Ania+Milva i Ulver Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Ogłosiłam Aresa na: http://www.eoferty.com.pl/id43045.html http://www.e-komis.net/detail.php?siteid=5908 Quote
aisaK Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Ale on jest szczęsliwy u Ciebie, Aniu... Żeby tak znalazł szczęście na zawsze! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/624628_doberman_ares_szuka_wspanialego_domu.html Jeszcze na alegratke go wrzuciłam:) Quote
Gonitwa Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Brawo! Jesteś wspaniała- oby teraz dom się znalazł! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 I co? nAdal cisza w sprawie Areska???? Quote
aisaK Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Cisza...Aniu, nawet Asia się do mnie nie odzywa, po tym jak jej napisałam co o tym sądze...:( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Asia przyjezdza do polski 5 sierpnia na 2 tygodnie...chyba nie ma sensu aby go brała na ten czas do siebie a potem znowu do mnie go przywoziła...co o tym myslicie??? Mysle, tez ,że chyba powoli przekonuje sie do adopcji jego przez kogos innego...ale wtedy juz nie wróci do polski. Szukajmy mu domku. Nie wiem co mozna jeszcze zrobic -co najbardziej skutkuje??? Umieszcze go na naszej stronie schroniskowej-sporo osób do nas wchodzi. Quote
aisaK Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Ma allegro...jest na tej stronce u nas tez jest na nadziaja-dobermana...nic, tylko czekać... Quote
dzodzo Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 no wlasnie dostalam milego maila odnosnie Aresa z allegro zacytuje i wykropkuje "Ciekawe jak byś się czuł jak tobie by jaja wycieli sadysto j....." napisalam w aukcji ze będzie wykastrowany(nawet jesli to niezgodne z prawdą-zawsze to działa odstraszająco na pseudo..) ale widze ze sobie na niego ostrza zęby rozmnażacze:shake: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 O matko co za debil.... Trzeba było mu odpisac ,ze takim ludziom co pisza takie maile to jeździmy i na siłe ich kastrujemy tez:) Quote
dzodzo Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 hi hi, dobre ;) korci mnie zeby tak mu napisac-ale taki kretyn własnie na to liczy, ze mu odpisze...nie doczeka sie Quote
aisaK Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Ło matko! Dzodzo! To chory gość, kompletnie go olej! Ma pewnie pewien kompeks ;) Szkoda, że tylko rozmnażacze go oglądają...:( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Za 2 dni kończy się jego allegro. Moge go teraz ja wystawic za 15 zł na 2 tygodnie jak chcecie-niestety allegro tez kosztuje....ehhh wszedzie ta kaska tylko. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Za jakis tydzien pewnie spotkam się z Asia. Ustalone jest tak,że przez jej pobyt tu Ares zostanie u mnie. Zabieranie go do anglii to chyba niestety jest niektualne, bo nic mi Asia nie wspomina o jakis badaniach dla niego.... A moze by go dac do Niemiec na ogłoszenia? Jak myslicie? Quote
aisaK Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Ania, jak zaproponowałam, że go mogę dac do org. do Niemiec, to sie wtedy Asia nie zgodziła. Proszę, ty porozmawiaj z nią i wtedy będę mogła go wysłać (zdjęcia i opis) do Niemiec. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Na pewno z Asia porozmawiam na temat Niemiec....zreszta juz jej cos napomknęłam ,że warto bo wspaniałe domki tam sa. Zobaczymy. Bo tu juz chodzi mysle tylko o roczny dt lub adopcje-wyjazd do anglii odpada Quote
Recommended Posts