Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Haha...talent..XD jakbys zobaczyla z bliska wykonczenia zmieniłabyś zdanie:eviltong:

Ta maszyna ma 30 lat i zszywalam nia tylko taśmę (tasma jest zlozona na pol, byla szerokosc 3cm a jest 1.5 wyszla taka miekka rurowa) haft i z trudem podszycie bo juz ledwo dawala rade XD a te grubsze szycia recznie, ale fajnie by bylo miec maszyne do takich rzeczy.

Posted

wiesz ja zabrałam się za obszywanie moich guardów niebieskich bo nie dawały rady Ledzi ciągnięciu... to dopiero jest mistrzowskie wykończenie:D

moja maszyna także mamuciej epoki i niestety z grubszymi materiałami także nie daje rady- masakra:shake: a mam tyle taśm zakupionych na fajne akcesoria :placz:

Posted

Wiec szyje tylko Tofikowi, na szczescie to cztery kilo niezywej wagi jest malo wymagajace jesli chodzi o wytrzymalosc akcesorii :lol: szkoda tylko ze ma te problemy z tchawica, bo wtedy szylabym mu obroze, mam mnostwo jakis tasm i podszyc a tu lipa ;( jak kupie zatrzaski moze jeszcze jakies guardy uszyje, w sumie to fajna sprawa.

Posted

Vailet napisał(a):
Jak na mrowke to bardzo duza. Pewnie jest królową mrówek. A Ty jeszcze ją zabierasz od jej poddanych, powinna zyc w naturalnym środowisku:shake:

O ja zła... :-(

Posted

kupiłam nowy kaganiec, i jestem bardzo zadowolona, tamten być trochę za szeroki i trochę za krótki, a ten ma te wymiary o 1-2cm większe/mniejsze.

DSC09350_zpsb01f2d93.jpg

yhy_zps1e814f7f.jpg

taaaaka widoczność XD

h_zps84846203.jpg

]fasg_zps8f070c44.jpg

hh_zps7723be75.jpg

Posted

Tereny fajne, ostatnio odkrylam jak moge zrobic sobie fajne kółko, z dwoma stawami, lasem i łąkami ;) ale to spacer na okolo godzine, półtorej i juz osiedla z kazdej strony.. Fajnie by bylo gdyby bylo jednak wiecej tego terenu.