Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='czi_czi']Fajny jest swoją drogą. Niby zwykły podpalany ale taki rzucający się w oczy :)[/QUOTE]

niestety większość komentarzy to że "to groźne" dużo ludzi jak go widzi to mówi że podobny do rotta i dziwią się jak mówie ze to kundel, dla mnie jakoś z rottweilera to ma jedynie.......no, to umaszczenie, fakt, ma troche masy ale do rottweilera mu daleko ;)

szelki są z pitmana.
znalazłam niedaleko sklep w którym sprzedają akcesoria z pitmana co jest o wiele wygodniejsze niż takie zamawianie w ciemno ;)

Edited by Vailet
Posted

ja od środy mam wolne (środa jeszcze ide, kończe o 14.30), gadałam dziś z Agą od Lisa i ona też byłaby chętna ;) więc mi najbardziej pasowałby czwartek. A masz jakieś fajne miejsce na oku? :razz:

Posted

byłam sobie dzisiaj z psami na zawodach agility w Gdyni(oczywiście nie mam zdjęć:grins:). Gruby dostał szajby, był mega podniecony, na początku rzucał się na jakiegoś psa, ciągnął wszędzie i sam chyba nie wiedział gdzie, ale jakoś sobie poradziliśmy, z racji tego że Gru był przez cały czas psycholem Toffika miała moja siostra, ale oczywiście on był jak zwykle bezproblemowy, mogłam się z nią wymienić :diabloti: muszę z G ćwiczyć w miejscach gdzie jest dużo ludzi i psów, ale nie za bardzo wiem gdzie takie miejsca znaleźć, bo nigdy nie mogę natrafić na żadne psie imprezy

Posted

Cześć, przyszłam sobie zobaczyć kto nas wczoraj podglądał :evil_lol:
No i Gruby się wcale źle nie zachowywał - przynajmniej nie w momentach w których go widziałam :D

Posted

Hmn, Czwartek. :) Ja to jestem walnięta i najchętniej to bym do Pruszcza podjechała. :eviltong:
W Gdańsku w sumie nie znam wielu miejsc spacerowych, jedynie Oliwę i pas plaży, więc albo wybieraj z tych 3 opcji albo proponuj sama. :D
No i trzeba się uzbroić w mocne nerwy i miec na uwadze, że się odwołujemy w razie wielkich deszczy .

Posted

hmm plaża brzmi fajnie, myślałam też o lesie w Sulminie, duży fajny las i co najlepsze dla mnie i mojego debila -jest pusto, mało ludzi i psów

Posted

[quote name='leónowa']Sklecone na szybko;)

wielkie dzięki :loveu: ale z Agą zrobiłam już inny, a tyle co ją namawiałam na zrobienie go nie może się zmarnować :diabloti:

[quote name='Baski_Kropka']Witamy i my!
Super, że Gru z łańcucha trafił na salony!
Widze, że z Gdańska to się ekipa mnoży :D
Może się wybierzemy kiedyś z Dexem nad morze na mały urlopik ^^

a witamy :) No, umówiłam się wstępnie na czwartek z onomatopeją i Agą to może chcesz się dołączyć? :razz: