Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='iskra_wroc']My też chcemy!!
Czyli Ruda Krystyna i jej człowiek ;]
super! już zapisuje! :lol:
[quote name='ulvhedinn']Tak, mam trzy żuberki OPRÓCZ Pi :)

Zażarte okropnie ;)

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/t1.0-9/10174942_610051279083848_5959324296652137000_n.jpg

A to Lila:
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/10174986_610054152416894_3850367659810625039_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/1613929_610050152417294_5886698655873855915_n.jpg
Lila jest genialna :loveu:

[quote name='Bewarka']Oo są szanse na trzeci domek! :multi:
:multi: :multi: :multi:

OBY TAK DALEJ!

• 2 weeks later...
  • Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Avaloth']Patisia ja raczej będę jechać na 3-4 dni, jeśli mi się uda ogarnąć samochód to przyjedziesz do Krakowa i Cię zabiorę :)[/QUOTE]

zobacze jak mi z tym kursem i pracą wyjdzie, a akurat daleko nei mam więc ewentualnie dojadę swoim autem bo to nie problem ;)

Posted

[quote name='Avaloth']Patisia ja raczej będę jechać na 3-4 dni, jeśli mi się uda ogarnąć samochód to przyjedziesz do Krakowa i Cię zabiorę :)[/QUOTE]

Ja razem z Avaloth będę na kilka dni :)
Ja + małe coś (jestem przed adopcją- ale do tego czasu na pewno coś będzie).

Posted

[quote name='paoiii']Ja razem z Avaloth będę na kilka dni :)
Ja + małe coś (jestem przed adopcją- ale do tego czasu na pewno coś będzie).[/QUOTE]
oki, Ciebie i Iśke wrzucam w takim razie na listę "kilkudniowych dodatków", co do ceny dogadamy się za jakiś czas, gdy już będzie więcej szczegółów domkowo-miejscowych, dobrze? :lol:

[quote name='anka11']Ludu, trzeba powoli zaczac sie zastanawiac jak podzielimy sie w domkach(bo tu moga byc problemy) i wplacac powoli kase :>[/QUOTE]
TAK TAK TAK!

Posted

baner moim zdaniem niepotrzebny bo i tak dogo nie zyje zbytnio :D lepiej jakbyscie sie chociaz potwierdzili - ci ktorzy tego jeszcze nie zrobili :P

Posted

[quote name='anka11']baner moim zdaniem niepotrzebny bo i tak dogo nie zyje zbytnio :D lepiej jakbyscie sie chociaz potwierdzili - ci ktorzy tego jeszcze nie zrobili :P[/QUOTE]
TY PRZECIWKO MNIE??? :< moim zdaniem banner potrzebny, bo jednak się tam wypowiadacie w galeriach i innych takich, więc czemu nie? no i przy okazji każdy może chociaż w jednym miejscu wrzucić linka do wątku i na pewno ktoś się zainteresuje

Posted

ej ja tez bym chciała, tylko nie wiem jak bedziemy z kasą stać. No i mam mały rudy problemik, a mianowicie pieska, który kocha pieski i jednocześnie chce się bawić w śmierć. I nie wiem czy to dobry pomysł się tam do was pchać... :roll: