Vailet Posted May 3, 2014 Author Posted May 3, 2014 (edited) [quote name='Baski_Kropka']Ile dałaś za klatkę dla Grubsona?[/QUOTE] Okolo 180zl z zooplusa, tam jest kurier gratis i bardzo szybko dochodzi ;) Edited May 3, 2014 by Vailet Quote
Onomato-Peja Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 [quote name='Vailet']ja brzuch i grzbiet gole golarką, więc wszystko prosto, gorzej jest z tym co muszę obciąć nożyczkami :lol:[/QUOTE] Ogol Raszplunię. :loveu: yyy... tak przy okazji jak będziesz się golić Quote
Ty$ka Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Czuję się oszukana. Toff cudnie wygląda, nie wiem na co narzekasz :lol: Quote
Vailet Posted May 3, 2014 Author Posted May 3, 2014 [quote name='Ty$ka']Czuję się oszukana. Toff cudnie wygląda, nie wiem na co narzekasz :lol:[/QUOTE] Nie wyglada XD albo jeszcze sie nie przyzwyczailam [quote name='Onomato-Peja']Ogol Raszplunię. :loveu: yyy... tak przy okazji jak będziesz się golić[/QUOTE] Spoczi :loveu: Quote
Vailet Posted May 4, 2014 Author Posted May 4, 2014 No i wrocilismy z dogospacerku, mialam Tofika, bylo okej alee nigdy wiecej :diabloti: Quote
Ty$ka Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Nie kochasz Tofika :placz: PS: Czekamy na fotki. Już psychicznie się przygotowuję, że wszędzie takie same :razz: Quote
Onomato-Peja Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Za jakieś 15 min skończą się zgrywać zdjęcia xD Zdążę kilka ogarnąć! :D Kurde... 9h poza domem... Raszpla złapała chyba pchły od Grubego. :eviltong: Quote
Vailet Posted May 4, 2014 Author Posted May 4, 2014 [quote name='Onomato-Peja']Za jakieś 15 min skończą się zgrywać zdjęcia xD Zdążę kilka ogarnąć! :D Kurde... 9h poza domem... Raszpla złapała chyba pchły od Grubego. :eviltong:[/QUOTE] Na poczatku te moje!!!!!!!!!!!!! I dobrze, na te jego pchly to nawet foresto nie pomoze [quote name='Ty$ka']Nie kochasz Tofika :placz: PS: Czekamy na fotki. Już psychicznie się przygotowuję, że wszędzie takie same :razz:[/QUOTE] Kocham go, i tylko dlatego trzymam go w domu, bo do niczego innego mi nie jest potrzebny :evil_lol: Quote
furciaczek Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Witam, tak sie szwendam po dogo o poranku i zajrzałam i tutaj :) Ahahahaha normalnie fota roku!! Mistrzostwo! http://s1372.photobucket.com/user/martyyna/media/247bc_zpsf1a5ee08.jpg.html Quote
Baton Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 [quote name='furciaczek']Witam, tak sie szwendam po dogo o poranku i zajrzałam i tutaj :) Ahahahaha normalnie fota roku!! Mistrzostwo! http://s1372.photobucket.com/user/martyyna/media/247bc_zpsf1a5ee08.jpg.html Wow wow wow! Jeszcze trochę i Joy będzie sławna xD Quote
gops Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Zmień tytuł galeri bo wychodzi na to że Toffik jest gruby :eviltong: Zdjęcie jak Gruby skacze do wody prześwietne :) Quote
agutka Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 [quote name='gops']Zmień tytuł galeri bo wychodzi na to że Toffik jest gruby :eviltong: Zdjęcie jak Gruby skacze do wody prześwietne :)[/QUOTE] też mi się to ujęcie podoba ;) Quote
Ty$ka Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Genialne foty :loveu: Jak zawsze można się uśmiać :D Quote
Vailet Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 [quote name='gops']Zmień tytuł galeri bo wychodzi na to że Toffik jest gruby :eviltong:[/QUOTE] a myślisz że o co mi chodziło? to jest cel zamierzony :evil_lol: Karolina wstawiła już zdjęcia, zaraz je tu skopiuje :diabloti: większość jest Toffika, bo o to chodziło XD, na zdjęciach widać jaki był zadowolony, jak to Karolina ujęła : [quote name='Onomato-Peja']Tofik był najszczęśliwszym psem na spacerze 2 razy: - Jak Gruby oberwał od Martyny - Jak skumał, że wracamy :lol: [/QUOTE] Quote
Vailet Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 (edited) hmmm.....:diabloti: Edited July 30, 2014 by Vailet Quote
Leokadia Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 A weźcie wy się wypchajcie, zazdroszczę wam tych spacerów, zazdroszcze tylu psów i luszczankowych fociszy:shake::evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Jakich luszczankowych... Robiłam je telefonem, jestem w tym po prostu dobra. :cool1: :razz: Quote
Leokadia Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Dobra chciałam sie tylko podlizać, wcale nie są takie dobre, masa nieostrości, szumy, dupny balans bieli itp. :shake::diabloti: Quote
Recommended Posts