Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vailet']Zna ktos plaze w trojmiescie gdzie jest dosc pusto? Malo psow, ludzi?[/QUOTE]
Ciężko mi wskazać dokładnie, ale wśród dzikich plaż by się coś znalazło pewnie :P

Posted

Bo chcialabym zobaczyc jak Gruby zareagowalby na plywanie w morzu, fale itp no w sumie moge na lince, ale taka pusta plaza na ktorej moglabym go puscic to super opcja

Posted

UWAGA! POSZUKIWANA! UKRADŁA LISA Z REZERWATU (czy czegoś tam)!

Jeżeli ktoś ją widział, albo lisa proszę się ze mną skontaktować, nr.: 666
NIE POZWÓLMY NA WANDALIZM

Posted

a oto Toffik gdy ostatnio znudziło mu się chodzenie po lesie. Nagle stanął, zawołałam go, więc chcąc zakomunikować mi że on nie idzie wpadł na pomysł że sie położy :laugh2_2:

Posted

Yorki to chyba mają to 'uwielbienie' spacerów we wzorcu:diabloti: Znam kilka, które gardzą takimi rozrywkami, a nie zdarzyło się to w innych rasach/kundlach:evil_lol:

Posted

Byłam dziś z Mariką i z Dżojką na spacerze, mam aż jedno zdjęcie bo Aga nie jechała a my jesteśmy nie aparatowe. Więc: ogólnie wszystko spokojnie, Gruby raz rzucił się na jakiegoś facia, ale wtedy akurat byłam z niego dumna :diabloti: Marika opowie :lol: ogólnie na następny muszę wziąć Toffika bo z Joy by się polubili :razz:

mina Joy mówi wszystko co sądzi o Grubym :biggrina:

Posted

[quote name='maryg22']Hmmm, że ja mam niby opisać spotkanie z jednym bardzo miłym panem? :evil_lol:[/QUOTE]

Tak! Wyznaczylam Ci ta role- przydaj sie na cos:cool1: