rashelek Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Jak mu ten bosch nie służy, to po co go kupujesz ciągle? :eviltong: Czekamy na fotki :D Quote
Onomato-Peja Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='rashelek']Jak mu ten bosch nie służy, to po co go kupujesz ciągle? :eviltong: Czekamy na fotki :D[/QUOTE] Może chce żeby zdechł i kupi sobie bordera. Quote
Aga*Lis Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='Onomato-Peja']Może chce żeby zdechł i kupi sobie bordera.[/QUOTE] Ale przecież to takie kosztowne, nie lepiej Ci go dać żebyś zatłukła go kijem? Wyjdzie taniej. HELOŁŁŁŁ? Quote
Vailet Posted May 1, 2014 Author Posted May 1, 2014 [quote name='Onomato-Peja']Może chce żeby zdechł i kupi sobie bordera.[/QUOTE] Wlasnie :lol: kupilam jakis dla alergikow i mu bardzo smakuje, bede obserwowac czy sie poprawia Quote
Vailet Posted May 1, 2014 Author Posted May 1, 2014 tak właśnie dogomaniaczki traktują pieski :-( Quote
Ty$ka Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Genialne foty! :loveu: http://i1372.photobucket.com/albums/ag355/martyyna/185bc_zpscc9a3699.jpg nie mam pytań :lol: Quote
Ty$ka Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='maryg22']I jak zawsze zdjęć Tofika nie ma :-([/QUOTE] Pewnie Gruby Toffika zjadł na kolację :p Quote
Vailet Posted May 1, 2014 Author Posted May 1, 2014 Jak dobrze pojdzie jutro go gole wiec moze pokaze go w nowym image :diabloti: Quote
Baton Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='Ty$ka']Pewnie Gruby Toffika zjadł na kolację :p[/QUOTE] Ooo, zły Gruby :mad: Pewnie dlatego Gruby jest Grubym - on je małe pieski :crazyeye: A ja wzięłam Joy na spacer z nim :eek2: [quote name='Vailet']Jak dobrze pojdzie jutro go gole wiec moze pokaze go w nowym image :diabloti:[/QUOTE] Pewnie wcale go nie ogolisz, tylko pokażesz nam innego psa, co by nie było że Gruby go zjadł :diabloti: Quote
Vailet Posted May 1, 2014 Author Posted May 1, 2014 [quote name='maryg22']Ooo, zły Gruby :mad: Pewnie dlatego Gruby jest Grubym - on je małe pieski :crazyeye: A ja wzięłam Joy na spacer z nim:[/QUOTE] I od tego czasu jej nie pokazywalas:diabloti: Quote
Baton Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='Vailet']I od tego czasu jej nie pokazywalas:diabloti:[/QUOTE] Nieee? A faktycznie :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Talucha Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='Aga*Lis']Ale przecież to takie kosztowne, nie lepiej Ci go dać żebyś zatłukła go kijem? Wyjdzie taniej. HELOŁŁŁŁ?[/QUOTE] No, wystarczy się do Karoliny zgłosić, ma już doświadczenie w zatłukiwaniu kijem... Weź tego yorka następnym razem, bo mój pies nie miał się w co wgryźć, Marika z Joy nie przyszła... :/ Quote
Aga*Lis Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='Talucha']No, wystarczy się do Karoliny zgłosić, ma już doświadczenie w zatłukiwaniu kijem... Weź tego yorka następnym razem, bo mój pies nie miał się w co wgryźć, Marika z Joy nie przyszła... :/[/QUOTE] W kagańcu na pewno mocno się wgryzie :evil_lol: Quote
Baton Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='Aga*Lis']W kagańcu na pewno mocno się wgryzie :evil_lol:[/QUOTE] Oj tam, Natalii się pomyliło - miało być "nie ma komu przetrącić kręgosłupa" :evil_lol: Quote
Talucha Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 [quote name='maryg22']Oj tam, Natalii się pomyliło - miało być "nie ma komu przetrącić kręgosłupa" :evil_lol:[/QUOTE] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :loveu: Quote
Vailet Posted May 1, 2014 Author Posted May 1, 2014 Golilam go przed chwila i tak mnie wkurzyl ze wiesz co- spoko, wezme :diabloti: Quote
Vailet Posted May 1, 2014 Author Posted May 1, 2014 (edited) dobrze że mam ludzi od robienia zdjęć 8) Edited May 1, 2014 by Vailet Quote
kalyna Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 http://i1372.photobucket.com/albums/ag355/martyyna/056bc_zps7094145c.jpg od razu można poznać Owczara po jego zachowaniu :evil_lol: oglądam te fotki i na każdym Raszpla ma jakieś te miny, inne od pozostałych psów :diabloti: Moim psom lepiej służy Brit Care niż Bosch. Ale moje nie są alergikami, więc nie wiem jak to u Was... na sierść też są dobre surowe jajka, olej z łososia... :) Quote
Recommended Posts