Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Raczej nie stresuje, bo pozujac czesto przysypia :p
z amortyzatorem czy bez, i tak urywa rękę, nie widze jakiejs wiekszej roznicy, spodziewalam sie czegos lepszego. Po tym jak uszkodzil mi rękę przy szarpaniu, zmniejszylam czestotliwosc tej zabawy :p wole przywiazac gdzies zabawke i tylko go nakrecac

Posted

Byłam na spacerze rodzinnym na plaży, i jestem dumna z kundla, bo pierwszy raz tak bardzo nie fiksował jak rodzice odchodzili, i ładnie sie skupiał, ogólnie olewał wszystkie psy, w ogóle zauważyłam że on nie lubi się bawić, ani w ogóle koegzystować ze swoim gatunkiem :P ale mi to nie przeszkadza a nawet sie ciesze że totalnie je ignoruje.

A Tofik hmm zawsze jest bardzo podniecony plażą, i mówiłam tacie żeby go nie spuszczał, ale tylko sie na chwile obróciłam i co widzę? Tofik 100 metrów dalej biega jak psychopata, a po chwili zrobił sobie przystanek żeby... obsikać torbe jakiejś kobiety.. niczym ast z dogospacerku

DSC_1783_zps0jbrrrqc.jpg

DSC_1707_zpshtbgbtdf.jpg

DSC_1788_zps1qw3pcht.jpg

DSC_1712_zpsumvpp5df.jpg

nieostre ale.. XD

DSC_1710_zpshgfi6kx8.jpg

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Byliśmy na drugich treningowych zawodach obi, i zajęliśmy drugie miejsce, ocena doskonała :cool1: :cool1:
11038276_461439927341965_337067968709886
(zdjęcie z fanpejdża funny dog na fb)

(na zdjęciu widać że Gru trochę zazdrości pieskowi 1 miejsca i chciałby go wyeliminować XD)

Ogólnie to w ogóle się nie spodziewałam że będę na podium, bo było sporo niedociągnięć, musimy się teraz przygotować na poważnie i w koncu zdać te zerówki