Vailet Posted October 14, 2014 Author Posted October 14, 2014 doberek :) hej :) byliśmy znów na sesji na Długiej,a że Aga totalnie olała dogo to sobie kradnę :jumpie: może zna ktoś jakieś mniej znane sposoby na naukę "proś"? no kurde próbuje wszystkiego co znam i jakoś nam nie idzie, opiera się łapami o ręce i za nic nie umie złapać równowagi.. Quote
Vailet Posted October 14, 2014 Author Posted October 14, 2014 a tu Meda która niestety nadal nie znalazła domu.. : Quote
agutka Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Maliniak cudowny :loveu: szkoda że nikt nie zainteresowany... mógłby pójść w ręce gdzie coś by porobił, marnuje się chłopak ;) Quote
Vailet Posted October 15, 2014 Author Posted October 15, 2014 To suka :p ona ma full energii, cala chodzi, widac ze brak treningow jej nie sluzy.. Quote
Onomato-Peja Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Maliniak cudowny :loveu: szkoda że nikt nie zainteresowany... mógłby pójść w ręce gdzie coś by porobił, marnuje się chłopak ;) Wstydź się! To suczka! :) Quote
maxishine. Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Malinka...! :loveu: A czemu szuka domu? :) Quote
Vailet Posted October 15, 2014 Author Posted October 15, 2014 Jej wlasciciel zmarl, na stronie wczesniej jest link do calego opisu jej historii Quote
Collakowa Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 może zna ktoś jakieś mniej znane sposoby na naukę "proś"? no kurde próbuje wszystkiego co znam i jakoś nam nie idzie, opiera się łapami o ręce i za nic nie umie złapać równowagi.. Przywitam się grzecznie :) :hand: Co do nauki proszenia, to Sarę uczyłam tak, że najpierw łapami mi się opierała o rękę, a póxniej naprowadzałam ją smakołykiem by "odczepiła sie" moich rąk i za każde zdjęcie łapek smak :) Nie wiem czy ci to jakoś pomoże, ale mam nadzieję, że tak :) Quote
Vailet Posted October 15, 2014 Author Posted October 15, 2014 Hejka :) on to robi totalnie bez mozgu, wali tymi lapami i mam potem sznyty na rekach, przez pol roku mialam blizny jak go uczylam zeby opieral sie lapami XD potem zaczelam go uczyc tak, ze staje za nim i daje mu oprzec sie o moje nogi, i narazie tak próbuję, moze kiedys zakuma, ale szukam alternatyw :p Quote
Collakowa Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 To Sare tez tak uczyłam,ale nie kumała o co mi chodzi :P Quote
Vailet Posted October 17, 2014 Author Posted October 17, 2014 jutro jedziemy na pokazy pasienia, Gru znów będzie dostawał szału na widok owiec, kaczek czy co tam jeszcze będzie, no ale cóź, lubię męczyć mojego pieska :jumpie: Quote
Onomato-Peja Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Nikt nie komcia, bo fociałki przekombinowane :D Nie chciałabyś jakoś w przyszłym tygodniu zrobić sobie wagarów i pójść z kundlami na spacer? :P Quote
Vailet Posted October 19, 2014 Author Posted October 19, 2014 Powiem to moim fotografom! Wagarow raczej nie, bo i tak mam juz duzo nieobecnosci :ppp ale weekend jak najbardziej ;) Quote
Aga*Lis Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Nikt nie komcia, bo fociałki przekombinowane :D Nie chciałabyś jakoś w przyszłym tygodniu zrobić sobie wagarów i pójść z kundlami na spacer? :P Moje są okej, cicho bądź. :eviltong: Quote
Vailet Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 Musze pochwalic mojego super psa :loveu: Zaczelam go puszczac na osiedlu(w kagancu) dzisiaj zza rogu wyszedl nam pies ktorego Gru nienawidzi (kiedys maly gnojek wgryzl mu sie w tylek, a ja chcac uniknac zjedzenia pieska podduszalam G zeby go nie zlapal) no i idzie do nas, puszczony, dracy ryja, Gru dwa metry od niego najezony warknal ale na moje "do mnie wrocil szybciutko:loveu: wlasciciel pieska na szczescie byl blisko, podbiegl i go zlapal. Potem piesek przechodzil obok nas a Gru na kontakcie wzrokowym i siadzie kompletnie go olal :loveu: :loveu: A na poczatku spaceru chcial pogonic kota obok smietnika, ale ze biegł i w ogole nie patrzył na co, mocno walnal barkiem w wystający pręt od śmietnika, wielki pisk, skomlenie, myslalam ze lapa zlamana, pomasowalam i nawet nie kulal :eviltong: chyba ten smietnik był kociolubny i chcial kicie uratowac... :evil_lol: Quote
Vailet Posted November 2, 2014 Author Posted November 2, 2014 byłam dziś na pierwszym treningu Obi, było super, dużo pracy przed nami, ale myślę że już nie zrezygnujemy :grins: Gru w przerwie :eviltong: Quote
Vailet Posted November 11, 2014 Author Posted November 11, 2014 http://www.dogomania.com/forum/topic/73630-rastafara-kr%C3%B3lik-on/page-159 :D Quote
Aga*Lis Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Cudne szczeniaki pilnie szukają domków! https://www.facebook.com/agnieszka.stefanczyk.54/media_set?set=a.738692316215445.1073741833.100002240513564&type=1&pnref=story Quote
Vailet Posted December 24, 2014 Author Posted December 24, 2014 Trzy juz się nazywają Gruby! Po ojcu ^^ Quote
Recommended Posts