Vailet Posted January 24, 2015 Author Posted January 24, 2015 a spoko, Tofik miał kilka dni temu ściągany kamień z zębów a przy okazji mu wypadły trzy kolejne (przy poprzednim dwa o ile dobrze pamiętam), z Gru jade 14 lutego na treningowe zawody obi do poznania, zapisałam sie juz na obóz frisbee a mam zamiar zapisać sie jeszcze na jeden z obi więc wakacje juz zaplanowane :P zdjęć nie mam, ale wygrzebałam właśnie stare zdjęcie, jedno jedyne mamy Gubasa, Cziki, jakość okropna ale skanowane z wyblakłego zdjęcia na papierze więc nie ma co się dziwić. (ta czarna plama po prawej to koleżanka którą musiałam zamazać bo to zdjęcie z ogłoszeń o jej zaginięciu) Quote
Vailet Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 Zdjęcia z obi treningu (by Aga Liseł) Quote
Vailet Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 i filmik grupowy ;) https://www.youtube.com/watch?v=9aZzyEfDqYU&feature=youtu.be Quote
Onomato-Peja Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Nie chwal się, bo nie masz czym...! Quote
agutka Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 hmm co ja mogę powiedzieć?..... dobra robota!!! Quote
Onomato-Peja Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 w sumie dopiero obejrzałam filmik. :D Ale Grubciu Cię na nim kocha.<3 Tak jakbyś go nie biła. :) Quote
Vailet Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 Bije go duzo, ale on to lubi i za to kocha mnie jeszcze mocniej ;) Quote
Guest TyŚka Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Fajny filmik. O dziwo, nie ma na nim przemocy :O 1 Quote
Onomato-Peja Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Fajny filmik. O dziwo, nie ma na nim przemocy :o Wszystko wycięła... z 3h treningu tylko tyle materiału wyszło w miarę humanitarnie... 1 Quote
Amber Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Poka lepiej fociałki nowych obrożek <3 Może zajebistość Jariego spłynie od nich tez na Gru? XD Quote
Vailet Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 Jutro bede miala nofffy aparat to moze cos zrobie :p och tak, przecież tylko po to je kupilam <3 Quote
Vailet Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 i wychodzę na lumpiare, dzieki :ccccc Quote
Vailet Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 haha nie, na nikona przyjdzie pora :p cyfrówka, jutro przechodzi chrzest od którego zależy czy zagości u mnie na dłużej, czy poszukam czegoś innego :D Quote
Onomato-Peja Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Trzymajcie kciuki. :P Ja trzymam! Chociaż nie mam z tą sprawą nic wspólnego a to pokazuje, że na prawdę warto! Quote
Vailet Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 zaczęłam oglądać lustra na allegro, więc mocno trzymaj, oj mocno, bo są tanie :p Quote
Onomato-Peja Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 zaczęłam oglądać lustra na allegro, więc mocno trzymaj, oj mocno, bo są tanie :P Które są tanie? Z przebiegiem 150tys? :P Czy przedpotopowe? W sumie right, spojrzałam na Nikony, tanie jak barszcz, ale zwracaj uwagę na przebieg i na to czy body ma silniczek, bo w innym razie ceny obiektywów Ci podskoczą nieziemsko w górę. Quote
Recommended Posts