agutka Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 ha,ha :) ja tym plastikowym klamrą nie wierzę :p a Sagat idiotycznie w obrożach wygląda ;) Quote
Amber Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Akurat klamra w tym ROGZie (XXL) to chyba najbardziej bad assowa klamra w obroży ever :P Dodatkowo jest odciążona. Słonia by utrzymała. Quote
Onomato-Peja Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Pięknemu we wszystkim pięknie a idiocie biednemu to już co? :P Tez miałam rogza XXL i potwierdzam! Quote
furciaczek Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Na stosie chcesz go spalić :P http://i1372.photobucket.com/albums/ag355/martyyna/otomin/DSC_0554_zps6db8edff.jpg Quote
angineuuka Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Nie od dziś wiadomo, ze chce się go pozbyć i sprawić sobie BC! 1 Quote
furciaczek Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Nie od dziś wiadomo, ze chce się go pozbyć i sprawić sobie BC! Kurcze...ale są subtelniejsze sposoby :P Quote
Onomato-Peja Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Tutaj nie ma co się bawić w subtelności, ceny BC rosną a Gruby nie jest z dnia na dzień piękniejszy. Quote
Vailet Posted February 13, 2015 Author Posted February 13, 2015 Jego zycie zalezy od jutrzejszego dnia :p Quote
Vailet Posted February 17, 2015 Author Posted February 17, 2015 Wczoraj wróciłam z treningowych obi zawodów w Poznaniu. Dzień przed wyjazdem byłam załamana, w ogóle nie chciał współpracować na ostatnim treningu. Pojechałam, zawody odbywały się na końskiej hali, więc pełno zapachów, a trzy konie stały dwa metry dalej :P do tego byłam z rodzicami, a Gru, jeśli idzie gdzieś w grupie tzn rodzinnie, pilnuje każdego, i gdy tylko ktoś odchodzi, ciągnie, szaleje, a o skupieniu nie ma mowy. Musiałam wymyślić coś żeby na samym starcie od razu nie pobiegł szukać rodziców, jakoś się udało. Ładnie się skupiał, wykonał każde ćwiczenie, trochę piszczał, za co niestety leciały punkty, na chodzeniu gdy podchodziłam do trybunów i poczuł rodziców dekoncentrował się, i tracił kontakt, ogólnie było ok :) byłam pozytywnie zaskoczona tym, że nie zwracał uwagi na końskie zapachy, a były, bo kilka psów zdyskwalifikowano przez wąchanie. Może wynik nie jest jakiś szczególny bo jest 14 na 23 psy, ale jak na pierwszy raz jestem z niego dumna :D Do tego konkurencja składała się w większości z belgów, tollerów, borderów itp prawdopodobnie szkolonych od szczeniaka w tym kierunku, a mój, kundel bury, oderwany od łańcucha, do tego po 5 godzinnej podróży :P Później pojechaliśmy odwiedzić rodzinę z którą nie widziałam się ponad 10 lat, mieszkaliśmy u dziadka właściwie na wsi, bardzo blisko Niemiec. Byłam u niego raz, i jedyne co pamiętam to mnóstwo kotów, które nadal tam były :P Tereny piękne, mogłabym zamieszkać na wsi :D Quote
Amber Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Eee gratulejszyn za chęci nawet. Jak na pierwszy raz to całkiem spoko. Jakby ci zwiał albo się wyłamywał, to mogłabyś być niezadowolona, ale tak to nie ma sprawy. Tym bardziej, że jak piszesz, z różnych powodów w konkurencji były lepiej przygotowane psy. Mogłaś poprosić rodziców, żeby nagrali twój występ :P Quote
Onomato-Peja Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 http://i1372.photobucket.com/albums/ag355/martyyna/zawody/DSC_01118_zps15eeb6e0.jpghahaha, artystka :D Quote
Vailet Posted February 17, 2015 Author Posted February 17, 2015 odwal się, te drzwi są zajebiste, a psa nie mogłam tam postawić bo podłoże niezbyt mu sie podobało :p Quote
Vailet Posted February 17, 2015 Author Posted February 17, 2015 Eee gratulejszyn za chęci nawet. Jak na pierwszy raz to całkiem spoko. Jakby ci zwiał albo się wyłamywał, to mogłabyś być niezadowolona, ale tak to nie ma sprawy. Tym bardziej, że jak piszesz, z różnych powodów w konkurencji były lepiej przygotowane psy. Mogłaś poprosić rodziców, żeby nagrali twój występ :P nagrali, ale nie wiem jak wstawia się filmiki :P a zwiał na chodzeniu bez smyczy w tym krytycznym punkcie najbliżej trybunów, ale po chwili sie ogarnął i znowu był skupiony, myślałam że po takim czymś juz będzie wariował, a prawie od razu złapał kontakt. W marcu są następne w Gdańsku więc będę już bez rodziców i będzie pewnie lepiej :p Quote
Amber Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Normalnie, bierzesz plik, wrzucasz na jutub, a potem linka tutaj :P Quote
Vailet Posted February 17, 2015 Author Posted February 17, 2015 nie mam nawet konta na yt :p a filmik ma tata, ale może wstawię jak mi się uda Quote
angineuuka Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 To wrzuć chociaż na Picasse, buraku Quote
Erykowa Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Hej Zdjecie drzwi i ceglanej sciany jest ekstra :) i idealne tło Na filmik tez czekam i świetne jest to pierwsze zdjęcie jak łapie :) ! Quote
Vailet Posted February 22, 2015 Author Posted February 22, 2015 Nawet sie za to nie zabralam haha, musze go najpierw zdobyc, bo nie byl nagrywany moim telefonem :p ale ok, będę sie starać! Quote
agutka Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 czemu jak robisz foty Grubemu jest zawsze odwrócony i minę ma jakby miał focha? :P Quote
Vailet Posted February 23, 2015 Author Posted February 23, 2015 Nie zawsze :p ale fakt, jak wyjmuje aparat to on automatycznie sztywnieje i robi glupie miny, ktore wyglądają tak, jakby chcial miec "dumną" mine ale chyba nie wie ze mu nie wychodzi XD a chyba woli byc focony profilowo bo bardzo czesto wlasnie patrzy w bok :p pewnie w poprzednim zyciu byl niespelniona modelką Quote
Recommended Posts