote
Gonitwa Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Co z tym domkiem co chciał "psa obronnego? Nic nie wyszło? Quote
aisaK Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Narazie cisza, nie dzwonią. Mieli pokazać zdjęcia rodzicom i się odezwać, ale cisza...:( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 W takim razie podnosimy!!!! Może by dac jakis wiekszy opis jego na allegro co? Jakos ładnie napisac....na kolorowo:) To przyciaga uwage... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 W tyg spotkam się z Asia bo jest w polsce. Dobrze jakby jakis domek sie zainteresował teraz to było by łatwiej ja przekonac... Quote
aisaK Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Aniu? czy jest jakaś szansa na domek? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Nikt do mnie w sprawie Aresa sie nie odezwał.... Quote
aisaK Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Kurcze, co jest? Taki wspaniały pies! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Dziwne ..nikt nie pyta o niego. Pis z domu, ułozony....jejku jeszcze troche i na prawde bedzie mi go strasznie trudno oddać....jak o tym mysle , to mi sie w gardle ściska...a co ten psiak bedzie czuł:(:( A allegro jest wystawione za ile??? Quote
Recommended Posts