Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

a spoko, Tofik miał kilka dni temu ściągany kamień z zębów a przy okazji mu wypadły trzy kolejne (przy poprzednim dwa o ile dobrze pamiętam), z Gru jade 14 lutego na treningowe zawody obi do poznania, zapisałam sie juz na obóz frisbee a mam zamiar zapisać sie jeszcze na jeden z obi więc wakacje juz zaplanowane :P

zdjęć nie mam, ale wygrzebałam właśnie stare zdjęcie, jedno jedyne mamy Gubasa, Cziki, jakość okropna ale skanowane z wyblakłego zdjęcia na papierze więc nie ma co się dziwić. (ta czarna plama po prawej to koleżanka którą musiałam zamazać bo to zdjęcie z ogłoszeń o jej zaginięciu)

czika001-Kopia_zps3dc41b28.jpg

• 2 weeks later...
Posted

haha nie, na nikona przyjdzie pora :p cyfrówka, jutro przechodzi chrzest od którego zależy czy zagości u mnie na dłużej, czy poszukam czegoś innego  :D  

Posted

zaczęłam oglądać lustra na allegro, więc mocno trzymaj, oj mocno, bo są tanie :P

Które są tanie? Z przebiegiem 150tys? :P

Czy przedpotopowe?

W sumie right, spojrzałam na Nikony, tanie jak barszcz, ale zwracaj uwagę na przebieg i na to czy body ma silniczek, bo w innym razie ceny obiektywów Ci podskoczą nieziemsko w górę.