Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Naklejka napisał(a):
Chwila, chwila, Gruby nie wiele większy od Arnika, ile on wazy?
Zajebisty on jest :D

tak jak Aga mówi, około 27kg ;) zajebisty, ale nie równa się z Twoim psem-gwiazdą! :evil_lol:

Posted

Vailet napisał(a):
ją! :evil_lol: Dziś Marika bardzo się denerwowała jak mówiłam na jej SUKE pies :diabloti:

A przepraszam, jeszcze nie ogarniam tej spacerowej ekipy...ale fakt jest taki ze przy wielkopsach łatwo ja przeoczyć:eviltong:

Posted

Vailet napisał(a):
tak jak Aga mówi, około 27kg ;) zajebisty, ale nie równa się z Twoim psem-gwiazdą! :evil_lol:

To Arnik chuchro przy nim. No ba, moj pies jest miszczem.

Vailet napisał(a):
chcecie być zalani zdjęciami? macie! DWA :diabloti: Gru ma nowy kaganiec :lol:

Gustownie :grins:

Posted

[quote name='Vailet']ją! :evil_lol: Dziś Marika bardzo się denerwowała jak mówiłam na jej SUKE pies :diabloti:
Dokładnie, przecież o wiele ładniej brzmi 'suka mi weszła na kolana' niż 'pies mi wszedł na kolana' :diabloti: Zwłaszcza, że przy drugim można pomyśleć, że chodzi o policjanta :evil_lol:

http://s1372.photobucket.com/user/martyyna/media/ekipa_zps8e628e4b.jpg.html
Chyba nie pasujemy do tego grona spacerowego :shake: :evil_lol:

Posted

maryg22 napisał(a):
Dokładnie, przecież o wiele ładniej brzmi 'suka mi weszła na kolana' niż 'pies mi wszedł na kolana' :diabloti: Zwłaszcza, że przy drugim można pomyśleć, że chodzi o policjanta :evil_lol:

Buhahahahahahhaahaha. Kocham Twoje rozkminy :D

Ej, Joy ja od razu widzę ;ppp
A kaganiec bajerancki. No popatrz no, a moje obroże (znaczy się psa) leżały w ogóle nieużywane!