czi_czi Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Fajny jest swoją drogą. Niby zwykły podpalany ale taki rzucający się w oczy :) Quote
Vailet Posted April 10, 2014 Author Posted April 10, 2014 (edited) [quote name='czi_czi']Fajny jest swoją drogą. Niby zwykły podpalany ale taki rzucający się w oczy :)[/QUOTE] niestety większość komentarzy to że "to groźne" dużo ludzi jak go widzi to mówi że podobny do rotta i dziwią się jak mówie ze to kundel, dla mnie jakoś z rottweilera to ma jedynie.......no, to umaszczenie, fakt, ma troche masy ale do rottweilera mu daleko ;) szelki są z pitmana. znalazłam niedaleko sklep w którym sprzedają akcesoria z pitmana co jest o wiele wygodniejsze niż takie zamawianie w ciemno ;) Edited April 10, 2014 by Vailet Quote
Aga*Lis Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 [quote name='gops']i świetne zdjęcia[/QUOTE] Wiadomo :cool3: Quote
Sonka95 Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Piękne zdjęcia :loveu::cool3: a w szeleczkach super wygląda :cool3: Quote
Onomato-Peja Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Oooo, Wy z Gdańska. :lol: Nie chcecie się kiedyś kopsnąć na spacer? :D Quote
Onomato-Peja Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Maybe w środę czy coś? Szybko lekcje kończę. :D Quote
Vailet Posted April 12, 2014 Author Posted April 12, 2014 ja od środy mam wolne (środa jeszcze ide, kończe o 14.30), gadałam dziś z Agą od Lisa i ona też byłaby chętna ;) więc mi najbardziej pasowałby czwartek. A masz jakieś fajne miejsce na oku? :razz: Quote
Vailet Posted April 12, 2014 Author Posted April 12, 2014 byłam sobie dzisiaj z psami na zawodach agility w Gdyni(oczywiście nie mam zdjęć:grins:). Gruby dostał szajby, był mega podniecony, na początku rzucał się na jakiegoś psa, ciągnął wszędzie i sam chyba nie wiedział gdzie, ale jakoś sobie poradziliśmy, z racji tego że Gru był przez cały czas psycholem Toffika miała moja siostra, ale oczywiście on był jak zwykle bezproblemowy, mogłam się z nią wymienić :diabloti: muszę z G ćwiczyć w miejscach gdzie jest dużo ludzi i psów, ale nie za bardzo wiem gdzie takie miejsca znaleźć, bo nigdy nie mogę natrafić na żadne psie imprezy Quote
Baton Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Cześć, przyszłam sobie zobaczyć kto nas wczoraj podglądał :evil_lol: No i Gruby się wcale źle nie zachowywał - przynajmniej nie w momentach w których go widziałam :D Quote
Onomato-Peja Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Hmn, Czwartek. :) Ja to jestem walnięta i najchętniej to bym do Pruszcza podjechała. :eviltong: W Gdańsku w sumie nie znam wielu miejsc spacerowych, jedynie Oliwę i pas plaży, więc albo wybieraj z tych 3 opcji albo proponuj sama. :D No i trzeba się uzbroić w mocne nerwy i miec na uwadze, że się odwołujemy w razie wielkich deszczy . Quote
Vailet Posted April 13, 2014 Author Posted April 13, 2014 hmm plaża brzmi fajnie, myślałam też o lesie w Sulminie, duży fajny las i co najlepsze dla mnie i mojego debila -jest pusto, mało ludzi i psów Quote
Vailet Posted April 13, 2014 Author Posted April 13, 2014 chce mi ktoś zrobić bannerek? prooooooooooooooooooooooooosze :-( Quote
Sonka95 Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Banerków nie umiem sama robić ale możesz poprosić tutaj o banerek ;)http://www.dogomania.pl/forum/threads/233157-Free-Unique-Graphics-by-Mani2000-%29 Quote
Vailet Posted April 13, 2014 Author Posted April 13, 2014 bardzo dziękuję! już się zgłosiłam ;) Quote
Baski_Kropka Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Witamy i my! Super, że Gru z łańcucha trafił na salony! Widze, że z Gdańska to się ekipa mnoży :D Może się wybierzemy kiedyś z Dexem nad morze na mały urlopik ^^ Quote
Vailet Posted April 13, 2014 Author Posted April 13, 2014 [quote name='leónowa']Sklecone na szybko;) wielkie dzięki :loveu: ale z Agą zrobiłam już inny, a tyle co ją namawiałam na zrobienie go nie może się zmarnować :diabloti: [quote name='Baski_Kropka']Witamy i my! Super, że Gru z łańcucha trafił na salony! Widze, że z Gdańska to się ekipa mnoży :D Może się wybierzemy kiedyś z Dexem nad morze na mały urlopik ^^ a witamy :) No, umówiłam się wstępnie na czwartek z onomatopeją i Agą to może chcesz się dołączyć? :razz: Quote
kalyna Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 http://i1372.photobucket.com/albums/ag355/martyyna/wwwwwwwwwwwww_zpsac9173e5.jpg nie mogę się napatrzeć na te szelki, ze tak Grubemu pasują :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Vailet Posted April 13, 2014 Author Posted April 13, 2014 a najciekawsze jest to że jak je kupowałam zastanawiałam się w sklepie chyba z godzine czy na pewno je brać :lol: Quote
Baski_Kropka Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Vailet... ja mieszkam w Częstochowie :P Jak kiedyś zawitamy do Gdańska to się odezwę, nie pogardzę spacerkiem :D Quote
Recommended Posts