Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O wow, jednak ktoś o nas pamięta po tych jakże udanych zmianach na dogo :p właśnie dzisiaj myslalam o galerii, ze przydaloby sie odkurzyc, bo duzo sie dzialo, porobie jeszcze troche zdjęć i opisze jak nam wakacje mijają ;)

• 2 weeks later...
Posted

ODKURZAM! działo się, w końcu są wakacje :cool1: na początku lipca pojechaliśmy na annówkowy oboz frisbee z Paulą Gumińską i Agnieszką Gubą. Było świetnie, annówkowa atmosfera jest niesamowita, do tego rady Pauli i Agi bezcenne. Gru był bardzo bezproblemowy i świetnie pracował. Polecam całym sercem! Za rok mam zamiar wystartować z czołgiem na dog games w sopocie, nie licze na jakiś powalający wynik, ale od czegoś trza zacząć :P

Zdjęcia z obozu są tutaj:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1019005314829187.1073741852.425497680846623&type=3

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1007504842628068.1073741837.898671550178065&type=3

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.667326920064986.1073741853.376264672504547&type=3

potem spędziliśmy długie dni na działce, wyprawach rowerowych, i tutaj musze pochwalić piesła, bo baardzo poprawiła mu się kondycja, już nie wlecze sie za rowerem, tylko biegnie sprintem przed, a w najgorszym wypadku obok roweru   ;) ogólnie jesteśmy w trakcie odchudzania, i to ekstremalnego. Juz jest dobrze, ale to jeszcze nie to. Ludzie już widzą postęp! Tak jak był rottweilerem, tak teraz jakiś człowiek powiedział że jest dobermanowaty  :wub:  XD  

A wczoraj przyjechaliśmy z Sulęczyna, gdzie wraz z Lisem i Agą byłyśmy pod namiotami, tu też nie mam zastrzeżeń co do kundla, jedyne co, to jak się kąpałam w jeziorze, to wpadł na genialny pomysł że posłużę mu jako materac ii ledwo uszłam z życiem XD

4_zpskbtidflp.jpg

7_zps9uha2ffz.jpg

11_zpsklzljfbp.jpg

5_zpsdgyzchfj.jpg

3_zpsoasac8co.jpg

Posted

2._zpssol6sn2m.jpg

6_zpsg411r8y1.jpg

8_zpsro3sos0p.jpg

9._zpsqvljyfoc.jpg

12._zpstbyxqirc.jpg

a i mój pies na oficjalnie ucięte imię na trzyliterowe :P próbowałam zaakceptować imie GRUBY,  ale niestety, jest zbyt brzydkie, a że Gru i tak lepiej mi się woła bo jest krótkie i dźwięczne, to zostało, już nawet na adresówkach tak ma, a to zobowiązuje! XD Myślę nad zmianą nazwy galerii ale za nic nie mam pomysłu  :P  

• 2 weeks later...
Posted

Hej !

trafiłam i do Was

Zdjęcia wakacyjne super.Pieseł widać,ze szczęśliwy a na zdj. na 2 łapach bardzo ładnie mu talie widać :)

W nazwie galerii nie pomogę-nie moje zdolnośći ;) mam tylko nadzieję,że jak zmienisz to i tak Cię znajdziemy

• Upvote 1
  • 3 weeks later...
Posted

Spacerek po fortach, niestety gdy dotarliśmy lunęło, i to gradem :p więc zdjęć mało, ale mam zamiar niedługo wybrać się tam znowu bo i dużo fajnych miejsc na zdjęcia. i przede wszystkim na frisbee, bo u mnie w okolicy bardzo słabo z równą trawą : /

4_zps5smj9opi.jpg

13_zpsheuhcjnp.jpg

9_zps7nwgnos0.jpg

i z plaży stare się gdzieś zawieruszyło :p

plaza_zpsx2dge6ft.jpg

• 1 month later...
Posted

Border czy pitburek? Koleżanka trochę bajki opowiada, zupełnie jakbym słyszała o podłużnym, grubym kundlu podobnym bardziej to pradawnego brata corgi nazywanego przez swoją właścicielkę mieszańcem owczarka niemieckiego a przez sąsiadów podobno pitbullem. 

• Upvote 1