polciuaa Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 (edited) Dobra, rok temu wyszło gunwo, ale w tym roku już się tak łatwo nie poddam :> Żeby tradycji stało się zadość, znów uderzamy na Siewierz! teren taki znany, gaśnice takie swojskie, rondo takie bezpieczne :loveu: Dla niewtajemniczonych: Zlot to miejsce, gdzie każdy może przyjechać z psem (lub też bez), wyluzować się i poznać innych dogomaniaków. Tak w skrócie oczywiście. ZLOT TO NIE OBÓZ! Nie ma tu zajęć zorganizowanych, są wspólne spacery i ogniska, ale tylko jeśli ktoś ma na to ochotę, generalnie "każdy sobie rzepkę skrobie". Nie chce wysłuchiwać jęków, że miało być inaczej, bo powyrywam nóżki, rączki, języki i wydłubię oczka :p nie żartuje, a Panów mogę dodatkowo wykastrować :diabloti::diabloti: Miejsce i termin: Tak jak już wspomniałam, wracamy do Siewierza, gdzie odbył się I i III śląski zlot, tam nas już znajo i kochajo :loveu: Zaklepałam dwa domki, od 10 do 20 sierpnia, jeśli w miarę szybko zbierze się więcej chętnych pewnie uda się zarezerwować jeszcze jeden domek. Strona ośrodka: www.zajazdlesny.pl Gdyby to kogoś interesowało to w domku jest jedna 2 osobowa kanapa i 4 łóżka pojedyncze. ;) Cena: Udało mi się uzyskać malutki rabat na wynajem i tym sposobem, za dobę w 6 osobowym domku zapłacimy 140zł, proponuję w domku umieścić po 7 osób, wtedy koszt od osoby wyniesie równiutkie 200zł za cały pobyt, jeśli jednak w domku będzie tylko 6 osób, koszt automatycznie wzrośnie do 234zł, a ze względu na to, że dla nas (burżuazyjnych biedaków) 34zł to około 14 piw :evil_lol: wolałabym jednak żeby było po 7 osób w jednym domku :razz: Oczywiście będzie jeszcze trzeba zapłacić kaucję, ale póki co nie ustaliłam z właścicielką konkretnej ceny, na dniach się dowiem i dam znać, kaucja oczywiście zostanie zwrócona po zlocie, o ile nikt nic nie rozpier.. no :D DO KOŃCA CZERWCA PROSZĘ O 100% POTWIERDZENIE SWOJEJ OBECNOŚCI I WPŁACENIE CAŁOŚCI KASKI! bez marudzenia! Info dla każdego, kto zabiera psa: - właściciel musi w pełni panować nad swoim czworonogiem, mieć nad nim 100% kontrolę, - pies nie może być agresywny w stosunku do innych ludzi i psów (z tym że tutaj różnie może być, wiadomo, rzadko który pies bywał w tak licznej 'sforze', spięcia mogą się zdarzyć), - właściciel powinien posiadać kaganiec oraz zapasową obrożę i smycz dla swojego pupila, - właściciel jest zobowiązany sprzątać nieczystości po swoim psie, - podsumowując: właściciel w pełni odpowiada za swojego czworonoga. Lista chętnych: 1. JA + Dulek (mały frajer w typie pona) Olkusz 2. (anka11) MAMA :loveu: + Wenuśki (duże gunwo w typie gunwa) Wrocław 3. :loveu:Ciocia Szuja Culineo :loveu: + morderec Shark (sznaucer olbrzym) Żagań 4. Fauka + blabladorek Łódź 5. Olek + Kaja (stara jak świat) i Lucas (ON) Gliwice 6. Babcia Ulv + stadko Wrocław 7. Karilka + Vuko + coś??? 8. IzabelaB + Maksymilian :loveu: Katowice 9. dog 1 9 3 + zajebisty (taa, jassssne) foks Jupi Bytóm 10. Bartiśkowa + Zeusek (niuf) Jaworzno 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. "Kilkudniowe dodatki": 1. Avaloth + Krów (w typie ONa) Kraków 2. paoiii + małe coś Kraków Legenda: pogrubione- potwierdzone pogrubione- zapłacona całość ZAPRASZAMY!!! Ps: pijesz? pij z głową! rzygającym po nocach na terenie ośrodka mówimy stanowcze NIE! :evil_lol: Edited June 6, 2014 by dogomanka_ Quote
Tepes Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 I jaaaaaaaaaaaa z Bonczem i osobą ew dwiema:evil_lol: Quote
polciuaa Posted April 1, 2014 Author Posted April 1, 2014 Tepes napisał(a):I jaaaaaaaaaaaa z Bonczem i osobą ew dwiema:evil_lol: milionem ku*wa :evil_lol: Quote
Tepes Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 dogomanka_ napisał(a):milionem ku*wa :evil_lol: Może być i milJon:loveu: Quote
polciuaa Posted April 1, 2014 Author Posted April 1, 2014 Talia napisał(a):Masz mnie wpisać!!! :D już już, tylko jakie TŻ nosi imie? :D Mamo, zamknij się, wyjdzie! Quote
polciuaa Posted April 1, 2014 Author Posted April 1, 2014 Talia napisał(a):Paweł! Jaka z Ciebie siostra? zapomniało mi się no :< przepraszam! Quote
Avaloth Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Na ten moment się piszę na wbicie do Was na jakieś 4 dni (jakiś pt-pon czy coś żeby weekend zahaczyć). Z pieskiem, jak tylko samochód mi się uda załatwić i jego stawy będą żyć... A może do czerwca mi się uda ustawić tak, żeby być na całym ;) Quote
dog193 Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Nie wiem, dlaczego dog193 + zajebisty foks nie są jeszcze zapisani. Quote
Bewarka Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 To ja też, ale jeszcze nie powiedzam i nie wiem co z Piesełem ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Wstępnie zapisuję się i ja, czyly Bartiśkowa + aniołek Zeus ale wolne muszę uzgodnić :) Quote
anka11 Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 haha Isia z PIESKIEM to brzmi jakby to bylo jakies male gunwo :D wiecej ludu, zapisywac sie rach ciach ciach! Quote
Bewarka Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 A jak ją mamunia nie puści ze mną? Poza tym ona już z rok jak śpi w pokoju sama, będzie trzeba udostępnić dla niej łazienke na noc xD ale przynajmniej jest wyciachana! Quote
polciuaa Posted April 2, 2014 Author Posted April 2, 2014 (edited) [quote name='Avaloth']Na ten moment się piszę na wbicie do Was na jakieś 4 dni (jakiś pt-pon czy coś żeby weekend zahaczyć). Z pieskiem, jak tylko samochód mi się uda załatwić i jego stawy będą żyć... A może do czerwca mi się uda ustawić tak, żeby być na całym ;)[/QUOTE] oki, to ja już Cię zapisuje i mam nadzieję, że uda Ci się całość ogarnąć :lol: i nareszcie będę miała szansę poznać Krówa :loveu: [quote name='dog193']Nie wiem, dlaczego dog193 + zajebisty foks nie są jeszcze zapisani.[/QUOTE] już Cię zapisuje! :> [quote name='Bewarka']To ja też, ale jeszcze nie powiedzam i nie wiem co z Piesełem ;)[/QUOTE] okiiii :D [quote name='Bartiśkowa_']Wstępnie zapisuję się i ja, czyly Bartiśkowa + aniołek Zeus ale wolne muszę uzgodnić :)[/QUOTE] no to uzgadniaj wolne, musisz jechać, tym razem zacznę robić zakłady w bitwie o kołdrę :lol: NO I ŁUKASZA MASZ ZABRAĆ! :D [quote name='Bewarka']A jak ją mamunia nie puści ze mną? Poza tym ona już z rok jak śpi w pokoju sama, będzie trzeba udostępnić dla niej łazienke na noc xD [B]ale przynajmniej jest wyciachana![/B][/QUOTE] ufka! :roll: :lol: Edited April 2, 2014 by dogomanka_ Quote
Avaloth Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 [quote name='anka11']haha Isia z PIESKIEM to brzmi jakby to bylo jakies male gunwo :D wiecej ludu, zapisywac sie rach ciach ciach![/QUOTE] No przecież malutki i kochany jest, o co Ci chodzi :loveu: Swoją drogą do tego czasu to on też bez dżąder może być... Quote
dog193 Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 [quote name='dogomanka_'][COLOR=#000000] 9. [B]dog 1 9 3[/B] + zajebisty (taa, jassssne) foks Jupi [I]Bytóm[/I] [/COLOR][/QUOTE] Co to ma niby być? Pożegnaj się z moim samochodem! Nie podwiozę cię nawet do Biedronki, o. I jestem z Bytomia, nie Bytómia ciole :eviltong: Quote
polciuaa Posted April 2, 2014 Author Posted April 2, 2014 [quote name='dog193']Co to ma niby być? Pożegnaj się z moim samochodem! Nie podwiozę cię nawet do Biedronki, o. I jestem z Bytomia, nie Bytómia ciole :eviltong:[/QUOTE] jaki foszek :loveu: Quote
ulvhedinn Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Ja chcę ja chcę!!!! Z całą ekipą ofkors :cool3: Quote
polciuaa Posted April 2, 2014 Author Posted April 2, 2014 [quote name='ulvhedinn']Ja chcę ja chcę!!!! Z całą ekipą ofkors :cool3:[/QUOTE] właśnie miałam Ci podsyłać wątek, już zapisuje :lol: Quote
polciuaa Posted April 2, 2014 Author Posted April 2, 2014 [quote name='Rumi.']wstępnie też się piszę z dwoma piesełami :D[/QUOTE] już dopisuje :D Quote
Recommended Posts