Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

To zwykly najzwyklejszy niebieski z zoologa :lol: tylko ze na zdjeciach jest mokra :eviltong:

Wstawiam zdjęcia! co z tego że wszyscy je już widzieli.. zobaczą jeszcze raz! :lol:

Edited by Vailet
Posted

Vailet napisał(a):
jak można czekając na zamówienie z DS, szelki, obroże i smycz dokupić jeszcze jedną obroże i smycz? :flaming:

Po prostu jesteś głupia.

Posted

Bylam z Gru na rowerze! Bylo ok, nie zaczepial ludzi a psow nie spotkalismy, ani on ani ja nie mamy kondycji, ale jak juz byl pierwszy raz to bedziemy sie wybierac czesciej np jutro :lol:

A z mniej przyjemnych stron dzisiejszego rowerowania bylo to ze Gruby....zabil kure....w kagancu

Posted

[quote name='Onomato-Peja']A potem mnie nią otruł. :c

Btw. Ja bym na Twoim miejscu udusiła teraz Grubego (ale w kagańcu), żeby zobaczył jak to jest.
Założę się, że to byłaby ostatnia uduszona przez niego kura! :D

chcialam, ale przypomnialy mi sie twoje slowa, zeby poczekac az ten ogon sie uszkodzi a potem dopiero dzialac ;)

[quote name='kalyna']mistrz.... pewnie zadusił

http://i1372.photobucket.com/albums/ag355/martyyna/SpacerOr1420owo040714r13bc_zps24a4c283.jpg jakie ma piękne ząbki :loveu:

a kiedy wybieracie się na kolejny trening z obrony?

ostatnio byl jakos zaplanowany ale mi przepadl bo mialam wtedy plany, po za tym nadal nie wiem czy sie w nim w to pakowac skoro go to nie kreci :(