Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Może chce żeby zdechł i kupi sobie bordera.[/QUOTE]

Ale przecież to takie kosztowne, nie lepiej Ci go dać żebyś zatłukła go kijem? Wyjdzie taniej. HELOŁŁŁŁ?

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Może chce żeby zdechł i kupi sobie bordera.[/QUOTE]

Wlasnie :lol:

kupilam jakis dla alergikow i mu bardzo smakuje, bede obserwowac czy sie poprawia

Posted

[quote name='Ty$ka']Pewnie Gruby Toffika zjadł na kolację :p[/QUOTE]
Ooo, zły Gruby :mad: Pewnie dlatego Gruby jest Grubym - on je małe pieski :crazyeye: A ja wzięłam Joy na spacer z nim :eek2:
[quote name='Vailet']Jak dobrze pojdzie jutro go gole wiec moze pokaze go w nowym image :diabloti:[/QUOTE]
Pewnie wcale go nie ogolisz, tylko pokażesz nam innego psa, co by nie było że Gruby go zjadł :diabloti:

Posted

[quote name='maryg22']Ooo, zły Gruby :mad: Pewnie dlatego Gruby jest Grubym - on je małe pieski :crazyeye: A ja wzięłam Joy na spacer z nim:[/QUOTE]

I od tego czasu jej nie pokazywalas:diabloti:

Posted

[quote name='Aga*Lis']Ale przecież to takie kosztowne, nie lepiej Ci go dać żebyś zatłukła go kijem? Wyjdzie taniej. HELOŁŁŁŁ?[/QUOTE]

No, wystarczy się do Karoliny zgłosić, ma już doświadczenie w zatłukiwaniu kijem...
Weź tego yorka następnym razem, bo mój pies nie miał się w co wgryźć, Marika z Joy nie przyszła... :/

Posted

[quote name='Talucha']No, wystarczy się do Karoliny zgłosić, ma już doświadczenie w zatłukiwaniu kijem...
Weź tego yorka następnym razem, bo mój pies nie miał się w co wgryźć, Marika z Joy nie przyszła... :/[/QUOTE]

W kagańcu na pewno mocno się wgryzie :evil_lol:

Posted

[quote name='Aga*Lis']W kagańcu na pewno mocno się wgryzie :evil_lol:[/QUOTE]
Oj tam, Natalii się pomyliło - miało być "nie ma komu przetrącić kręgosłupa" :evil_lol:

Posted

[quote name='maryg22']Oj tam, Natalii się pomyliło - miało być "nie ma komu przetrącić kręgosłupa" :evil_lol:[/QUOTE]

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
:loveu: