Baton Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 [quote name='Onomato-Peja']Jakich luszczankowych... Robiłam je telefonem, jestem w tym po prostu dobra. :cool1: :razz:[/QUOTE] Weź nie kłam, tylko daj jedyną fotkę z telefonu :diabloti: Quote
Mary&Shena Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 [quote name='leónowa']A weźcie wy się wypchajcie, zazdroszczę wam tych spacerów, zazdroszcze tylu psów i luszczankowych fociszy:shake::evil_lol:[/QUOTE] Nie jesteś jedyna ;) Ja dogospacerów, spotakań taka grupą z psami i lustrzanką :) Quote
Vailet Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 [quote name='leónowa']A weźcie wy się wypchajcie, zazdroszczę wam tych spacerów, zazdroszcze tylu psów i luszczankowych fociszy:shake::evil_lol:[/QUOTE] też zazdroszczę im spacerów ze mną :cool1: Byłam dziś z Grubym u weta, bo dziś się przeraziłam jak dotknęłam go w okolicach pach, ma je opuchnięte, pełne bąbli i krost, masakra. Wetka dała jakiś płyn którym mam przemywać to 4 razy dziennie. Ma zakaz na wszystko, pływanie, nie może jesć NIC poza karmą i tak przez około 6 tygodni, chyba że będzie jakaś mega poprawa. Ale poleciła karmę, mam nadzieje że będzie dla niego okej, i w końcu to będzie to i nie będe musiała tak na nim testować, bo wiem że to nie jest zbyt zdrowe Quote
Ty$ka Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Widzę, że miłość pomiędzy Joy a Toffikiem kwitnie :diabloti: A tak w ogóle to Was nie lubię, macie dogomaniackie spacerki... :placz: Quote
Vailet Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 no :diabloti: Toffik nie lepszy :evil_lol: pasują do siebie, ale jeszcze o tym nie wiedzą Quote
rashelek Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Boziu Tofik i Joy - najsłodsza parka na dogo :loveu: Chyba mam atak cukrzycy :evil_lol: Quote
Vailet Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 [quote name='rashelek']Boziu Tofik i Joy - najsłodsza parka na dogo :loveu: Chyba mam atak cukrzycy :evil_lol:[/QUOTE] powinny zagrać w "zakochany kundel" miałyby dużą oglądalność :lol: Quote
Karro Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 http://i1372.photobucket.com/albums/ag355/martyyna/133bc_zpsbf6074b7.jpg tititititi :loveu: Miss i mister dogo :lol: Też wam zazdroszczę dogospacerków :evil_lol: Quote
Vailet Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 Omg!!! Trzeba wszystko zaplanowac, bedzie herbatka ciasteczka duzo smakolykow i zabaw:loveu: trzeba zrobic liste gosci kupic pannej mlodej suknie a panu mlodemu garnitur :loveu: omgomfomg! Bedzie cudofffnie:loveu::diabloti: Quote
Aga*Lis Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 [quote name='Vailet']Omg!!! Trzeba wszystko zaplanowac, bedzie herbatka ciasteczka duzo smakolykow i zabaw:loveu: trzeba zrobic liste gosci kupic pannej mlodej suknie a panu mlodemu garnitur :loveu: omgomfomg! Bedzie cudofffnie:loveu::diabloti:[/QUOTE] To lisu będzie druhną :loveu: Quote
Baton Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 No to już zaplanowane :) Tylko jeszcze datę trzeba ustalić, zaprosić gości i fotografa oczywiście :diabloti: Quote
Baton Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 [quote name='Vailet']Hmmm fotografów... Znasz jakis dobrych?[/QUOTE] Nikt mi do głowy nie przychodzi... :shake: :diabloti: Quote
Ty$ka Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Jak będzie trzeba to miszcz painta się zgłasza na ślub :diabloti: Quote
Baton Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 Tysiu, do Ciebie pierwsze zaproszenie by poszło :loveu: Quote
Vailet Posted May 6, 2014 Author Posted May 6, 2014 Cala dogomanie zaprosimy :loveu: juz sobie wyobrazam jak byloby wesolo :lol: Quote
Vailet Posted May 6, 2014 Author Posted May 6, 2014 a tak Toffik pędzi żeby iść dalej :loveu: jego wzrok mówi wszystko :diabloti: Quote
Recommended Posts