Baton Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Vailet napisał(a):Pfff to kup dla siebie :diabloti: Tak właśnie myślałam, że by ładnie na półce wyglądała :loveu: :evil_lol: Quote
rashelek Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 A mnie najbardziej podoba się żółta :D Nawet dla Miczkensa chciałam taką, ale na białym psie raczej średnio będzie wyglądać. Quote
Vailet Posted June 26, 2014 Author Posted June 26, 2014 maryg22 napisał(a):Tak właśnie myślałam, że by ładnie na półce wyglądała :loveu: :evil_lol: Jak na półce, nosic bedziesz :eviltong: Quote
Baton Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Vailet napisał(a):Jak na półce, nosic bedziesz :eviltong: Zrobie sobie z tego breloczek do kluczy! :lol: Quote
Baski_Kropka Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Ale macie problemy z wyborem koloru... baby :shake: Quote
Vailet Posted June 26, 2014 Author Posted June 26, 2014 :eviltong: kolejne pytanie! Biore siateczkowe podszycie do zielonej- jaki kolor?!!?! Zielony, czarny a moze szary??? Helps mi!! Quote
rashelek Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 Do zielonej to wiadomo, że zielone podszycie :P Ostatecznie czarne. Quote
agutka Posted June 27, 2014 Posted June 27, 2014 też jestem zdania że szare ;) ale musi to być dość jaskrawa zieleń ;) Quote
Vailet Posted June 30, 2014 Author Posted June 30, 2014 zuzaw napisał(a):A może po jednej z każdego koloru ;) wzięłam zieloną z szarym podszyciem ;) Zapisałam się na Top Speed Dog z Grubciem :evil_lol: Quote
Vailet Posted June 30, 2014 Author Posted June 30, 2014 Chyba Ty! :obrazic::lol: Mierzylam Gru przy pomocy mamy bo jak ja go mierzylam to jakos tak na ukos chyba :lol: Mialam nadzieje ze moze zalapie sie do mediumow.. ale niestety ;( ma 57cm Quote
Amber Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 W mediumach kiepsko, bo tam największa konkurencja ;) Quote
Vailet Posted June 30, 2014 Author Posted June 30, 2014 Ta? Jak w lkach sa bordery i te wszystkie agilitowe pastuchy to co jest w mkach ze taka konkurencja? :lol: Ale i tak fajnie by bylo zeby byl wiekszy z mediumow (dluzsze lapy i te sprawy, ale to chyba i tak by nam nie pomoglo :evil_lol:) niz mniejszy z lardżow :eviltong: Quote
wilczy zew Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Przypadkiem tu zajrzałam i mam pytanko: czy o Grubym nie było wątku gdy był przy budzie a Ty zastanawiałaś się jak go wyciągnąć? Quote
Amber Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Vailet napisał(a):Ta? Jak w lkach sa bordery i te wszystkie agilitowe pastuchy to co jest w mkach ze taka konkurencja? :lol: Ale i tak fajnie by bylo zeby byl wiekszy z mediumow (dluzsze lapy i te sprawy, ale to chyba i tak by nam nie pomoglo :evil_lol:) niz mniejszy z lardżow :eviltong: Właśnie o to chodzi, że i w Mkach i Lkach są bordery :eviltong: Dlatego jak dla mnie powinni stworzyć grupę XL dogs, dla "wielkopsów", bo nieco lipne jest to, że ciężarówki biegają razem z 20 kg lżejszymi psami :eviltong: Poza tym mierzenie tez jest tak trochę na oko, bo większe psy lądowały w Mkach, a mniejsze w Lkach. Jari ma normalnie ponad 70 cm, a tam wyszło, że 68, bo niektóre psy przy mierzeniu się kulą i dlatego wyniki są zaniżone. Quote
Vailet Posted June 30, 2014 Author Posted June 30, 2014 Amber napisał(a):Właśnie o to chodzi, że i w Mkach i Lkach są bordery :eviltong: Dlatego jak dla mnie powinni stworzyć grupę XL dogs, dla "wielkopsów", bo nieco lipne jest to, że ciężarówki biegają razem z 20 kg lżejszymi psami :eviltong: Poza tym mierzenie tez jest tak trochę na oko, bo większe psy lądowały w Mkach, a mniejsze w Lkach. Jari ma normalnie ponad 70 cm, a tam wyszło, że 68, bo niektóre psy przy mierzeniu się kulą i dlatego wyniki są zaniżone. No XL to bylby dobry pomysl, zaproponuj im :lol: jestem mega ciekawa jak to z nami wyjdzie wilczy zew napisał(a):Przypadkiem tu zajrzałam i mam pytanko: czy o Grubym nie było wątku gdy był przy budzie a Ty zastanawiałaś się jak go wyciągnąć? Tak, to on ;) kombinowalam, kombinowalam i wykombinowalam :lol: Quote
Amber Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Zaproponowałam na wydarzeniu FB :eviltong: ale jeszcze pogadam na żywo ;) Quote
Vailet Posted June 30, 2014 Author Posted June 30, 2014 A to jest jakies wydarzenie? Weź daj linka :lol: Quote
Recommended Posts