Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Jakich luszczankowych... Robiłam je telefonem, jestem w tym po prostu dobra. :cool1:

:razz:[/QUOTE]
Weź nie kłam, tylko daj jedyną fotkę z telefonu :diabloti:

Posted

[quote name='leónowa']A weźcie wy się wypchajcie, zazdroszczę wam tych spacerów, zazdroszcze tylu psów i luszczankowych fociszy:shake::evil_lol:[/QUOTE]

Nie jesteś jedyna ;) Ja dogospacerów, spotakań taka grupą z psami i lustrzanką :)

Posted

[quote name='leónowa']A weźcie wy się wypchajcie, zazdroszczę wam tych spacerów, zazdroszcze tylu psów i luszczankowych fociszy:shake::evil_lol:[/QUOTE]

też zazdroszczę im spacerów ze mną :cool1:

Byłam dziś z Grubym u weta, bo dziś się przeraziłam jak dotknęłam go w okolicach pach, ma je opuchnięte, pełne bąbli i krost, masakra. Wetka dała jakiś płyn którym mam przemywać to 4 razy dziennie. Ma zakaz na wszystko, pływanie, nie może jesć NIC poza karmą i tak przez około 6 tygodni, chyba że będzie jakaś mega poprawa.
Ale poleciła karmę, mam nadzieje że będzie dla niego okej, i w końcu to będzie to i nie będe musiała tak na nim testować, bo wiem że to nie jest zbyt zdrowe

Posted

Widzę, że miłość pomiędzy Joy a Toffikiem kwitnie :diabloti:
A tak w ogóle to Was nie lubię, macie dogomaniackie spacerki... :placz:

Posted

[quote name='rashelek']Boziu Tofik i Joy - najsłodsza parka na dogo :loveu: Chyba mam atak cukrzycy :evil_lol:[/QUOTE]

powinny zagrać w "zakochany kundel" miałyby dużą oglądalność :lol:

Posted

Omg!!! Trzeba wszystko zaplanowac, bedzie herbatka ciasteczka duzo smakolykow i zabaw:loveu: trzeba zrobic liste gosci kupic pannej mlodej suknie a panu mlodemu garnitur :loveu: omgomfomg! Bedzie cudofffnie:loveu::diabloti:

Posted

[quote name='Vailet']Omg!!! Trzeba wszystko zaplanowac, bedzie herbatka ciasteczka duzo smakolykow i zabaw:loveu: trzeba zrobic liste gosci kupic pannej mlodej suknie a panu mlodemu garnitur :loveu: omgomfomg! Bedzie cudofffnie:loveu::diabloti:[/QUOTE]

To lisu będzie druhną :loveu: